Pizzasnegle med fuldkorn, tomat og ost // madpakkeide
8. august 2017

Pizzasnegle med fuldkorn, tomat og ost // madpakkeide

23-25 pizzasnegle

Ingredienser

Pizzasnegle

1 FINAX fuldkornsbolle blanding
1 dåse tomatpuré
1 tsk tørret origano
1 pose revet ost (200 g)
2 nip salt
1 æg, pensling

Fremgangsmåde Udskriv

1
Pizzasnegle

Følge anvisningen på bolleblandingen. Lad dog dejen ælte i 10-15 minutter på en røremaskine – det vil give dig de luftigste pizzasnegle. Stil dejen til hævning et lunt sted med et klæde hen over i 60 minutter.

Udrul herefter dejen på et let meldrysset bord (60 x 40 cm). Smør tomatpuré ud på dejen. Drys med origano, revet ost og salt. Pres det hele let ned i dejen. Rul dejen stramt sammen på den lange led, og skær ca. 25 pizzasnegle. Placer dem på nogle bageplader beklædt med bagepapir. Lad dem efterhæve i 20-30 minutter. Pensl snegle med et sammenpisket æg. Bag dem i ovnen på 190 grader varmluft i 10-12 minutter.

Lad dem køle af (de kan sagtens fryses ned).

Pizzasnegle med fuldkorn

Det er ved at være skolestart, og det betyder madpakker. Det er altid svært at finde på nye kreative tiltag! Derfor har jeg lavet pizzasnegle med fuldkorn, tomat og ost. Jeg har lavet pizzasneglene ud af Finax‘s grovbolle blanding – velsmagende, nemt og hurtigt!

Jeg valgte at lave en kæmpe portion pizzasnegle med fuldkorn, så fryseren kunne fyldes og hverdagen kunne blive nemmere. Karla går dog kun i børnehave, men jeg skal stadig lave spændende madpakker.

Du kan vælge at komme skinkestrimler eller grønsager i dine snegle – min datter kan kun lide tomat og ost – derfor blev mine en simpel version, som altid kan species op.

Finax laver de lækreste brødblandinger – og det kommer fra hjertet! Jeg er stor fortaler for, at man laver det hele fra bunden. Men som mor til 2 børn samt en karriere på højtryk – vælger jeg gerne at springe over den hjemmelavet del og leger med Finax brødblandinger. Du kan lege dem denne blanding som du vil og kreativt til. For sådan en bolleblanding er ikke kun en bolleblanding. De kan blive til pizzasnegle, kanelsnegle, snurrer (søde og salte), boller med fyld, pølsehorn, brunsvier mv.

Må simpelthen lige rose måde mig og Finax for gode produkter! Min bror var forbi imens jeg var i fuld gang, og hans kommentar til pizzasneglene var fantastisk! Hans ord “Søs, jeg tror det er den bedste pizzasnegl jeg nogensinde har fået – de er så luftige” !! Weehuu det kan jeg lide at høre. 🙂

  

Se flere opskrifter som egner sig perfekt til madpakken eller frokosten:

Sunde snacks // Speltbrud med chokolade // madpakkeide

Müsli bagels – gode til madpakken – VIND formene fra Lékué

Fuldkornsbrød med hummus og pesto

5 nemme og hurtige hverdagsretter

Glutenfri frokostvafler med laks

Skolestart og madpakker

Sunde snacks // Lidt til enhver smag

Hampefrø pandekager // sunde pandekager

GemGem