Blåbærmuffins med havreklid og hvidt hvedemel

Jeg lavede et lækkert brunchbord sammen med Finax i Århus, for en masse søde bloggere. Finax lancerede deres nye Brunch produkter (se billede).. Jeg har haft produkterne i lidt tid, så jeg kunne lege og tænke en masse gode kreative ideer til den travle familie, den travle kvinde eller mand, som utrolig gerne vil imponere sine gæster. Jeg vil gerne snyde, hvis jeg stadig har mulighed for at sætte mit eget præ på det og lave lidt lækkert til.

Jeg valgte at lave disse lækre Blåbærmuffins med havrekild og hvidt hvedemel, de er ikke lige så muffinsagtige som vi kender dem, men derimod mere grove i det, men stadig med GOD smag!

Blåbærmuffins med havrekild og hvidt hvedemel
Ca. 20 stk.

5 æg, str. M/L
300 g flormelis
200 g smør
3 dl sødmælk
1 økologisk citron, skal
1 tsk vaniljesukker
1 tsk stødt ingefær
1 knvsp muskatnød
2 tsk bagpulver
300 g FINAX, hvidt hvedemel
100 g FINAX, havreklid
100 g friske blåbær
100 g hvid chokolade (kan undlades)
2 spsk flormelis (drys)

Pisk æg og flormelis lyst og luftigt. Smelt smørret og brun det en anelse. Tilsæt smørret, mælk, citronskal til æggesnapsen og vend det sammen. Sigt vaniljesukker, ingefær, muskatnød, bagepulver og hvidt hvedemel i en skål og vend havrekild i melblandningen. Vend det hele sammen med ægesnapsen og tilsæt friske blåbær og hakket hvid chokolade. Fyld 2/3 dele dej i muffinsformene (gerne de høje af slagsen). Bag dem ved 175 grader varmluft i ca. 20 min.

Køl muffins af og drys dem med flormelis.

GemGem

GemGem

VISSKJUL Kommentarer (0)

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.

Instagram