Nougatsnitter med brændtemandler

nougatsnitter

Glædelig 22. december !!!

nougatsnitter

Lidt lækkert konfekt til det store julebord om KUN 2 dage – nougatsnitter med brændtemandler 🙂
Glæder mig altid meget til juleaften, men i år gør jeg særligt meget. Jeg skal nemlig holde jul for første gang som værtinde – nemlig i vores nye hus! Det bliver så hyggeligt!! På vores konfektbord skal disse nougatsnitter med brændtemandler helt sikkert være at finde 😀

Nougatsnitter med brændtemandler
ca. 15-20 stk.

25 g lyst rørsukker
25 mandler
150 g rå marcipan
100 g nougat

Smelt sukkeret på en pande og tilsæt mandlerne, når sukkeret er smeltet og rør det godt sammen. Hæld dine mandler ud på et stykke bagpapir, og lad mandlerne køle helt af. Herefter hakkes de fint og nogle lidt groft.

Udrul marcipan til en firkant ca. 15x10cm – beklæd en form af samme størrelse med bagepapir (eller hvilken form du nu lige har) og læg din marcipan i formen. Smelt nougat over vandbad, og smør den ud over din marcipan. Drys med mine brændte mandler. Stil på køl i en times tid, og skær marcipanplade ud i nogle tilfældige stykker.

Nougatsnitter_2 nougatsnitter_1

GemGem

VISSKJUL Kommentarer (0)

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.

Instagram