Træningsstatus // jeg er forvirret !!

Bloggen har fødselsdag – 2 år // Fødselsdagsrabat til jer

Ditte Julie Jensen cake factor kagekrydderiHvor er det vildt !! Bloggen har fødselsdag – den er allerede blevet hele 2 år gammel. Jeg kan slet ikke forstå det, jeg synes lige jeg startede bloggen op. I forbindelse med min fødselsdag vil jeg gerne forkæle jer lidt 😉

Faktisk startede jeg bloggen op i forbindelse med Bagedysten 2015, hvor jeg deltog. Bloggen skulle være mit talerør igennem Bagedysten, hvor jeg kunne komme med mine tanker og overvejelser for hvert program. Jeg fandt så ret hurtigt ud af, at jeg havde så mange kager på hjerte efter Bagedysten, som jeg havde brug for at bage og dele med jer. Sådan startede bloggen – den 25. juli 2015.

Idag 2 år efter er min blog blevet rigtig stor, flittigt besøgt og brugt at rigtig mange, hvilket jeg elsker og holder rigtig meget af at være blevet professionel blogger. Idag blogger jeg ca. 70 % af tiden om kager, og de sidste 30 % handler mere eller mindre om det at være mig, altså “Ditte Julie”.

Sådan så mit første billede af bloggen ud 🙂

Fødselsdagstilbud – mit kagekrydderi // CAKE FACTOR

I forbindelse med bloggens fødselsdag, har jeg valgt at give jeg et lækkert tilbud på mit kagekrydderi, CAKE FACTOR. I kan læse om mit kagekrydderi via linket <–

I kan lige nu købe CAKE FACTOR samt få adgang til mit online univers med 14 spændende opskrifter – klik på linket, og i havner i shoppen.

I morgen vil jeg dele en ny CAKE FACTOR/UMAMI opskrift med jer – det kræver blot I har CAKE FACTOR – glæd jer til nogle lækre ispinde.

HIP HIP HURRA til mig og bloggen 😉

   

9 kommentarer

 • Caroline Leth

  Ok, tak få du svare på det. Glæder mig til at krydderiet kommer ????

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline Leth

  For man en besked når dit krydderi er sent men posten?
  Jeg bestilte det 30 juli???

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ditte Julie Jensen

   Nej ? Men alle er afsendt, post DK må desværre være 10 dage om at levere??

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • PernilleD

  Hip Hip Hurra ?? TILLYKKE!! Jeg elsker ho din blog!
  Overvejer at købe dit krydderi, men er i tvivl om jeg får det brugt ? Jeg synes ideen er så god!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ditte Julie Jensen

   Tusind tak ?? Alt det kan bruges til alle kager og desserter, så bager du er det da det du skal have ??

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • PernilleD

   Nu har jeg været inde for at bestille dit krydderi, men det går ind til fuld pris??
   Er jeg for sent ude?? 🙁

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ditte Julie Jensen

   Nej, det burde det ikke – følger du linket via fødselsdag.?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ditte Julie Jensen

   Så virker det ☀️??

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • PernilleD

   Så fik jeg det bestilt 🙂 Glæder mig til at prøve det!
   Tak for hjælpen.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Træningsstatus // jeg er forvirret !!