Pistaciemarcipan m. citron

IMG_0453

Hjemmelavet pistaciemasse/marcipan m. citron:

Jeg synes pistacie er en helt fantastisk nød! Den gør det utrolig godt i kager 😉 Denne opskrift kan du bruge til virkelig meget. Både til konfekt, i lagkagebunde, som tærtefyld og meget mere.

Fin hak 70 g helt grønne, usaltede pistacienødder, og bland dem sammen med 200 g revet rå marcipan, skal og saften fra ½ citron

IMG_0452

Når det er æltet godt sammen, triller jeg massen til en pølse, og pakker den ind i film og gemmer den i køleskabet et par uger.

IMG_0453

Der bliver ca. 280 g pistaciemarcipan.

Jeg brugte 150 g af det i en lækker tærte – opskrift kommer 😉

 

GemGem

GemGem

VISSKJUL Kommentarer (3)

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.

Instagram