Et kagemagisk FLOP med Ditte og Annemette

Kagemagi_Ditte_Annemette2

Kagemagi_Ditte_Annemette3AV AV AV AV AV AV !!! Shit hvor er jeg/vi skuffede og det er nærmest umuligt at forklare, hvor ØV det her det er…. (dét er skuffelse på ekstremt højt plan)

Så kom dagen for udgivelsen af vores første video på KAGEMAGI. Altså Annemette Voss og undertegnedes fælles youtube kanel….

Men, vi er SÅ umådeligt skuffede. Vi begge sidder med sådan en rigtig FLOP-FØLELSE i maven. Jeg ved simpelthen ikke hvordan jeg skal sige dette, men vi kan ikke levere første program idag som lovet. Tja, eller rettere sagt, vores kameramand/klipper kan ikke levere til os. Og det er selvom vi har gjort utallige forsøg på at få ham i tale de sidste par dage via både mail, sms og opkald – så har han bare ignoreret os. Idag kan vi se på hans instagram, at han er rejst afsted til London. SUPER (not!!!) – Det er SÅ dårlig stil – og vi er målløse. Vi havde virkelig glædet os til at dele noget sand kagemagisk youtube-tid med jer i dag, men vi er blevet nødsaget til at udsætte udsendelserne 14 dage.

Vi fik allerede vores bange anelser, da vi i søndags stod klar i køkkenet til de sidste optagelser kl 9.00 – men ingen kameramand i sigte. Vi prøvede at ringe (gik direkte på svarer) og vi prøvede at sende sms og mail. Intet virkede. Først sent om eftermiddagen hørte vi lyd fra dén kant. Med dårlige undskyldinger og så videre og så videre… Men vi havde godt nok ikke forudset at de to videos, som på daværende tidspunkt allerede var blevet optaget, for laaaang tid siden, og som skulle uploades idag og følgende onsdag, ikke ville være klippet og klar til udgivelsen i dag. Den havde vi ikke set komme, – så enkelt kan dét siges.

Men vi tager ansvaret på os og siger UNDSKYLD!!! UNDSKYLD at alle I, der havde glædet jer nu må vente yderligere 14 dage. Men vi arbejder intenst på sagen. Heldigvis lykkedes det os at få fat i Annemettes tro samarbejdspartner Marie Vagn-Hansen, som fluks hoppede på toget fra Jylland og stod klar til optagelser kl. 14.00 i mit køkken i Lyngby. Så 5 timers forsinkelse tog lidt på os, og vi arbejdede intenst indtil mandag aften. (altså lige med undtagelse af natten mellen søndag-mandag) – Men nu er alle videoerne i kassen, og så er det op til Marie at få dem klippet sammen, så I kan få noget KAGEMAGI ud gennem skærmen.

SÅ – hvad er status?

Vi prøver lige igen! og vi LOVER at KageMagi flyver over skærmen om 14 dage (onsdag den 25. november 2015) For Marie kan vi i den grad regne med!!!!!

De bedste hilsner
Ditte og naturligvis Annemette <3

Herunder har jeg lagt en masse dejlige billeder ind fra vores optage-dage og nogle billeder af kagerne, så I alle rigtigt kan glæde jer til vaskeægte KageMagi. (for shit det bliver så godt!!!)Kagemagi_Ditte_Annemette Kagemagi_Ditte_Annemette1 Kagemagi_Ditte_Annemette2 Kagemagi_Ditte_Annemette7
Kagemagi_Ditte_Annemette4 Kagemagi_Ditte_Annemette5 Kagemagi_Ditte_Annemette6
Kagemagi_Ditte_Annemette8Kagemagi_Ditte_Annemette9Kagemagi_Ditte_Annemette10Kagemagi_Ditte_Annemette11

GemGem

VISSKJUL Kommentarer (7)
  1. Øv altså.. Sikke en kedelig oplevelse!
    Men det er godt nok nogle smukke kager I har lavet.. Så indtil må vi bare nyde synet af de smukke kager som I poster billeder af.. 🙂
    Og ps… Godt med en loyal veninde som fluks springer til i nøden. Godt gået!

  2. Øvøvøv! Hvde glædet mig virkelig meget, men det kan ko ske! En ting der interessere mig meget: når du skriver “Annemette og undertegnede” hvem er så de undertegnede?✌?️?

  3. Ej øv, men jeg venter bare i spænding på at se det når det kommer 🙂 forresten er den nederste gule kage ikke den som du har et billede af på instagram bare i miniature udgave som du engang lavede som nytårsdessert? 🙂

      1. men kan man anvende denne opskrift og lave den i mini udgave så det ligner dem fra nytår? 🙂 vil rigtig gerne lave den dessert du lavede til nytår til min kommende nytårsaften 🙂

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.