Jeg skal giftes – bryllupsmesse 2017 – VIND billetter

skaermbillede-2016-12-12-kl-21-36-56Marck friede i august til Alberts barnedåb, så næste år står i brylluppens tegn… weehuu !!!! Marck og jeg har ikke talt særligt meget om brylluppet endnu, idet jeg knokler med min egen bog pt. Så til januar går vi igang med at planlægge vores bryllup, og her har jeg noget i tankerne…… Jeg (vi naturligvis, Marck har godkendt det) vil gerne lukke jer ind i vores ideer, tanker, planer og hele planlægningen ved at lave en bryllupsdagbog her på bloggen 🙂 Er det noget I gerne vil følge med ind – giv gerne en melding nede i kommentarfeltet … Jeg har fået lavet en fane, som hedder “dagbog”, som gør det nemmere for jer at følge med i vores bryllup.

skaermbillede-2016-12-12-kl-21-33-59

Jeg starter januar 2017 ud med at deltage i årets bryllupsmesser sammen med min partner in crime, naturligvis Annemette. Jeg glæder mig helt vildt! Messen kunne ikke være mere oplagt for mig nu hvor jeg selv skal giftes 😀 Hvor er det egentligt vildt at skrive – tror ikke helt jeg har forstået JEG skal giftes 😉 Men anyways ….

Den 14. og 15. januar 2017 er Annemette og jeg at finde i Forum på årets første bryllupsmesse.

Annemette tager alene afsted til Århus den 22. januar 2017 og jeg tager alene afsted til Vejle den 29. januar 2017.

Står du og skal giftes i 2017 eller måske 2018 har du nu muligheden for at VINDE 2 BILLETTER til en valgfri bryllupsmesse i 2017 – se hvilke messe muligheder der er. For at deltage i konkurrencen skal du i kommentarfeltet skrive, hvad du ønsker at få ud af messen, hvorfor du gerne vil komme. Held og lykke!!! Vinderen findes mandag den 19. december kl. 21.00. 

GemGem

VISSKJUL Kommentarer (41)
 1. Hvor er du heldig, håber I blir lykkelige resten af jeres liv. Som alle piger, vil du skinne som månen til dit bryllup.???

  For mig er det virkelig en drøm at komme til bryllupsmesse, da alt hvad der er med bryllup at gøre er så fortryllende smuk. Vil elske at kigge på kjoler, smykker, sko og diademer? Håber jeg vinder??

 2. Jeg ville elske at vinde disse billetter da min søster og hendes kæreste efter 10 år som kærester endelig skal giftes til næste vinter! Så som hendes søster ville det være perfekt at kunne invitere hendes med og blive inspireret!

 3. Min kæreste friede på min fødselsdag i forrige uge efter 10 år som kærester ❤️
  Jeg ville elske at komme på messe, for at få sat skub i bryllups planlægningen. Min søsters kæreste har også lige friet til hende, så det ville være sindsyg hyggeligt at bruge en dag med hende❤️

 4. Jeg og min kæreste ønsker selvfølgeligt at få masser af inspiration til vores kommende bryllup (20. maj ????). Vi vil gerne finde ud af, hvad vi ønsker, vores bryllup skal være – men også hvad vi IKKE ønsker, det skal være. Det synes jeg er det aller, aller sværeste – det hele er jo så fint ??

 5. Tillykke med dit kommende bryllup ? Der er vi i samme situation! Jeg skal giftes d. 1/7-2017 og jeg kunne simpelthen så godt tænke mig at komme til sådan en messe! Jeg er især ikke særlig kreativ, så kunne vildt godt tænke mig at få noget inspiration til invitationer, bordkort og menukort ? udover det, så kribler det i hele min krop over at jeg (tænk engang: JEG) skal giftes, så at komme til sådan en messe som emmer af kærlighed og spænding ville være helt fantastisk! ?

 6. Jeg skal giftes i 2018 og er sikker på jeg kan finde en masse inspiration på messen til både min kjole, dekoration og ikke mindst kagen. ?? Og så skal min dejlige mor naturligvis med. ❤

 7. Jeg ville forære billetterne til min søster og svoger, der skal giftes næste år, de skal have disse billetter for at kunne få en masse inspiration til deres eget bryllup, selvom min søster allerede har en idé til deres bryllup, så kunne det være en kæmpe hjælp for dem at komme ud og få meget mere inspiration 🙂

 8. Min søster skal giftes i juli 2017, så ville elske at vinde disse billetter til hende. Hun fortjener det dejligste bryllup og det kan hun få en masse inspiration til at opnå på messen. Jeg tror hun kan bruge alt den inspiration hun kan få på messen, så bare det at gå rundt og kigge på alle de smukke ting og ideer ville være fantastisk for hende ??

 9. Jeg skal ikke selv giftes sådan lige nu her, men jeg har en helt fantastisk veninde, der skal giftes til juli – og det glæder jeg mig helt sindssygt til. Da jeg lige nu er ude og rejse, og derfor ikke har kunnet blande mig så meget i bryllupsforberedelserne, som jeg gerne ville, ville jeg elske at kunne overraske hende og hendes forlovede med en tur til de to på bryllupsmesse.

 10. Jeg skal også giftes i 2017. Vi har dog intet planlagt endnu, så det ville være fantastisk at komme til bryllupsmesse og få noget inspiration 🙂

 11. Min kæreste og jeg skal giftes til sommer og vi kunne godt bruge lidt inspiration til alt planlægningen. Vi står for det hele selv og alt skal planlægges ned til mindste detalje. En tur til bryllupsmessen ville derfor være perfekt.

 12. Hvor er det dejligt for jer. Stort tillykke. Jeg ville meget gerne følge med I al jeres planlægning. Faktisk er vi også så heldige at vi skal holde fest næsten år og derfor kunne jeg i den forbindelse rigtig godt tænke mig at deltage på en af messerne. Min kæreste og jeg har været kærester i 10 år næste år. Vi er så heldige at lige netop den dato falder på en lørdag og har derfor valgt at forevige vores kærlighed den dag, sammen med alle de mennesker vi holder allermest af ??
  Jeg glæder mig meget til at følge med på jeres lille rejse frem imod den store dag.

 13. Min aller bedste barndoms veninde skal giftes, den 19.08.17 – med hendes livs kærlighed, som hun blev forelsket i da vi mødte ham første gang som 13 årige, vi lavede sjov med at JEG skulle score ham til hende, og jeg lovede hende at hvis bare hun ventede, så skulle de nok blive gift en dag. Jeg håber at hun får en helt masse ud af messen, især på den kreative front med bord pynt og blomster anretninger, og jeg selv vil få det ud af det, at det igen kommer til at kilde i maven over at se hende så forbandet lykkelig!

 14. Jeg ville ikke vinde billetterne til mig selv, da jeg er gift ? Men ville vinde dem til en gamle skoleveninde/ kollega ? Hun skal giftes i august mener jeg det er, og hun fortjener helt klart at vinde dem ?

 15. Jeg skal giftes i juni 2017 og ville derfor elske at finde den sidste inspiration til planlægningen. Både med hensyn til invitationer, kage mm.

 16. Hej Ditte! Stort tillykke – det er den fedeste følelse at skulle giftes ? Selv skal jeg og min mand i 2017. Vi mangler stadig at få styr på en masse ting – bl.a. Den vigtige bryllupskage, som vi håber at finde til januar til bryllupsmesse.

 17. Jeg er lige blevet friet til af min kæreste og vi vil gerne giftes i foråret 2018.. Jeg er bare helt på bar bund i forhold til bryllup da jeg aldrig selv har været typen den har haft den store brudedrøm ? Men efter at blive friet til og at bryllup er en realitet glæder jeg mig helt vildt til den store dag, dog mangler er VIRKELIG noget inspiration ☺ Håber at vinde to billetter til forum i januar så ville jeg tage min mor med ❤

 18. Stort tillykke med at I skal giftes 🙂
  Det vil jeg da gerne følge med i, det er spændende hvilke valg I gør jer.

  Jeg vil meget gerne vinde billetter og håber at få en masse information og inspiration, der er jo mange valg at tage med tøj, middag, vine, indbydelser, hvor skal det Oldes osv. osv. Og måske der er udarbejdet en bog med vigtige punkter at gå efter som bryllupsarrangør.

  I ønskes en glædelig juletid med ro og fordybelse og tid til jeres vigtige valg 🙂

 19. Håber sådan på at kunne vinde. ??? ville elske at komme på messe så jeg kan finde en masse inspiration til vores bryllup. Det er så svært at skulle vælge alle de ting, så en tur på messe i Vejle vil virkelig være skønt. ? vil se frem til at se de fine kager, kjole og dekoration til brylluppet og forhåbentligt blive lidt klogere på hvordan vores bryllup skal være ???

 20. Da min skønne kæreste og jeg siger JA til hinanden d. 01.07.17, kunne det være en super oplevelse at komme på bryllupsmesse og få en masse inspiration til den store dag. Vi mangler især gode ideer til invitationer, farver, pynt mv. og håber at kunne få en masse inspiration på bryllupsmessen, hvis jeg skulle være så heldig at vinde ?

 21. Min kæreste friede til mig i november på vores 8 års dag ?
  Jeg har flere gange snakket med ham om at tage på messen i Forum for at få inspiration til dekoration, kjole, ringe, fotograf og kagen. Lidt inspiration til det hele ☺️ så vi får et lidt større billede af hvad det egentlig er vi vil på vores store dag ?

 22. Min søde kæreste og jeg skal giftes i Maj 2017 (hvilket føles som lige om lidt 😀 )
  Så messen ville helt sikkert skulle bruges til at kigge på smukke ringe og se hvad I har af dejlige ideer til en fantastisk kage 🙂

 23. Dette ville være den perfekte overraskelse til min forlovede, her op til jul. ❤

  Hun drømmer om at tage på bryllups messe, så hun kan finde en masse inspiration til vores bryllup, som skal stå i 2018. Er sikker på hun vil syntes det er den bedste måde at starte det nye år på, at planlægge vores bryllup. 🙂

 24. JA TAK til bryllupsdagbog.

  Min kæreste friede til mig i marts i år – efter 13 års kærsteri var det måske også ved at være på tide 🙂 Vi har siden fået talt en smule om hvad vi gerne vil, men mangler helt vildt inspiration. Så det kunne være helt vildt fedt at komme til bryllupsmessen i Vejle så man kan få lidt en idé om hvad der rører sig 🙂
  Jeg krydser fingre

  Og stort tillykke med dit forestående bryllup 🙂

 25. Jeg vil rigtig gerne vinde billetter, da jeg skal giftes til september! ? jeg håber at få nogle gode idéer ud af det og komme på ting jeg ikke havde overvejet til brylluppet endnu.
  Og det kunne da være spændende at følge lidt med i jeres planlægning!

 26. vi skal giftes til sommer 2017, og mangler stadig at få en masse ting på plads. Messen skulle helt sikkert bruges til at se på kage og kjole, og sikkert også nogle andre ting.

 27. Jeg var også så heldig at min kæreste var på knæ i august, så jeg ville elske at vinde – vi er slet ikke kommet i gang med at planlægge endnu, så det ville være det perfekte sted at starte med inspiration til alt – invitationer, dekorationer, brudebuket, kage, mad og naturligvis kjolen 🙂

 28. Jeg skal giftes med min drømmemand d 1/9-2018 og jeg kunne SÅ godt bruge noget inspiration. Perfekt GAW!!

 29. Jegville dele præmien med min veninde Nanna. Nanna og hendes kæreste Jesper skal giftes i august 2017. Hun lede efter inspiration til deres bryllup og derfor ville denne gave være perfekt at dele med hende. Det fortjener hun, som den gode veninde hun er. Og så håber jeg da også at indhente inspiration, hvis jeg en dag skal giftes med min kæreste 🙂
  God søndag og glædelig jul Ditte 🙂

 30. Åh vi skal giftes i juli 2017. Lige efter jeg er færdig med min bachelor ?
  Det vil være fantastisk at vinde billetter til Bryllupsmessen, som skal bruge på messen i København. Det er jo stedet til at få inspiration til resten af brylluppet, og de mange detaljer som jo endnu ikke er på plads. Ingen tvivl om at skrive en bachelor samt planlægge et bryllup bliver spændende ? Derfor er ideer altid velkommen!
  Held og lykke med planlægningen af jeres eget bryllup ?

 31. Hej Ditte,
  Hvor er det lækkert du udlodder de her billetter!! Jeg ville elske at tage til messen i Aalborg sammen med min en af mine absolut bedste veninder. Hun blev forlovet d. 16. dec. I år, og hun den første i min inderste venindekreds, der skal giftes. Det ville være det hyggeligste at tulle rundt på messen og få massere inspiration, men også bare virkeliggøre, at hun virkelig SKAL GIFTES. Det er jo så vildt! Jeg håber, du vil overveje det. Det ville være den dejligste forlovelsesgave at kunne give! ?
  Mange hilsner Frederikke☺️
  PS. Mange gange tillykke med forlovelsen!!!

 32. Ville være så fint med en fælles “inspirations-tur”. Der er allerede mange idéer i spil – men håber at finde mange flere.
  Og vil især glæde mig til at se kjolerne 🙂

 33. Håber på at vinde billetterne til min datter, som skal giftes i 2018. Så vi kan komme på bryllups messe i Vejle ?????

  Ved hun gerne vil afsted på bryllups messe, så hun kan få en masse inspiration til deres bryllup og blive klogere på både kage og kjole valg. ????

 34. Vi skal giftes til august 2017, og selvom man tror man har styr på alt kunne jeg forestille mig at der er mange ting man ikke tænker på – derfor ville det da være oplagt at svinge forbi forum i januar for at få al den inspiration man skal bruge til den bedste dag i hele vores liv! ??

 35. Jeg vil rigtig gerne billetterne for at få nogle ideer til hvilke muligheder der er rundt omkring i landet. Min forlovede og jeg har INGEN ideer endnu og vi har hårdt brug for at blive inspireret. Grunden til vi ingen ideer har er at forlovelsen kom noget uventet men vi har lyst til at blive gift og kender ikke mulighederne. Det eneste vi ved er at vi vil have et julebryllup 2027, så jeg håber at der vil være gode inspirationer så vi kan komme i gang med planlæggelsen.. glæder mig iøvrigt til at følge dine veje mod dit drømmebryllup

 36. Hej. Jeg glæder mig til at blive gift og leve livet sammen med min smukke kone.. jeg håber vi kan få masse inspiration på hvordan man kan lave et bryllup og om der er nogle ting vi kan brug..
  Glæder mig til at se på noget til mænd og om der er noget til os.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.