Hvad spiser jeg egentligt ? Kostprogram med Gustav

Chiagrød med råmarinerede blommer // CAKE FACTOR

chiagroed-blommer-mandelmaelk-raamarinerede-blommer-cake-factor-1030x686Chiagrød med råmarienerede blommer med mit kagekrydderi, CAKE FACTOR. Chiagrød er for LÆKKERT og simpelthen så nemt at lave. Virkelig en god og mættende morgenmad

Chiagrøden blev meget populær for nogle år siden, men det var så om den bølge døde en smule, og nu har den kære grød fået et godt skub igen – måske jeg har været med til at give en dejlige grød det skub 😀 Jeg ser i hvert fald chiagrød overalt – fedt fedt fedt !! I skal vide at det gør mig utrolig glad. Tænk at lille mig, kan være med til at inspirere jer!

Det vælter med blommer, brombær og æbler lige nu. Du kan marinere alle frugter og bæ. Jeg har råmarinerede blommer med mit kagekrydderi CAKE FACTOR – mums det har en lækker smag og varme (ja, det siger damen, som selv har lavet det! Synes det er så lækkert et produkt! (reklame for mit eget produkt))

OBS blommerne kan med fordel laves 1-2 dage før, så det kan stå i køleskabet og trække.

Chiagrød med råmarinerede blommer

Chiagrød
3 spsk chiafrø
2 dl sojamælk med mandelmælk
1/2 tsk vaniljepulver
1/2 tsk kardemomme
1-2 spsk skyr, nuetral

Kom chiafrø, sojamælk,/mandelmælk vaniljepulver og kardemomme op i en skål eller glas med låg. Pisk det sammen (gør det nogle gange) og stil det på køl natten over. Om morgen røres det sammen med skyr.

Råmarinerede blommer med CAKE FACTOR
2-3 modne blommer
1/2 tsk vaniljepulver
1/2 tsk CAKE FACTOR
1 spsk EASIS sød (kan undlades, hvis du ikke vil bruge det)

Skær blommerne ud i mindre stykker. Kom dem op i en bøtte, og tilsæt de øvrige ingredienser, kom låg på og lad det tække lidt tid – gerne natten over.

God morgenmad, eftermiddagssnack eller til din brunch.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad spiser jeg egentligt ? Kostprogram med Gustav