Tankerne omkring børnene og vores bryllup… What to do?

Skærmbillede 2017-02-16 kl. 20.55.05Der begynder endelig at falde flere og flere brikker på plads, og vores bryllup begynder at tage form og en stil/tema begynde at danne sig. Når lidt flere brikker er faldet på plads skal jeg nok løfte sløret for lidt flere deltager omkring vores dag.

Lige pt. går vores tanker på børnene. Vi kan slet ikke lige se, hvordan dagen før brylluppet og dagene efter skal se ud, med to små børn.. What to do? Hvordan har I andre gjort?

Her kommer en lille plan/oversigt:

 1. Dagen før brylluppet – hvem af os skal sove med børnene, burde det være mig, så jeg kan gøre dem klar 😉
 2. DAGEN, børnene skal naturligvis med i kirken og muligvis med ud og have taget billeder, og herefter skal de passes.
 3. Dagen efter, her overvejer vi at tage til en tur ud og rejse i 2-3 dage for at blive i THE-LOVE-MOMENT.

Vi synes det er mange dage, og mange ting der skal ske på meget få dage. De skal passes på dagen, af en fra Karlas mødregruppe (for alle normale passere er med til brylluppet), også skal/skulle mormoren passe dem imens vi er væk,  men i vores hus, så alt er så normalt for børnene. Det er tankerne indtil nu.

Alle jer med barn/børn, som er blevet gift, hvordan gjorde I? Kom gerne med ideer til os. Synes det er dejligt at høre, hvad andre har gjort 😉

Skærmbillede 2017-02-16 kl. 20.55.48

GemGem

VISSKJUL Kommentarer (6)
 1. Vi blev gift i maj sidste år, da vores datter var lige over et år – jeg syntes også det var SÅ svært at finde ud af, hvad vi skulle gøre med pasning osv. Vi gjorde følgende:

  – Dagen inden blev hun hentet fra vuggestue til normal tid og så hyggede vi alle tre frem til spisetid, hvor vi spiste hos mine svigerforældre sammen med mine forældre
  – Så blev min mand og datter hos mine svigerforældre og sov mens jeg tog med mine forældre hjem og sov der
  – Dagen efter havde jeg masser af tid til at få sat hår, lagt make-up osv. uden også at skulle have obs på min lille krudtugle (det var virkelig godt givet ud!)
  – Min svigermor var fuldstændig instrueret omkring klargøring af vores datter ift. tøj, sko, hårpynt osv.
  – Min mand kørte tidligt ind til kirken selv og mødtes med toastmaster og forlover
  – Mine svigerforældre tog i ro og mag vores datter med ind til kirken
  – Jeg kørte med mine forældre og en veninde
  – Min bedste veninde fra mødregruppen var med i kirken og tog vores datter med hjem, hvor hun skulle sove (hun havde “prøve-sovet” derhjemme et par weekender inden – det gav mig rigtig meget ro)
  – Efter vielsen var vores datter med til billeder og tog så hjem med hende fra mødregruppen
  – Dagen efter hentede vi hende sent på dagen

  Jeg syntes det var en fantastisk løsning og den passede perfekt til os ? Husk at du skal kunne tage den med ro på dagen – der er nok stressfaktorer når man selv planlægger sit bryllup ?

  Held og lykke med det hele!

 2. Vores børn (3 og 2 år da vi blev gift) sov sammen med mig dagen før, var med i kirke, til billeder og bryllupskage kl. 16 og tog så hjem med børnepasseren da vi skulle sætte os til bords ? (hun var også med i kirke) dagen efter kom vi hjem kl. 12, sagde Hej og på gensyn – der havde mine forældre dem i to dage ??

  Efter min overbevisning får små børn intet ud af at være med til en voksen fest som et bryllup – og de skal nok hygge sig i kirken og med at få taget billeder :-*

 3. Hej Ditte,
  Jeg var 34 uger henne i min anden graviditet, da vi holdte stort kirkebryllup. Vores datter var da 2 år og hun sov i huset med min mand dagen før bryllup. Inden kirken kiggede min søster forbi og hjalp med at gøre hende klar, så jeg bare kunne fokusere 100 procent på dagen.
  Jeg selv sov ved min mor, som bor 500 meter fra os.
  Vi havde et tidligt bryllup som startede kl.12 i kirken, kl.13-14 billeder og 15-22 fest og hygge, med voksne og børn på restaurant med adgang til zoo.
  Vi ønskede at der var plads til både store og små i familien.
  Grundet min fremskredne graviditet tog vi ikke på bryllupsrejse og har den stadig tilgode. Vi har dog ikke savner den.
  Det lyder til at du selv har gjort dig nogle gode tanker for JERES dag. Håber at I får lige præcis den dag I ønsker. Kh Vicki

 4. Hej søde Ditte.
  Vi havde også et hav af overvejelser, da vi blev gift i 2010.
  Jeg sov sammen med børnene, jeg ville vide at de kom afsted, ligesom jeg havde tænkt…
  Min svigerinde kom om morgenen, det var planen at hun skulle være sammen med børnene, sørge for de fik lidt at spise, blev underholdt, kom i tøjet (den hvide sut blev husket, den matchede kjolen til lille pigen) havde skrevet ned hvad jeg gerne ville have og hvad vi (hun) skulle huske.
  Vores datter fik sat hår sammen med mig herhjemme, kun Make up blev lagt ude i byen, ellers var vi hjemme sammen, men rart min svigerinde kunne være behjælpelig med div. Ting.
  Jeg havde valgt hun gik ind sammen med børnene bag mig og var sammen med dem i kirken, det var vigtigt det ikke var min mor eller svigermor, der skulle være på børnene, det var også en stor dag for dem.
  Efter vielsen, var min svoger og svigerinde også på udenfor kirken, vi vidste de have styr på børnene.
  Da vi fik taget billeder var min svoger og svigerinde med, de underholdte børnene imens vi fik taget billeder, de havde selv et kamera med og tog lidt billeder mens børnene legede, til sidste fik vi taget billeder sammen.
  Vi er rigtig glade for de billeder vi har af os alle 4, det var også en stor dag for dem, selv om de ikke var med hele dagen.
  Efter vi havde fået taget billeder, gik turen videre til reception, her var børnene med. Flere af deres legekammerater, vores venner og nærmeste familien var samlet, det var rigtig hyggeligt og børnene nød af være med og være centrum sammen med os.
  De blev herefter taget med hjem til en legekammerat hvor de skulle overnatte og hygge indtil næste dag.
  Vi fik et par timer alene inden festen for alvor gik igang….

  Vi valgte at udsætte bryllupsrejsen, kan godt se det romantiske i at tage direkte, men det kunne jeg slet ikke overskue, vi tog en bryllups weekend 1 måned efter, det var egentlig rart, vi havde fået det hele fordøjet og kunne alligevel huske dagen som var det igår….

  Børnene blev passet til søndag sidst på eftermiddagen, hvorefter de kom hjem og havde hygget sig gevaldigt med de bedste legekammerater venner.

  Håber i får en fantastisk dag sammen.
  Hilsnen Lene

 5. Vi havde en pige på 9 mdr. da vi skulle giftes og havde selvfølgelig også alle “normale passere” med til brylluppet som gæster. Derfor valgte vi, at et vennepars datter på 14 år skulle tage med som babysitter, så vores datter var med til brylluppet, men babysitteren kunne trække på mine forældre, hvis der var sprørgsmål. Det var så dejligt at have hende med til brylluppet, uden at tænke på gråd, mad, bleer mv. Det gik så fint og babysitteren havde styr på det 🙂 jeg håber at I får et godt bryllup.

  1. Det er nemlig det, når alle passere er med til festen 🙂 Vi ved endnu ikke, hvad vi gør – men er sikker på vi finder en løsning 😀

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.