Julecupcakes med karamelfrosting

Bagenørden er glad ….

Chokoladepynt kagepynt kuglerSukkerkugler, sukkerkrymmel og sukkerperle det er smukt, men smager knap så godt! Børn elsker det, men jeg kender virkelig ikke mange voksne, som synes det er lækkert.  Får helt ondt i tænderne ved tanken om, hvor ondt det gør, når man spiser et lækkert stykke kage, muffin, konfekt eller andet og tænderne i en sukkerperle eller generelt sukkerkrymmel.

Derfor er min begejstring også ekstra stor, for de her nye chokoladekugler/perler fra Special Moment. De er smukke og ligner nærmest sukkerkugler, men er i virkeligheden lækker chokolade. Hvilket gør de ikke kun ser pæne ud, men også smager helt fantastisk godt. Jeg er fan!

Det ultimative kagepynt – chokoladepynt!?! 

Jeg vil meget gerne slå et slag for Special Moment! Jeg har har chokoladekuglerne siden slut oktober, og har kunne teste dem en del. Ikke fordi der som sådan er noget at teste, men det har været en sand fornøjelse at servere kage, konfekt, småkager eller andet bagværk med lækkert og smagfuldt pynt. Alle bliver så overrasket, fordi alle forventer en grim stenhård sukkerkugle, men istedet får de en lækker chokoladekugle.

Udvalget er stort! Nærmest alle farver kan fås og kugler/perlerne fås i tre størrelser, hvor af den største kugle indeholder kiks, så ikke den vejer for meget eller bliver for tung i smagen. Til alle os bageglade og pynteglade bagenørder, så synes jeg PYNTEN er kommet, og jeg synes virkelig Speciel Moment har ramt noget godt!

Skal du give en sød gave et en alt for bageglad-person, så har jeg her budet – chokoladekugler fra Speciel Moment.

RABATKODE

Brug rabatkoden “ditte”, og få 3 poser til KUN 150,- kr. (Dette er et affiliatelink)

Chokoladepynten shopper i hos Special Moment.

Jeg er allerede gået i gang med at lege med konfekt til jul og nytårskagen/dessert er også ved at være gennemtænkt, og der skal rigeligt med sølvkugler på 😉

Blot et godt bagetip herfra og min helt ærlige anbefaling, for jeg er KÆMPE fan af de her chokoladekugler.

Glædelig 3. søndag i advent – weehuuu kun en uge til jul – wow december du går ALTID for hurtigt!

   

6 kommentarer

 • Sandra

  Hvor længe gælder denne rabatkode?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Mega lækkert med chokoladepynten! Vil klart overveje dem til pynt næste gang der skal bages eller laves konfekt 🙂
  Du lavede på et tidspunkt en portvinsmousse, som du vidste i din story på instagram. Vil vildt gerne forsøge mig sådan en mousse til den årlige familie-julefrokost, hvor jeg er sikker på den vil falde i god jord! Havde du andre ting i din portvinsmousse? Og hvad satte du den sammen med??

  Knus Signe

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • dittejulie

   Det skal du bestemt gøre – det er så lækkert! 🙂

   Jeg lavede ikke en portvinsmousse, men en kirsebærmousse med portvin i (det er jeg i hvert fald ret sikker på). Smager himmelsk. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Er så enig. Væk med sukkerkuglerne og ind med disse.
  Tusind tak for info og rabat. Straks bestilt og kan nå at pryde min 4. søndag i advent-gave til min veninde.

  Knus Laura

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Julecupcakes med karamelfrosting