Skærmbillede 2017-04-25 kl. 10.29.12

Reception hos skønne Maise – billedespam

I søndags var jeg til reception hos skønne Maise Rygaard, som har åbnet sin egen webshop – ShopbyMaise. Det skulle naturligvis fejres med lidt sødt og bobler! Maise og jeg har kendt hinanden de sidste 3-4 år. Maise har tidligere været konsulent.
Kager_Peter_Liep_Ditte_Julie2

Kagetur i Dyrehaven …. En speciel oplevelse!

Jeg har idag været på kagetur i Dyrehaven. Men ikke bare hvilken som helst kagetur. Ude i Dyrehaven ligger en lille perle af ældre dato, som ligger lige op til Bakken. Jeg taler her om Peter Lieps Hus. Peter Liep har en særlig historie og en helt sær.
Skærmbillede 2017-04-20 kl. 20.04.54

KONKURRENCE – Vind vaffelforme fra Lékué

Sponsoreret konkurrence af Hamonoya K O N K U R R E N C E  Så er det blevet tid til en konkurrence. I kan nemlig vinde de lækre silikoneforme til belgiske vafler bagt i ovnen fra Lékué igennem Hamonoya. Du har nu muligheden for at vinde vaffelformene.
Vafler_Ditte_julie1

Vafler – bagte vafler i ovnen

Velsmagende vafler bagt i ovnen, som også er nemme at piske sammen. Vaflerne kan anvendes som den søde snack til eftermiddags kaffen, til morgenmaden, til brunchen eller bare fordi du gerne vil forkæle dig selv eller dine gæster med lidt lækkert. Vaf.
Skærmbillede 2017-04-18 kl. 21.13.40

Den perfekte moussekant omkring en kage – st…

Den skarpe smukke moussekant omkring en kage, er virkelig et smuk udtryk, også er det en fantastisk måde at lege med moussen på, så din kage kan gemme på en overraskelse indeni. Det kaldes også en mousserand. Denne lille rand på 1-2 cm mousse omkring.
Skærmbillede 2017-04-18 kl. 19.16.14

Gåsebryst med rabarber og smørbagt kiksebund

Jeg elsker at fortolke på gode traditionelle klassiker. Jeg må ærligt indrømme jeg ikk er fan af det traditionelle gåsebryst, idet jeg synes det mangler lidt knas, konsistens, ja – det bliver lidt for flat til mig, og alt for meget flødeskum.
Vi bruger cookies!

Her på sitet bruger vi cookies i forbindelse med bl.a. trafikmåling, for at kunne udvikle bedre og mere målrettede brugeroplevelser.

Ved at benytte sitet accepterer du brugen af cookies.

Læs mere om cookies her.

Accepter Forlad sitet