Sådan laver du smørblomster

IMG_1150 (1)-compressedTil alle jer, som gerne vil se mere og vide mere om, hvordan jeg laver mine smørblomster, er her en lille video:

Jeg vil meget gerne lave en mere detaljeret video, hvis I godt vil have det – så giv endelig lyd 🙂 Så kigger jeg på det.

Sådan laver du smørblomster:

Sådan laver du smørblomster – video!

GemGem

VISSKJUL Kommentarer (21)
 1. Rigtig fin lille video! Endelig mere af den slags 🙂 Du er super dygtig!

  Jeg vil lige høre dig om en ting.. Jeg har set på instagram, at du har lavet sådan en flot ombre rose kage. Har du en god opskrift på smørcremen – eller hvad du har brugt til roserne? 🙂

  1. Tusinde tak !! Hvor er det dejligt at høre! 🙂
   Jeg linker til min smørcreme opskrift senere i aften inde under her og i min dagbog ??

 2. hej Ditte, jeg vil bare lige fortælle dig hvor meget du inspirerer mig til at være kreativ og kaste mig ud i sjove bageprojekter selvom man har familie og job der ellers kan stresse en. tusind tak for de mange gode indslag til flotte kager – jeg er især vild med dine videoer så man virkelig kan se teknikken 🙂 (og kom endelig med flere) det er så fedt at se 🙂
  // Mine

  1. Ej, sikke en fantastisk besked at få! 🙂 WOW den varmer virkelig!! Af hjertet tak. Dejligt du kaster dig ud i det. Du kan tro der kommer mange flere videoer 😉
   Dbh Ditte

   1. Forresten så på din instagram så jeg du havde lavet sådan en lækker passionsfrugt, marengs trøffel dessert 🙂 er det en opskrift du stadig har, eller evt. har et navn så jeg selv kan finde frem til den for den ser bare virkelig lækker ud 🙂

    1. Det har jeg faktisk ikke ? Kan dårlig huske, hvor jeg fandt inspirationen fra. Går lige i tænke boks! ?

   2. Forresten så på din instagram så jeg du havde lavet sådan en lækker passionsfrugt, marengs trøffel dessert 🙂 er det en opskrift du stadig har, eller evt. har et navn så jeg selv kan finde frem til den for den ser bare virkelig lækker ud 🙂 🙂

 3. Hej Ditte

  Først og fremmest er jeg nødt til at sige.. Hold nu op hvor er du dygtig! Du er helt vildt inspirerende og jeg sidder nærmest klistret til skærmen hver onsdag for at se hvad du nu finder på at lækre sager! Dernæst mit spørgsmål.. Er der en bestemt hjemmeside eller butik hvor du køber diverse redskaber til når du bager? Du har nemlig givet mig en kæmpe lyst til at komme igang med at bage en hel masse. Pøj Pøj i den store bagedyst!

  Kh

  1. Sikke en fantastisk besked Malene! Tusinde tak for de meget søde ord – betyder mere end du tro! Tusinde tak? Jeg handler meget i H. W. Larsen, Specialkøbmanden, Bagesidder på nettet ?

 4. Heej Ditte 🙂
  Tusind tak fordi du lægge dine opskrifter op, og især tankerne omkring “den store bagedyst”
  Vil du ikke ligge et link på hvor du har købt drejeskiven 🙂
  Mvh Mette

   1. Hvor stor er den har i diameteren..? (blomstersømet)
    Inde på hjemmesiden er den i forskellige størrelser. Man kan både få den med en diameter på 4 og på 7.

    Jeg må også lige sige, nu når jeg er i gang med at skrive. At du er super dygtig. Jeg har trofast set med i den store bagedyst hver onsdag, du er så inspirerende.. Bliv ved med at være den du er..

     1. Tusind tak for dit svar.. Jeg var i tvivl om 4 cm. blev for lille.. Men har købt den i 4 cm, og størrelsen passer perfekt..

      Tak for hjælpen.. ?

 5. Tak for inspirerende video.
  Jeg har kigget rigtig meget på din og andre videoer på youtube og får også lavet smørcremen med farver fra wilton.
  Problemet er ar når jeg skal igang med smørblomster flyder cremen ligesom ud og ligner bare en stor klat ingenting.
  Skal smørcremen en smule i køleskab inden brug så den bliver fastere at arbejde med ?
  Mvh winnie

  1. Tusinde tak ??? Nej, ville ikke komme den på køl – har jeg ikke været udsat for. Får du igang med det samme, når smørcremen er rørt? ?

   1. Ja det gør jeg .. Ved ikke om den er for tynd i konsistensen så..
    Jeg må prøve igen .. Som du selv siger øvelse gør mester ?

    1. Smørret skal piskes længe og blive lækkert tykt og hvid, og siruppen skal være helt kold – god fornøjelse ?

 6. Hej Ditte 🙂
  Først tusind tak for dine lækre opskrifter og videoer 🙂
  jeg står og skal til at købe en willinton tyl til at lave smørblomster med, men er lidt i tvivl om hvilken tyl jeg skal købe. Hvilken tyl plejer du at bruge ?

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.