CPH Mini event – Gode julegaveideer…!!

Karla, Albert og jeg var inviteret til CPH Mini Event, som er et event for de små. Det er virksomheder, med upcoming brands, udstyr og meget andet! Det var virkelig hyggeligt. Der var en masse babyer, gravide maver og lidt større børn 🙂 Jeg var så heldig at vinde det her ALT for lækre sæt BABY SPACE – wauw nogle lækre produkter. Jeg håbede virkelig jeg ville vinde netop det, da jeg synes virkelig godt om Amazing Space produkter.. TAK!!! 🙂

 

Karla fik den sejeste kasse med hjem, med en masse krea ting, nemlig KREA Kassen, som en en kasse fyldt med en masse sjove kreative ideer til hyggen mellem børn og voksne – jeg er pjattet med det 🙂 KREA Kassen kan købes på abonnement, hvor sejt er det lige! Jeg synes det er en lidt for fed julegave ide. En gave, som vil bringe glæde langt ind i det nye år..

Jewelry by AD var også at finde på CPH Mini!! De har en smykkeserie, som hedder “Jewelry for a GOOD cause, 2016”. Her er et lille udvalg, af dem jeg bedst kunne lide 🙂 SMUKT!! Hvert smykke støtter en god sag…

Karla skulle også forkæles lidt!! Mascha Vangs’ datter Hollie Nolia har dette lidt for seje tøjmærke i samarbejde med Mascha Vang og Hust&Claire – se hele kollektionen her.

Annemette serverede en masse lækker kage og viste sin nye fine bog frem, Sjove fester for børn. Bogen kan købes her. Karla er rigtig glad for at kigge i bogen og vi finder sammen en masse inspiration – en genial julegave!! Både til mor og datter, eller den kreative far. 🙂 

GemGem

DEL
VISSKJUL Kommentarer (0)

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.