Kagemagi af Ditte Julie Jensen og Annemette Voss

kagemagi6KagemagiSå’ der Kagemagi på menuen.

Jeg (eller vi – Annemette og undertegnede) har lææææænge gået og holdt på denne skønne hemmelig. Men nu er jeg “endelig” ved at være fri, og kan langsomt løfte sløret og offentliggøre sammen med Annemette, vores HELT STORE NYHED.

Nemlig: KAGEMAGI på vores fælles YouTube kanal.

Cita Annemette:
“Jeg har jeg ikke lagt skjul på, at mens den store Bagedyst kørte på TV, så heppede jeg på Ditte. Det er vel også ok, når jeg nu både synes hun var virkelig dygtig og faktisk også er min gode veninde?! Men sådan gik det altså ikke – Ditte røg lige får målstregen, men dét skal ikke slå hverken hende ellers vores fælles drøm om en sødere og mere magisk verden af banen.”

Derfor har vi lavet Kagemagi til alle jer danskere, der gerne vil have mere magi i køkkenet. (Og, gerne vide hvordan i løser den opgave)

Vores plan er, at trylle HELT ALMINDELIGE (med få afvigelser) ingredienser om til ren trylleri og magiske kager. Sådan i rigtig “Ditte og Annemette” stil, når det er allerbedst. Vi sparer ikke på pynten, detaljerne eller æstetikken i denne omgang. Men vi sparer heller ikke på humoren og de dejlige grin. Det er SÅ vigtigt for os begge, at vise danskerne, at bagning er sjovt og hyggeligt. Det er noget, der bare er bedst, når man er sammen om det.

Annemette og jeg ved om nogen, hvad det vil sige, når der går konkurrence og for Annemettes tilfælde også business i kagebagningen – og det er en del af glæden, som vi måske gerne vil flytte fokus lidt fra. Vi vil meget hellere fokusere på, hvor sjovt og hyggeligt det er at gå i køkkenet – særligt, når man ikke har en Peter Ingemann eller Timm Vladimir, der står og tæller ned fra 10. Så Kagemagi er et godt bud på bagning, i bedste magiske stil, hvor der er både overskud, hygge, sjov og masser af kagemagiske tips og tricks til jer seere.

Med andre ord, Kagemagi er en kanel, hvor vi vil trylle almindelige råvarer om til REN kagemagi.

I kan finde både opskrifterne samt billeder og lidt bag-om info på vores respektive hjemmesider – naturligvis. Se: annemettevoss.dk eller dittejuliejensen.dk

KageMagi Intro – youtube kanal

Hver onsdag kl 15.00 – fra næste uge – kommer der videos op på siden. I mellemtiden kan I glæde jer lidt ved at se med her… PS: HUSK at subscribe på YouTube, så får du en notifikation hver gang der er en ny video oppe.

kagemagi2
kagemagi7 magemagi5
kagemagi3 kagemagi1
kagemagi8kagemagi4
Det her er sødeste Oscar, vores kameramand 😉

GemGem

VISSKJUL Kommentarer (5)
  1. Vi sad klar med te og så jeres program, super fedt og inspirerende
    Vi skal da klart lave den gule en dag ☀️

    Hilsen Emily og Lene

  2. Hej jeg hedder Josephine og jeg vil spøger om jeg må komme og lave en kage med jer i må godt lige vende tilbage når i har snakket sammen om det kærlig hilsen

    Ps elsker jer ❤️

    1. Kære Josephine, tusinde tak for din interesse. Vi har desværre ikke mulighed for at bage en kage sammen med dig. Vi håber vores videoer vil inspirere dig. De varmeste hilsner OS

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.