KONKURRENCE – Vind lækre produkter fra FINAX

Cookies_Ditte_Julie_jensen3Hvorfor skal godt bagværk være en familie hemmelighed?

Finax vil gerne sætte fokus på bageglæde og de gode opskrifter. Da jeg desværre ikke kommer ud af en bagefamilie, og ej heller er vokset op med en mormor, farmor eller mor der bagte i køkkenet, må jeg idag selv skabe mine familie/bagetraditioner og hive min datter med i køkkenet 😉 Derfor kommer her min hemmelighed bag gode cookies – rist altid hasselnødderne (eller mandlerne) af i ovnen, og få en langt bedre smag til dine cookies. I må prøve mine cookies, og give mig ret 😉

I kan vinde en lækker gavekurv (se billede) til en værdi af kr. 500,00 samt Finax nye bagebog “Når du elsker at bage” – se, hvordan du kan vinde på min instagramprofil.

Vinder findes søndag den 13. november 2016, k. 10.00 på instagram.

skaermbillede-2016-11-07-kl-21-11-12 skaermbillede-2016-11-07-kl-21-11-29

GemGem

VISSKJUL Kommentarer (0)

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.