Julegaven – bagekursus med Ditte Julie Jensen hos Miele

Bagekursus_med_Ditte1Årets julegave – eller gaven til dig selv 😉 (Ja, jeg køber gerne en julegave til mig, fra mig)… Tag din yndlings bagepartner i hånden, eller kom alene, og deltag i mit bagekursus i det nye år.

Skiller moussen, driller mørdejen eller bliver kagen aldrig helt så perfekt, som på billedet…?
Så tøv ikke – der er hjælp af hente, hop med på mit bagekursus, som er for ALLE! Jeg vil på bedste vis tage dig igennem bagekunstens mange facetter og gøre dig til en sand mesterbager.

Jeg GLÆDER mig helt vildt til nogle dejlige bagetimer sammen med jer!! Håber vi ses til januar, februar eller marts 2017.

TILMELD dig her

Bagekursus_med_ditte

 

 

GemGem

VISSKJUL Kommentarer (12)
  1. Jeg kan simpelthen ikke finde det på miehles eventkalender og kan ikke tilmelde mig. Jeg vil så gerne på kurset i januar men det lykkes mig ikke. Har kontaktet miehle men uden at have modtaget svar. kan du på nogen måde hjælpe?

    SOS – brug for sin kagemagi
    Kh
    Annemette

  2. Kommer du eventuelt til Aalborg eller Århus. Vil meget gerne med sammen men en veninde men det kan ikke lade sig gøre at komme til Glostrup.

    Vil meget gerne høre nogle datoer, når du ved noget

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.