KONKURRENCE – vind det fineste stel fra ZONE PEILI

skaermbillede-2016-11-03-kl-20-37-59KONKURRENCEN ER SLUT !!!!

Vinderen er: Pernille 

Wow – så din ’snap’ på Instagram og måtte ind og lure ? 
Søndag serveres kagen “Chokoladekage med hindbærmousse og karamel” for mine veninder til brunch – MUMS. Vil elske at kunne vinde det sæt som en tidlig fødselsdagsgave til mig selv.
Sættet skal bruges til at servere lækre kager – jeg er FAN af de mange lækre kager du har på dit site!!
Den ene opbevaringskrukke skal hvertfald anvendes til alle mine løse ‘kage’ sager – f.eks. pastafarve, så det er gemt flot væk.
Næste søndag – på min fødselsdag vil jeg servere Annemettes Flagkage og din Banankage. Dagen før er det Hindbærfugde ala kage også fra din blot. 
Yes yes – jeg gir den gas ? 
God weekend til dig – og tillykke med lillepige.

_______________________________________________________________________________________

OKAY for det første, så se lige farverne – lige mine farver!!! Jeg elsker rosa og gammelrosa – til jer, som kender mig, så ved I det er mine yndlingsfarver! Også passer farver virkelig ind i mit kageunivers. For det andet, er det er vanvittigt lækkert produkt, som kan bruges til mere end én ting. Jeg er FAN og jeg er så heldig, at jeg kan udlodde dette smukke sæt til jer – weehuuu !!!

skaermbillede-2016-11-03-kl-20-35-16 skaermbillede-2016-11-03-kl-20-37-59

Kort om produktet: 

Prisvindene PEILI i ny efterårsfarve – Siena Red.

Efteråret og vinteren nærmer sig, og i smukt modspil til sæsonens kølige temperaturer lancerer Zone Denmark nu PEILI-skålen i vinterens hotteste farve – Siena Red

PEILI er praktisk med sine fleksible anvendelsesmuligheder. Skålene kan opbevares inden i hinanden og fylder derfor ikke så meget i skabet. Kombinationen af de mange farver og størrelser giver et væld af smukke anvendelsesmuligheder, som foruden at pynte på bordet også gør skålene praktiske i køkkenet

PEILI-skålene er den helt rigtige køkkenopbevaring, der både hjælper med at skabe overblik og system i køkkenet – samtidig med at hjemmet dekoreres med stilfuldt design. Zones PEILI-skåle er anvendelige både i køkkenet og i resten af boligen – fx til opbevaring af klips, perler, nips og smykker.

PEILI fadene kan købes særskilt.

PEILI skål 0,25 L, Siena Red. Vejl. DKK 69,95,-
PEILI skål 1 L, Siena Red. Vejl. DKK 199,95,- 
PEILI skål 1 L, Nude. Vejl. DKK 199,95,-
PEILI fade, Warm grey. Vejl. DKK 199,95,-

I alt:669,95,-

Alt dette kan blive dit! Skriv i kommentarfeltet, hvad du ville bruge denne smukke serie til. Jeg finder vinderen søndag den 6. november 2016, kl. 12.00 – personen vil få besked her på bloggen og pr. mail. 

Held og lykke 🙂

skaermbillede-2016-11-03-kl-20-38-27 skaermbillede-2016-11-03-kl-20-40-17

GemGem

VISSKJUL Kommentarer (218)
 1. Hvor er det dog bare et flot stel! Hvis jeg vandt det, ville det få en plads i min lille ny lejlighed – det ville passe perfekt ind. Det ville nok blive brugt til alle de små kager og desserter, som bliver lavet, hvor kunne det blive flot ?

 2. Jeg ville bruge dette smukke set til alle mine kagedekorationer, det bliver bare altid meget pænere når man servere en smuk kage på et smuk fad/tallerken ? Og så er farverne bare lige mig!

 3. Nøj et fint tøsestel! Jeg ville bruge det til at servere kage for min søde veninder, når vi ses en gang om måneden. Det ville fuldende tøsehyggen 🙂

 4. Wow hvor er det flot! Jeg vil bruge det til at inviterer min familie hjem til god hjemmelavet middag ? Vi trænger til lidt familie hygge, da vi alle sammen har travlt i hverdagen. Håber virkelig på at vinde det, så jeg kan skifte mit eget gamle ud, til denne smukke serie!

 5. Jeg elsker at bage og følger planlægger altid min onsdag efter at bagedysten sendes! Hvis jeg vandt ville jeg helst sikkert bruge dette smukke stel til den fødselsdagskage jeg snart skal bage når familien kommer forbi ?

 6. Jeg er flyttet ind i min kærestes lejlighed på Østerbro og der kunne godt trænge til et feminint touch. Det fine rosa stel kunne være et godt sted at starte ? Jeg ville bruge det når jeg skal holde noget pigehygge om et par uger! Så behøver jeg ikke bruge de plastiktallerkener manden er i besiddelse af ?
  Jeg er i øvrigt heeeeelt sikker på at min kæreste er helt med på den idé haha ?

 7. WOW WOW WOW ? Jeg ved slet ikke, hvad jeg ikke skulle bruge de lækre fade og skåle til ⭐️ Fredagssnolder, den søde kage til kaffen om søndagen, til julekonfekt, havregrynskugler, snebolde, tapas, salat osv. De ville blive brugt til alt slags mad og ikke kun søde sager. Jeg elsker også farven, den er så fin ??

 8. Jeg er så fan af de lækre farver! 😀 Jeg ville bruge fadene til masser af desserter og kager. Skålene vil gemme noget af alt mit bageudstyr lidt væk i 😉

 9. Hvor er det et flot sæt, elsker farven.
  Hvis jeg vinder skal fadene bruges til at server kage og skålene til at opbevare nogle man mine bage ting.

 10. Det er så fint! ? Jeg ville bruge skålene til at have stående fremme med en masse forskellig hygge-spise i (nødder, slik, småkager), og fadet er jo perfekt til servering af kagen til kaffen ?

 11. Hej 🙂 jeg ville bruge det smukke stel til min datter’s barnedåb (hun fyldte 1 måned igår ?). Ville være helt perfekt til de kager vi skal bage!

 12. Jeg ville bruge dette skønne, stilrene stel til at servere mine kager på. Det passer lige i de farver jeg primært laver mine kager i ???

 13. Flotte farver!!
  Jeg vil bruge dem til alt det bagværk der bliver lavet til madpakkerne, og selvfølgelig servering af alle de skønne tærter der bliver fremtryllet. Desuden vil skålene være gode til en hygge aften med popkorn! ?

 14. Det største af de grå fade vil først og fremmest blive brugt til at servere morgenmads anretning på – dejligt overskueligt, når alt er samlet på et fad og man tager derfra. 🙂 Det lille fad vil få et plads i mit køkken, hvor salt/peber kværne og olivenolie skal stå på. Skålene vil mest blive brugt som pynt, men også som frugt skål og servingsskåle af fx brød og kartofler 🙂

 15. Jeg ville give min veninde det som elsker alt i rosa og smukke ting til hjemmet ?
  Hun fortjener alt det bedste…

 16. Skøn konkurrence!
  Hvis jeg bliver den heldige vinder, så vil jeg bl.a. bruge det til at servere dessertbuffeten på, til min datters forestående barnedåb <3

 17. Det er SÅ flot! Elsker farverne.
  Jeg vil bruge fadene til tapas, osteanretninger, desserter, kager og mange flere kager 😀

 18. Selvfølgelig til en masse desserter og kager ?? Men også en gerne til en lækker omgang tapas med min familie og gode venner en fredag ???

 19. Hvor er de fine!
  Jeg ville bruge den til hverdag og fest! Nogen gange må man også gerne gøre det lidt fint når man bare er sig selv 🙂 men hvis jeg har glster så vil jeg nok i denne kølige tid server min dejlige varme kanel æbletærte på det fine fad og så en skål lækker vanilje is som tilbehør!

 20. Jeg ville bruge fadene og skålene til at servere alle mine forskellige kageprojekter på og i, for at gøre dem endnu mere indbydende for mine gæster! Og så kommer der også snart et barnedåb der skal afholdes, og dette stel ville være perfekt til det store kagebord der skal laves med alle de flotte rosa og beige farver! 🙂

 21. Jeg har en drøm om at forsøge mig med fyldte chokolader, når vi når juletiden. Jeg ville elske at servere dem i dette fine stel – måske med lidt gammeldags konfekt også! ydermere ville en sød lille juledekoration også være yndig på et af lågene med lidt gran, bær, grankogler, kalenderlys og guldstøv. Amen jeg kan finde på utallige ting at bruge dem til !! 😀 Jeg har termin i start december så mon ikke, jeg også kunne finde på at bruge skålene til pebbernødder, når jeg alligevel sidder i sofaen med den lille og julehygger med tæpper og te 😉

 22. Uha, jeg ville bruge det lækre stelsæt til de kager jeg skal bage til min fødselsdag her i december, hvor jeg blandt andet skal kaste mig ud i nogle af dine opskrifter ???

 23. Et virkeligt flot stel. Jeg vil bruge det til at server kager og andet godt til mine nærmeste ? og så passer det perfekt til min fødselsdag

 24. Hvor er de fine, jeg ville bruge dem til at anrette mine kager på og andre lækkerier. Og skåle ville jeg bruge til at have stående fremme og pynte med småkager, mandler e.l i

 25. Jeg ville bruge dem til at servere alle mine skønne kreationer, især flødeboller og macarons vil være smukke derpå er jeg sikker på! De ville være med til at skabe nogle smukke billeder til min blog. Krydser!

 26. Æjh, hvor er det bare pænt!! Og det ville stå så pænt til mit arvestel ?
  Jeg synes det smarte ved Peili-serien er, at det er så multifunktionelt. Det kan både være røreskåle, servering og opbevaring af rester = mindre opvask ??

 27. Jeg vil elske og vinde sådan en flot stel vi er lige flyttet og mangler derfor en flot stel til jeg kan servere mine kager på. Desværre så er økonomien ikke til det lige i øjeblikket.
  Det vil pynte rigtig godt i vores ny lejlighed hvor vi nemlig har lidt med de farver. Krydser finger ????

 28. Disse smukke skåle og fade, passer til rigtig meget. Så de vil både blive brugt til lækker mad, men selvfølgelig især en masse kage ?
  Farverne er jo bare helt fantastiske! Kagerne vil fremstå fra sin bedste side, og man spiser jo også med øjnene ?

 29. Hvad jeg dog ikke ville bruge sættet til, mulighederne er uendelige. Jeg dog snart selv fødselsdag, så mon ikke de kunne få lov at bryde bordet stoppet til med frugt og saltbagværk.
  Til en god skovtur når vi igen får lov at se sommeren, og ikke mindst som den mest smagfulde opbevaring til hverdag ?

 30. Sådan et lækkert stel ville helt klart klæde min nye stil i stuen!
  Ville meget gerne vinde disse, så jeg stolt kunne servere mad til mine gæster på en smuk måde, i stedet for på tallerkner ogg forskellige gamle fade..

 31. Sikke et smukt stel? Hvis jeg vandt ville jeg helt klart bruge det til servering af de smukkeste kager, især kagerne fra din kogebog. De smukke velsmagende kager fortjener et smukt stel at blive serveret på. Og Den farve er jo super smuk?
  Tillykke med Karlas 3 års fødselsdag??

 32. Waaauuuu, sikke nogle intet mindre end FANTASTISK lækre farver !! Uh, det vil se SÅ godt ud på vores plankebord med en lækker kage på, når vi her om ikke så længe skal holde familiefødselsdag herhjemme. En lækker kage på faddet (måske din Chokoladebombe), lidt fløde i den lille skål til den varme kakao og måske lidt lækkert frugt i en af de store skåle ?Finger crossed… 🙂

 33. Sikke et flot stel og vildt lækre farver. Det ville være perfekt til servering af lækre kager og søde sager til min datters barnedåb den 20/11. ?? og selvfølgelig kun dejligt til fine kager og desserter der hjemme bagefter.

 34. Jeg ville bruge dem til at stå at pynte smukt i mit nye køkken, og naturligvis bruge dem til at efterligne nogen af dine smukke og lækre kagekreationer! 🙂 (y)

 35. Jeg vil helt sikkert bruge dette smukke og lidt piget set til alle mine kagedekorationer samt hjemmelavede julegoter!!, jeg er en af dem der også smager med øjnene og alt bliver bare lidt mere meget lækret når jeg servere en kage eller andet bagværk på et smuk fad/tallerken ? Også vil det være helt perfekt at overraske kæresten med noget nyt og gratis han sætter stor pris på jeg jeg forsøger mid med at lave jeres kager, selvom han synes jeg griser lidt!! Men hold op nogle mums kager det bliver for det meste også vil prikken over i’et helt klart være dette service med ???‍♀️?❤️

 36. ? Det helt overdådige sæt ville jeg indvie ved at invitere dejlige veninder på te-hygge efter en travl uge.. Med lækre kager som prikken over i’et selvfølgelig ???

 37. Jeg ville helt klart bruge dette fine stel til et suprise babyshower jeg og min ene søster holder for vores elskede storesøster. Hun skal føde en lille bens til april. Jeg skal stå for kagen og dette stel ville passe perfekt ind i hendes fremtidige lyderrøde univers. Hun er det mest hårdtarbejdende menneske jeg nogensinde har mødt og er en af de største inspirationer jeg har i mit liv. Derfor fortjener hun denne dejlige overraskelse! 🙂

 38. Wauw, hvor er det smukt! Jeg tror, at det ville fungere rigtig godt til den brunchbuffet, som jeg skal servere på min fødselsdag. Frugt i skålene, pandekager på en af tallerknerne osv. 🙂

 39. Jeg ville helt sikkert bruge det til min fødselsdag på onsdag hvor jeg får gæster som selvfølgelig skal have en kage serveret på dette flotte sæt! ????

 40. Jeg ville bruge det flotte stel til at anrette & servere mine hjemmelavede kager på! & ja så har du helt ret i at farven bare er smuk! Støvet lyserød/rosa er min yndlingsfarve ?

 41. Hej ?
  Jeg vil bruge dette smukke stel til vores kageklub. Vi er en flok sygeplejersker, som mødes og bager sammen. Dette har vi gjort siden vi studerede sammen, men vi mangler nogle fade og dette vil være perfekt til vores bage kit ?
  God weekend

 42. Uh! Jeg skal for første gang nogensinde stå for julen – og det bliver ikke en ris a la mande til dessert, men en cheesecake a la ris a la mande! Den vil jeg sindssygt gerne servere på det fine stel 🙂

 43. Jeg vil bruge det når jeg servere jeg for min familie. Specielt mine bedste forældre har nydt godt af mine kager -min mormor var faktisk grunden til at jeg begyndte at bage overhovedet. Så derfor elsker jeg at bage kage til dem, specielt når de kommer forbi efter jeg har været i skole. Og da min mormors yndlings farve er rosa, kunne det da ikke passe bedere:D

  ~Victoria, 12 år

 44. Eeej, det er SÅ flot ? ville passe helt perfekt til at servere mine kager på ?

  Tak for en god blog og inspiration til nye kager ???

 45. Hvis jeg vinder det, vil jeg benytte det til servering, når jeg skal have afprøvet en af dine fantastiske flotte kager?

 46. Hej Ditte❤️
  Jeg ville mega gerne have dem til en slags kagefade, da jeg ikke har nogle og jeg laver rigtig meget kage, stort set en hver uge??

 47. Først stort tillykke med din datter ????????Og så ville jeg nyde at servere mine kager og hvad jeg ellers laver på dette smukke stel
  En dejlig dag og tillykke ??Hip hip hurraaaaa

 48. Åh de er lige mine farver også! ?
  Jeg ville helt klart lave nogle forskellige lagkager med nogle mousser der passer til årstiden i forskellige størrelser, så de passer på fadene. Og så tror jeg, at jeg ville fylde skålene op med små bidder af hindbærsnitter, brombærsnitter og andre småkager i de lyserøde og neutrale farver, og så vil jeg servere det hele når jeg skal holde min 20 års fødselsdag for familien her om ikke så længe! Det ville være så lækkert at kunne bruge dem til det! ?

 49. Åh, det er SÅ fint! Jeg vil bruge det til at servere min hjemmelavede is på. Min kæreste og jeg eksperimenterer med forskellige variationer, så det kunne være vildt lækkert! ?

 50. Det fine stel vil skulle bruges til de fine kager jeg forsøger at lave med stor bageglæde – fra en magisk bog – den er skrevet af to unikke kvinder der på hver deres måde smitter med kageglæde, og hvis entusiasme for det håndværk de laver – skaber kageglæde i hele kongeriet – Kagemagi <3

 51. Jeg ville bruge dette smukke set til at servere mit bagværk osv, det bliver bare altid meget pænere når man servere en smuk kage på et smuk fad/tallerken
  Og så er farverne bare så skønne!

 52. Jeg vil helt klart bruge sættet til min datter’s 5 år’s fødselsdag d.25 november, hun elsker lyserød og ballet, er sikker på at dette stel, passer til nogle flotte Ballerina kager.

 53. Da jeg i år har inviteret hele svigermekanikken til juleaften, så vil jeg lave en nyfortolkning af den danske klassiske Ris a la mande.
  Jeg vil lave den som konfekt! Tadaaaaa! ?
  I min konfekt-fortolkning udgøres mandelsmagen af marcipan og Amaretto. Galliano vil give smagen af vanilje og kirsebærsovsen bliver erstattet med syltede kirsebær. De bliver så overtrukket med mørk chokolade og pyntet med fine mandelsplitter.
  Og disse herligheder vil jeg SÅ gerne servere på det flotte og unikke fad fra Zone!
  Tak for alt du ligger ud! Du er vildt inspirerende! Jeg er VILD med dig ?✌️?
  God weekend!

 54. Jeg ville elske at vinde det fantastiske sæt! Jeg er helt sikkert lige så vild med farverne som du selv beskriver dem 🙂 de ville bestemt pynte hos mig og jeg ville elske at dekorere små portions kager derpå.

 55. Jeg bager utroligt meget, og bruger stort set kun dine og Annemettes opskrifter ☺️ Det ville være fantastisk at kunne opbevarer nogle af alle mine bageting i dem, og ikke mindst noget af alt det jeg bagte. Når man er på SU er det ikke sådan nogle ting, man har ret meget i køkkenet, så det ville helt sikkert blive stillet frem, så alle kunne se de smukke skåle ?

 56. Tillykke til din datter Julie?
  Jamen jeg ville da bruge dette fine stel til præsentation af de fine kager jeg kreerer efter køb af Kagemagi???? Smukt smukt stel?

 57. Kære Ditte, tillykke med din datter! ?
  Jeg elsker at følge din blog og se dine lækre kager. Og hvor synes jeg bare, du er smuk!!

  Jeg ville bruge fadene til at anrette lækre kager på ved særlige lejligheder. ?

  God weekend til dig og din familie. ?

 58. Jeg ville bruge det smukke stel til at sætte det sidste prik over i’et når jeg bager?
  Selvud udtrykket i kagen bliver forstærket når serveringen på er tilhørende fad passer hertil?
  Jeg elsker selv at bage i de rosa farver, hvorfor dette stel ville passe perfekt?

 59. Jeg skal helt klar bruge dette fede sæt, når mine veninder og jeg skal lave de flotteste og vildeste kager når der er finalen i den store bagedyst lige om lidt ???

 60. Te’løk til Karla med de tre år ?
  Stellet skal simpelthen brugs til dagligt i mit køkken – super anvendeligt og lige i mine farver ?
  Mvh Marianne

 61. Tillykke med din søde pige!
  Jeg ville bruge dem til at servere kage på til min fødselsdag lige om lidt ❤️?✨

 62. Tillykke med din datter 😀
  Hvis jeg vandt ville jeg forære dette smukke sæt til min veninde Maria, som altid hjælper mig med mine kager 😀 Hun er en fantastisk veninde og en sindssyg dygtige amatør bager! Ville elske at forkæle hende så hun kan servere sine fantastisk kager på dette stel 🙂

 63. Det er så fint det stel 🙂 kunne være fantastisk at have til servering af julens hjemmelavede konfektstykker og honningkager 🙂 ved siden af juledekorationerne- ren hygge 🙂

 64. Jeg ville servere en hasselnødesød chokoladetærte og måske en kugle granatæblesorbet til, som ville være så uendelig køn til farven på det smukke stel!.. håber jeg vinder?? så kan veninderne blive inviteret til rigtig pigesøndags hygge??

 65. Tillykke med din datter ?
  Jeg ville bage din og Anne-Mettes lækre cheesecake m. lakrids der har samme look som denne kage og server den for min kæreste (stor fan af cheesecake) og nogle venner ???

 66. Jeg er ligesom dig fuldstændig vild med rosa. Min familie driller mig altid med det ? Jeg ville servere smukke kage anretninger på fadet og gemme diverse hjemmelavede lækkerier i skålene. Så er jeg sikker på at min familie ville synes at den rosa farve var helt ok ?
  Og kæmpe stort tillykke med Karla ?

 67. Ihh er helt enig, så lækkert.. Vil helt sikkert bruge det når veninderne skal inviteres på lidt lækkert næste gang ???

 68. Tillykke med din smukke datter ?
  Jeg ville bruge de smukke fade til, at servere kage på til min fødselsdag i december, hvor jeg allerede har udset mig nogle kager fra kagemagibogen ??
  Og skålene ville jeg bruge til hjemmebagte småkager ?

 69. Jeg vil bruge stellet som et sødt og farverigt supplement til mig hvide stel. Det vil få en særlig fremtoning på morgen, middag, kaffe eller aftensbordet og give det ekstra spil der skal være i en borddækning!
  Jeg er super vild med farverne og stellet vil i den grad falde i god jord herhjemme! Måske også særlig god til nogle af dine søde og lækre kager som jeg vil forsøge mig videre med. Så ja ønsket er stort her i Aarhus.

 70. Tillykke med din søde datter❤️
  Det fine sæt er super funktionelt og især til nu her når jeg snart flytter hjemmefra og mangler en masse ting til køkkenet og til anretning til mine kager, til de dage hvor jeg får gæster over.
  Og så er de nuancer mine ultimative yndlings?

 71. Jeg skal snart på barsel besøg hos min gode veninde og skal have en lækker chokoladetærte med og det ville se super lækkert på det rosa farvede fad

 72. Hej
  Hvis jeg vandt det flotte stel, skulle det bruges i vores kageklub. Vi er en flok sygeplejerske, som mødes og bager, hvilket vi har gjort siden vi studerede og det er altid så hyggeligt, men vi mangler nogle fade til vores bage kit ?
  God weekend

 73. Jeg ville bruge det smukke stel til diverse kager og desserter 🙂
  Jeg er flyttet ind i en fin ny studiebolig med et lækkert køkken, som jeg nyder bruge – men mit liv på SU gør at jeg ikke selv har råd til sådan et fint stel 🙂
  Jeg er helt vild med farverne og formerne 😀

 74. Dette fine stel skulle helt klart have lov til at stå fremme i vores glasskab, så det også får lov at pynte i sig selv! Derudover elsker jeg anretning af desserter og kager, hvor der bliver kælet for detaljerne, hvorfor dette stel passer så godt ind hos en studerende som mig der ikke har alverdens “dippedutter” til at investere i service endnu. Det ville give anretning af kager og desserter i matchende farvespil en ekstra prik over i’et… ? Så fint det er!

 75. Tillykke med Karla! ??????

  Hvis jeg bliver den heldige vinder vil jeg bruge stellet til at putte lidt farve ind i vores helt sort/hvide køkken. Det kunne nu da være rart nok med lidt farve, trods alt ?

 76. Tak for lækker inspiration og smittende humør 🙂 Jeg tror at jeg vil bruge sættet til at sætte lidt farve og orden på småopbevaringen på badeværelset. Fadet skal bruges til at samle og udstille parfumeflasker og småpynt 🙂

 77. DET ER OGSÅ MINE YNDLINGSFARVER!! De er nemlig bare så fine og feminine. 🙂
  Jeg vil servere masser af julegodter: De store må være gode som småkagefade og de små til konfekt! De passer perfekt ind i min feminine juleverden, men selvfølgelig også til resten af året 😉
  Jeg krydser fingre! God fredag :*

 78. Åhh hvor det er så smukt !!
  Jeg elsker også gammelrosa og de grå nuancer. Jeg har altid antennerne ude efter nye køkken-/pynteting, og de her er på min ønskeliste. Jeg bager ligesom du, mange kager og ved at kagens udtryk også afhænger meget af hvilket fad/porcelæn man serverer det på. Er vild med dem i har brugt i kagemagi bogen. Men jeg kender mig selv godt nok til at skålene også godt kunne havne på badeværelset eller sågar i stue eller bryggers ( flytter tit rundt på tingene for at prøve nyt )
  Tillykke med de tre år til din skønne datter.
  Jeg vil krydse fingre ? for denne skønne giveaway… kram fra mig

 79. Tillykke med din datter. Det er nogle fine kager du har lavet til hende. 🙂

  Jeg vil bruge de flotte skåle til at servere julebag i. Og det flotte fad, havde jeg planer om at servere Cheesecake med citron fra den lækre Kagemagibog. 🙂

  Endnu en gang tak for en dejlig blog flydt med dejlige opskrifter og fanatisk humør.

  Vh. Nadia

 80. Tillykke med Loppen. Hvor går tiden dog hurtigt. Et så smukt og raffineret stel, kan bruges til alt…. alle dagens måltider, men også til gæster. Men selvklart jeg vil bage en af dine tærter ( tror det bliver mandel citron med bærbomber) , og servere for mine gæster.

 81. Jeg vil helt klart bruge det til at anrette mine retter på, sådan de kan blive ekstra fine til min nyopstartede blog.
  Kunne være skide fedt at vinde dem og starte godt ud med smukt service 🙂

 82. Ihh hvor er det bare nogle fine ting!?
  Jeg står og skal til at flytte hjemme fra for første gang, se pengene er små og tankerne stor! Jeg elsker kage og mad, så jo bedre og vildere, desto bedre. Bruger gerne en hel lørdag på at bage og samle og pynte kager, for mig er det ren afslapning, så hvis jeg vandt skulle det helt klart bruges til mine mange, og store kageprojekter i min kommende egen lejlighed!?

 83. Jeg har længe kigget på disse fine fade og skåle. Jeg vil bruge dem til at tage fine billeder af mine kager, da jeg synes de er perfekte! Skålene er også perfekte til at servere diverse julelækkerier i, så det vil jeg helt klart benytte dem til 🙂

 84. Skal man virkelig vælge? Jeg ville bruge det salaten til maden, til frugtsalaten når min store bestemmer desserten, til nødder og bær, til fredags snolder, til kagen… Ja, til det hele 🙂

 85. Det er bare et flot stel??? hvis jeg vinder, vil jeg forære det til min mor, da hendes yndlingsfarve er gammelrosa. Min mor er datter af en bager og hun har gennem årenes løb bagt mange kager til hele familien. Det vil være en god måde at få sagt tak på???

 86. Jeg vil bruge det til barselsvisit. Jeg har termin søndag den 6. november og skal have en pige, så det vil passe perfekt at kunne servere lidt lækkert for vores venner og familie i disse flotte skåle, når de kommer forbi for at møde vores prinsesse. Fryseren er allerede fyldt med hjemmebag. 🙂

 87. Sikket et fint set!
  Jeg ville bruge fadene til smukke kager og tærter, og skålene til lidt forskelligt spiseligt men også til min datters små bageredskaber, som hendes mini piskeris og kageudstikker så en skål bliver hendes som vi kan tage frem når vi skal bage sammen. Farven er jo som skabt til en lille 3 årig prinsesse jeg har derhjemme 🙂

 88. Ejejejej! Jamen, de der let støvede, rosa nuancer… Jeg er en HUND efter den slags! Min mindste datter hedder Rosa, og min mand ved IKKE, at jeg mest af alt gik med på det (ret så fine) navn, fordi jeg elsker TING og TØJ i den ende af farveskalaen. Og vi ku’ jo ikke rigtig kalde hende Grå.. haha! Nåååå, men hvorom alting ER: Vi elsker kager med efterårsæbler og flødeskum, så det sku’ vi på én eller anden måde bruge det smukke stel til. Jeg ville nok også forsøge mig med en rund udgave af en kanelstandsagtig sag, fordi jeg ganske enkelt ELSKER snask. Det er også som om, det er HELT tilladt at spise ekstrameget snask, når det serveres PÆNT — ikk’? Jeg ville altså også bruge de mindre skåle til skumfidutter. Pænt OG sukkersødt. Aaah!

 89. Skulle jeg være så heldig at vinde det smukke stel, så ville jeg for det første vise det stolt frem og for det andet, lave den dåbskage min bedste veninde har bedt mig om at lave til hendes lille søn Tristan ❤️ ?

 90. Hvor er det fint! Passer lige hjem i min lejlighed ? Hvis jeg vandt ville jeg bruge det til alle de fine kager og desserter der bliver tryllet frem hjemme i mit køkken ????

  1. Super flot stel! ?
   Elsker farverne og det vil passe helt perfekt til juletiden, som jo er lige om lidt. Alle det julekonfekt og julekager jeg skal bage med min mor, far og 3 søskende, det vil se fantastiske ud på og i sådan et stel, når det skal serveres til juleaften.❤️??

 91. Flot stel! ?
  Passer perfekt til juletiden, som vi så småt går i møde. Alle de julegodter og julekager der skal bages vil se fantastiske ud på sådan et stel ??

 92. Jeg ville bruge dem til alt det bagværk jeg bager, og alle de nye bageprojekter jeg har tænkt mig at afprøve 🙂

 93. Wauw lækker konkurrence og enormt flot stel! Hvis jeg vandt det, ville det få en god plads i mig og min kærestes hus, hvor jeg elsker stil og orden ? Det ville blive brugt til alle de lækre kager min kæreste laver, og stilles frem når vores skønne familie kom på besøg ??

 94. Super flot stel i den flotteste farve!
  Jeg ville bruge stellet i flere rum da det jo kan bruges til mange ting! Dels vil jeg bruge noget af det til at anrette kager og andre lækre ting på og dels til opbevaring af smykker, toiletsager etc. så er det gemt væk i den smukkeste opbevaring. Kunne være så fint at kunne komme småting i skålene og derefter stille dem på et af fadene. Det passer både ind til soveværelse, badeværelse, entre og køkken 🙂

 95. Så fint et stel! Jeg har købt din og Anne Mettes bog “Kagemagi”, og jeg ville elske at have noget fint at servere de flotte kager på. Det ser altså bare ikke helt så indbydende ud på mine hvide IKEA tallerkener… De farver der, til de lækre kager – sikke en dejlig kombi ?
  Og stort tillykke med Karlas tre år ??

 96. Jeg ville uden tvivl forære det til min mor,
  da hun er eminent til at kreere et sønderjysk kaffebord.
  Boller og kager som smager fantastisk dejlig
  ville gøre sig flot på et stel fra Zone Peili.

 97. Stort tillykke med fødselsdagen til din datter.?
  Jeg vil helt klart bruge det fantastiske stel til at forkæle min familie med smukke kager fra jeres lækre bog, når jeg holde housewarming i min første lejlighed.

 98. Det er lige mine farver. Hvis jeg vandt ville jeg bruge det flotte sæt til at anrette mine kager og desserter på. Det ville blive meget mere elegant og pænt og kigge på når kagen står på et flot fad med de flotte farver?? Har altid ønsket mig et kagefad for har ikke nogen. Så det ville bare lige passe til mig og mine kager??

 99. Jeg vil helt klart bruge dette fine stel til at vise mit bagværk frem med, da der ser så fint og feminint ud!
  Jeg er helt vild med at bage, og elsker kreativiteten der til tider ligger bag det store arbejde . Det fortjente derfor at blive fremført på en elegant måde, dette stel ville lige være prikken over i’et for at servere det på den helt rette måde!
  Krydser fingre

 100. Jeg skal da helt sikkert bruge det selv her hjemme !! måske skal der serveres kager på og af dette smukke stel fra kagemagi ??

 101. Hvis jeg er den heldige vinder af det flotte stel, så vil jeg helt sikkert bruge det til at anrette mine kager på, da jeg pt ikke ejer stel der kan bruges til netop det ?

  1. Hvor er det smukt jeg elsker farvenuancerne, og det ville være skønt at bruge til kager og andre lækkerier ????

 102. Så smukke og lækre farver ? jeg nyder at bage og har købt jeres skønne bog “Kagemagi” så vil klart bruge stellet til at servere lækre og smukke kager på ?

 103. Jeg ville bruge det i mit hjem i London hvor jeg ofte prøver at imponere mine engelske veninder med danske kager ???❤️

 104. Gemme det og give det til min mor i julegave. Hun har længe ledt efter de perfekte serverings fade og dem har jeg vidst lige fundet ☺️
  Skålene vil jeg selv beholde og bruge til opbevaring af småkager ??

 105. Wow! Hvor er det altså flot! ?? jeg ville bruge det alt det jeg kunne, er nemlig helt vildt med det! Nu nærmer julen sig hastigt, så den kommende tid ville det være kryderkager og julegodter der ville blive lækkert anrettet på det smukke stel. Fingrene er krydset til krampepunktet ????

 106. Åh så fint! Til min 30 års fødselsdagsfest som står på en tøseaften med masser af fine kager og cocktail ?

 107. Jeg ville bruge skålene til fx nødder, slik, småkager og frugt her op til jul. Måske et fad med stearinlys på eller til at servere min ynglings lakseroulade på. ? Jeg vil bruge dem til alverdens sjove ting simpelthen! ?

 108. Jeg vil lave de lækreste kager til min veninder og familie og de har de pæneste farver og der er altid plads til kage ting. Tillykke med din datter

 109. Wow – så din ‘snap’ på Instagram og måtte ind og lure 😉

  Søndag serveres kagen “Chokoladekage med hindbærmousse og karamel” for mine veninder til brunch – MUMS. Vil elske at kunne vinde det sæt som en tidlig fødselsdagsgave til mig selv.

  Sættet skal bruges til at servere lækre kager – jeg er FAN af de mange lækre kager du har på dit site!!
  Den ene opbevaringskrukke skal hvertfald anvendes til alle mine løse ‘kage’ sager – f.eks. pastafarve, så det er gemt flot væk.

  Næste søndag – på min fødselsdag vil jeg servere Annemettes Flagkage og din Banankage. Dagen før er det Hindbærfugde ala kage også fra din blot.

  Yes yes – jeg gir den gas 😀

  God weekend til dig – og tillykke med lillepige.

 110. De har stået på min ønskeliste længe! Ville bruge dem hver eneste dag – det er så skønt med lækre skåle som både kan bruges som stilfuld servering, og efterfølgende sætte låg på og ind i køleskabet. Ville uden tvivl også bruge låget/fadet til kager eller hyggelige tapasretter.. Krydser fingre???

 111. Farverne – wow! Jeg er solgt. 🙂

  Saettet skal klart foerst bruges til servering af kager, i forbindelse med min “homecoming” til jul – efter at have arbejdet udenlands i et halvt aar. 🙂 Derefter vil faa plads i mit kommende nye hjem og blive brugt flittigt. 🙂

 112. Jeg må bare eje det stel så jeg har noget at servere alle dine lækre kager på. Smukt med smukt på! Jeg elsker din stil ❤️ Knus og kagemagi fra Maria

 113. Skønneste præmie, så flotte farver..er vild med at bage med veninderne, og kagerne skal helt sikkert serveres på det her smukke sæt, hvis jeg er så Mega heldig;)

 114. Jamen hold nu op, hvor er det bare vildt flot!? Jeg ville bruge sættet til at servere spændende kager på. Jeg har en plan om at skulle bage samtlige kager i “kagemagi”, så det kunne være lækkert med et flot serveringssæt, så stellet på bordet rent faktisk matcher i farverne ??

 115. Hej, og tillykke med Karla???
  Det så fint det sæt?. Vil helt klart fylde dem med julegodter – småkager og chokolader. Og på fadene vil jeg sætte mine julekager. Så er jeg i hvert fald næsten klar til jul????

 116. Sådan et fint sæt skal da helt klart bruges til at servere i og/på fine kager. Jeg har kagemagi bogen, hvor flere af kageopskrifterne kan bruges, og de opskrifter du så gavmildt deler her er på dine side, tak for det. Jeg er altid spændt på at se, hvad du nu har “fundet” på

 117. Jeg ville elske at vinde dette stel, så kan mine udgaver af kagerne fra bl.a. kagemagi få et endnu flottere udtryk! ?? De kunne især pryde julebordet, både til kage og til andre julegodter, og så ville de falde tørt på et SU-budget hvor man virkeligt elsker at bruge penge på bagelir, selvom kontoen ikke altid synes det er sjovt!

 118. Jeg vil anrette alle mine flotte julekager på de flotte fade. Flotte fade er jo prikken over i- og gør jo at kagen tager sig flot ud og ligner en million. Og det er du jo mester i- og jeg øver mig stadig og håber at heg bliver ligeså dygtig som dig Ditte

 119. Det er virkelig smuk, det vil jeg nyde at bruge både til hverdag og når der kommer gæster. Jeg er sikker på, at både kager og salat vil se smuk ud på/i stellet ?

 120. Altså de kager der – der må gerne medfølge et par stykker . De ser så lækre ud – og er vildt smukke. Ligesom stellet.
  Jeg vil bruge det til alt. Kager, søde sager, pynt osv.
  Perfekt til mit nye køkken, der står klar en gang i december.

 121. Hvad ville jeg ikke bruge de lækre fade til? Klart til brug til kommende 6 års fødselsdag for min store pige og til alle julens godter! Krydser fingre – kunne godt bruge en fin bund til dine mange gode opskrifter. ?

 122. Hvor er det flot ❤️ Jeg ville bruge det når min bonusdatter har fødselsdag ????Perfekt til bordets glæder af brød og kager ❤️

 123. Jeg vil elske at vinde dette sæt.. jeg er i fuld gang med at gøre noget mere af det jeg elsker, nemlig at lave kagemagi, det er den rene terapi for mig.. derfor vil det være ekstra lækkert at kunne servere resultaterne på det meget fine stel , og farverne er så fine og vil også falde i mine tre pigers smag 😉
  tillykke med datteren 🙂

 124. Så lækkert et stel!! Er vild med farverne!! ???Det skulle helt sikkert bruges til når der holdes brunch med veninderne, til de lækre julegodter der skal på bordet snart og så bare til mit daglige chokolade ??

 125. Hvis jeg vinder, så vil jeg servere i det til min 20 års fødselsdagsbrunch i januar. Det kan dog godt være det skal testes inden til noget jule veninde hygge !! ???

 126. Hvor er det bare et flot sæt. Jeg vil bruge det til alt muligt! Bl.a. til at sætte smukke kager på og fotografere slettet både med kage og uden. Derudover ville jeg invitere min famile over så de kunne invie dette smukke sæt sammen med mig ?

 127. Jeg skulle helt sikkert bruge det til at servere alle mulige slags desserter på – især med rødlige bær på.. det ser simpelthen bare så godt ud på de billeder du har lagt op ? Det gad jeg da godt Lige efterligne ! ‘Mega lækker premie! Jeg krydser fingre 🙂

 128. Det ville passe perfekt til at servere en lille afskeds middag på , til min familie inden jeg tager på jord om rejse nu til marts ? Så er der jo også noget pænt at venne hjem til. ✈️???

 129. Hej Ditte. Det skulle bare pynte lidt her i den mørke tid, er vild med det. Og da jeg er på barsel med lille dreng fra august, vil jeg servere nogle af Kagemagis lækre kager til min mødregruppe, mon ikke det vækker begejstring ? Kh. Maria

 130. Det ville være perfekt til mine konditor kreationer, og så skal vi snart til at købe hus og det ville ikke gøre skade i mit nye køkken ?

 131. I de farver vil det sæt passe perfekt i mit hjem! Jeg vil fx bruge en af skåle til at servere rundstykker i og bruge fadene til at servere pålæg på + frugt til en lækker brunch-morgenmad når familien er på besøg ? Og så kan man jo bruge fadene igen om eftermiddagen til kage og andre lækkerier ?

 132. Wauw det er virkelig et flot stel! Det ville jeg så gerne ønske mig ?
  Jeg ville helt klart bruge det til at serverer nogle lækre kager til min fødselsdag i slutningen i denne måned! Jeg har allerede bestemt at temaet skal være pigefarver, så hvad passer mere perfekt til ?

 133. Jeg er en 17-årig pige som elsker at se kagemagi og lykken ville da være at kunne bage kager og anrette det på det lækre stel. Håber håber jeg er den heldige vinder ❤️

 134. Super fin konkurrence og inspirerende blog ?
  Jeg er rigtig god til at dele og give ud, da det gør mig glad, men men så er det heller ikke altid jeg husker hvor mine fade er blevet af og lige nu har jeg faktisk ingen serveringsfade? Derfor vil det være lækkert med et helt nyt sæt, som jeg vil beholde selv og nyde. Især rart med så smukke farver, nu når regn og mørke vejr har meldt sin ankomst. ?☔️

 135. Min ex kæreste og jeg er flyttet fra hinanden, jeg har nu ikke længere noget stel.. det her er så fint og jeg ville blive så glad ??

 136. Jeg ville bruge de fine krukker til at opbevarer mit kagegrej, så som tyller, pastafarver og glimmer! Det ville være skønt at alt er samlet! Også cvil jeg selvfølgelig servere kage for min søde studiegruppe, for os er ugens højdepunkt onsdag, vi skal jo sørge inspiration i bagedysten 😉

 137. Jeg ville dele det med min mor, da hun er lige så vild med farverne som jeg. Min mor og jeg ville elske at eje det flotte stel. Jeg ville kunne bruge det til bl.a. kagefad, og min mor ville kunne bruge det til opbevaring og andre småting. Det ville være så fedt at kunne overraske hende med det. ?
  Krydser fingre og håber på lidt held min vej.

 138. Wow så flot. Hvis jeg var så heldig at vinde ville jeg lave det fineste te selvskab sammen med min datter sif på 4. Så sku vi bare alle mulige fine farverige små fest kager og invitere min veninde og hendes datter og så bare hygge os.

 139. Stellet har helt klart også min yndlings farve!!! Jeg vil bruge stellet til at servere kage og desserter på 😀

 140. Wauw. Det smukke stel skal helt sikkert have en plads i mit nye store arve vitrineskab fra min mormor og morfar som nu ligger side om side på kirkegården ❤️ Til ære for min mormor, skal de 1. søndag i advent, på min egen fødselsdag, fyldes med alle de dejligste julesmåkager min mormor plejede at lave og selvfølgelig hjemmelavede æbleskiver ❤️ Det vil være den mest fantastiske 29-års fødselsdagsgave til mig ?

  Rigtig dejlig lørdag til dig ❤️

 141. Wauw så fint et stel ville jeg bruge til at servere de lækreste kager på. Eller måske dom et frugt fad hvis det skal være lidt sundt ? Skålene ville jeg have stående fremme og pynte måske med lidt jule småkager i?

 142. Det her sæt er da bare for skønt! Det er altså også nogle af mine yndlingsfarver? Nå, men jeg ville nok bruge den mindste “skål” til at opbevare mine tegne-ting. Jeg tegner nemlig, men mine ting bliver tit væk… Det andet ville jeg bruge til at stille kager på! Jeg har lige fået din
  Annemettes nye bog KageMagi, og jeg glæder mig sådan til at bage nogle af de smukke kager! Og de skulle da stilles på sådan en af disse smukke fade, hvis jeg skulle være så heldig at vinde. Kan lige forestille mig den der Prinsessedrøm, tror jeg den hedder, stå på en af disse smukke fade… Nøøj hvor smukt?

 143. Jeg vil invitere min mormor på kage. Tidligere har hun bagt meget til familien og nu da hun ikke har mulighed for at bage mere har hun + diverse kageprogrammer inspireret mig til at forsøge. Så jeg skal lave nogle af de gode gamle klassikere der kan gøre enhvert ældre menneske glad 🙂

 144. Det fine lyserøde stel passer perfekt ind i min lille lejlighed, som jeg deler med en veninde – og vi ville servere lækre desserter for resten af tøserne på de fine tallerkener!

 145. Hvor er det et fint stel! Jeg går og leger med tanken om at holde en rigtig tøse-fest til min 40 års fødselsdag med et stort dessertbord holdt i lyserøde farver. Her må sådan et stel være oplagt at servere lækkerierne på :-).
  Tak for god inspiration!

 146. Jeg vil bruge de flotte fade til at servere flot mad og dessert på, og måske en af fadene til juledekoration. Skålene skal bruges til opbevaring af forskellige ting, og de skal selvfølgelig stå fremme! Krydser fingre!

 147. Hvor er de fine! Jeg ønsker mig sættet, så vi har noget pænt at servere på til gæsterne, der kommer forbi for at se vores lille ny, som nok snart kommer ud til os ♥ Som nybagt mor er det ikke sikkert, jeg har det vilde overskud til hjemmebag, men så vil det være skønt at kunne servere lidt frugt og snacks på det fine stel 🙂

 148. Wow hvor er det nogle flotte sager!
  PEILI fadene skal selvfølgelig bruges til at gøre serveringen af kager rigtig fin, mens jeg vil bruge skålene til opbevaring af smykker i mit soveværelse. Krydser fingre?

 149. Ih altså!! Eftersom jeg har ønsket mig dette stel ligesiden det udkom, ville det være en ren fornøjelse at vinde det! Som studerende på S.U er der ikke altid råd til at investere i smukke fade, da det ofte kan være dyrt nok i sig selv med råvarerne. Men som kage-bage-glad, betyder det alligevel meget at kunne anrette sine kager/bagværk som man har brugt massere tid på, på en smuk måde. Og det må man i så fald sige, at man vil kunne med dette stel!
  Lige netop disse farvenuancer passer perfekt til mit kage-køkken, da jeg elsker at bage i de sarte, flotte og smukke røde/pinke farver, som især kommer fra blåbær, hindbær, rabarber ovs.
  Jeg håber meget på at vinde dette smukke sæt, da jeg ved at jeg vil få brugt det ufattelig meget!! Det er SÅ smukt jo!! 🙂

 150. Wauw hvor er der bare smukt! Det er også totalt lige mine farver, er vild med gammel rosa! ??? Hvis jeg vinder, skal det klart bruges til at servere en masse lækkert til tøseaftener! ?

 151. Altid rart med noget nyt og lækkert til at kunne servere/opbevare i…

  Fx manglede jeg den anden dag et flot fad til mine cupcakes som bare blev servere på en hvis tallerken… så helt klart må de gerne stå fremme og pynte og bruges til servering tip gæster ?

 152. Smukkeste smukkeste skåle – de passer perfekt på mit badeværelse som jeg lige har fået sat nye skabe op i sidste weekend. Smukke skåle til opbevaring af min smykker og hårbånd

 153. ÅH – det er SÅ fint et stel. Det ville få en plads i mit køkken, hvor der mangler lidt farve! Krydser mine fingre

 154. Skønneste præmie;) hvis jeg er heldig, skal mit bruges til kager, snacks, juleguf og frugt. Håber – og krydser fingre her;)

 155. Jeg ville serverer kage på dem, når min familie kommer på besøg i min nye lejlighed. Jeg er lige flyttet i lejlighed med min kæreste, så det ville være fantastisk at vinde en indflyttergave til mig selv 🙂

 156. Der er jo nærmest ingen grænser for, hvad det kan bruges til. Nu da julemåneden nærmer sig, tænker jeg umiddelbart småkager.

 157. Denne gevinst vil passe perfekt i vores nye køkken. Fra fadet skal det serveres kærlighed til familien❤️

 158. Nøøøj hvor er det smukt i farverne og super smart med alle anvendelsesmulighederne!
  Jeg har længe gerne villet prøve at efterligne nogle smukke brunch-platter som er meget fremme på Instagram, men har ingen fade at lave det på. Tænker fade med udskårne melon, appelsiner, kiwi, vindruer, jordbær, blåbær, dadler, mandler, chokoladestykker, ostestave, parmaskinke og oliven. Dertil et lækkert lunt hjemmebagt brød og et fad med snaskede kanelsnegle ?

 159. Det er så flot det stel!! Hvis jeg vandt ville det blive brugt og nydt hver eneste dag. Jeg er på SU lige nu, og noget af det jeg aldrig har fået investeret i er et flot stel. Jeg synes altid at en flot tallerken, kan gøre maden 10 gange lækrere. Og det ville være fantastisk at kunne føle jeg forkælede mig selv hver dag, trods en simpel rugbrødsmad 😉

 160. Det er simpelthen så flot et stel og jeg vil bruge det til at gøre mit køkken lidt mere festligt, og enhver servering lidt pænere – så jeg håber SÅ meget at jeg bliver den heldige.

  Stort tillykke med de 3 år til din store pige Karla.

 161. Helt igennem fantastisk flot stel, som jeg vil bruge til hverdag men også til evt. at sætte kager på til servering – når jeg endelig begynder for alvor at bage flotte kager igen efter jeg er flyttet hjemme fra ???

 162. Åhhhhh hvor ville jeg gerne vinde dette flotte stel fra Zone til når jeg skal flytte hjemmefra!!! ? Elsker farverne, strukturen og den enkelthed der er i det.
  Please lad mig vinde noget for første gang!!! ??

 163. Hvis jeg vinder stellet, skal det op på loftet og passes indtil, at jeg flytter hjemmefra. Så vil jeg glæde mig vildt meget til at få det brugt, når den tid kommer! Og så passer farverne super fint sammen med resten af mit service.

 164. Jeg ville servere alt fra de lækreste julemuffins, ølkage med koldt smør, bage nogle lækre nissefryd småkager, som er mine yndlings og bage nogle lækre boller 🙂 Jeg ville bare finde på alle de hyggelige ting, som sådan et flot stel fortjener at blive brugt til?

 165. Jeg vil bruge dette smukke stel til jul, til masser af julemad og juledesserter som kæresten er så god til at lave ?? Og så ville det være mega fedt at vinde noget for første gang.

 166. Jeg ville give det til min søster, hun bliver 20 år og er lige flyttet hjemme fra. Jeg har ikke specialt mange penge at gøre med, så hvis jeg kunne vinde det utrolig smukke sæt ville jeg få verdens bedste dag der måske ville redde min uge:(:) og jeg har hundrede procent sikker på min storesøster ville lave de lækkerste kage inspireret af dig.??
  Jeg er kæmpe fan af alt dit bagværk, gad godt selv være så kreativ men det er jeg dsv ikke..
  – Andrea?

 167. De skal bruges til flotte billeder af desserter og kager. Og så skal de som det første bruges når jeg inviterer veninderne på hjemmelavede æbleskiver i november eller december ?

 168. Jeg ville bruge dette smukke smukke stel, til at have hyggeslik i hele december. Altså selvfølgelig til at stå fremme på spisebordet, så alle kan nyde indholdet og ikke mindst de smukke skåle ?

 169. Årh hvor er det bare smukt.
  Jeg vil bruge det, når jeg har gæster og skal servere dejlig hjemmebag. Det ville pynte super fint ???

 170. Det er lige mine farver – er pjattet med det ?? hvis jeg for en gang skyld var heldig at vinde, så skulle stellet bruges til servering af kager og bagværk. Et flot serveringsfad eller skål kan være med til at sætte prikken over I’et ??

 171. Ihh altså hvor et smukt stel! Jeg ville helt klart bruge det til at anrette kager på, når familen er samlet til spilleaften. Vi krydser hvad der krydses kan! ????

 172. Jeg ville bruge dette smukke stel til når jeg flytter hjemmefra? Det er et mega lækkert stel, lige i mine farver!!

 173. Min kæreste og jeg flytter sammen i hyggelig lille lejlighed her d. 1/12 og vi kunne godt bruge sådan et fint stel! Han er mest til genbrug, men noget må gerne være nyt og smukt 😉

 174. Jeg er forelsket i det stel! ? Det skal bruges til når jeg bager, så kan jeg servere mine kager på et smukt stel til mine gæster + det ville være lækkert at have til når jeg snart flytter hjemmefra ?

 175. hej DItte
  Jeg er lige nu på udveksling i Australien, og jeg og min mor er helt vilde med at bage sammen, hvilket vi desværre ikke kan gøre lige for tiden! Derfor synes jeg min mor der hjemme i danmark har fortjent dette helt ubeskrivelig flotte sæt sendt fra dig! (det er ingen tvivl om at det vil blive taget godt i brug!)

 176. Hvis jeg vandt stellet ville jeg overraske min mor med det ? Hun er verdens bedste mor og fortjener at blive forkælet, efter det hun har været igennem det sidste år ?

 177. Hej Julie. Jeg ville elske at vinde det smukke stel i de fineste farver. Jeg har netop købt din fine bog og ville nyde at kunne lave de fineste kager og anrette det på det smukke stel. De vikke pynte flot i mit vitrine skab i min lejlighed. Håber inderligt jeg bliver den heldige vinder med ønsket om en dejlig søndag,

 178. Jeg vil gerne bruge det til at severe mine kager på og andre desserter. Så de kan live serveret på smukke fade

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.