Her holder vi vores bryllup…….

Skærmbillede 2017-03-14 kl. 15.54.52Med under 6 måneder til vores bryllup, må det vidst være på tide med en lille status.. Vi (læs: jeg) har ikke ramt panikudløseren endnu, men seriøst med under 6 måneder tilbage, så begynder det virkelig at komme tæt på, og vi mangler faktisk rigtig meget!

Vi har endelig fået styr på location – hvilket IKKE har været nemt. Vi har været ude og kigge på en masse steder, men desværre var alt booket, også selvom vi var ude og kigge på lidt i oktober sidste år – hvad sker der!! Jeg er lidt i chok over, hvor langt ud i fremtiden der er booket :O Men jeg synes virkelig det har været møg hammerne svært at finde et sted, hvorfor vi begyndte at lege med tanken om at holde det i egen have, MEN så kom alle bekymringerne omkring det! For hvad så, når vi vågner op på vores første morgen som nygifte, og tager et kig udover haven, stuen og køkken, som SEJLER! Hvad med morgenmad – skal vi så gå rundt og ryde op, som var det en helt tilfældig anden havefest/nytårsaften. Dæleme NEJ!!

Hvad gør vi så……..

Skærmbillede 2017-03-13 kl. 21.48.35

Ja, vi søgte en del videre, og takket være alle jeres mange anbefalinger var vi ude og se nogle fine steder, men igen, vi følte faktisk stadig ikke vi havde fundet “STEDET”, og mange steder lukker festen kl. 02-03, også kan timer tilkøbes – ej, hallo – min bryllupsaften/nat har ikke et lukke tidspunkt!! Vi skal feste og danse til den lyse morgen, hvis det er det vores gæster ønsker.

Tilbage til “Hvad nu hvis vi holder det i haven”……… Både Marck og jeg har valgt, at vores bryllup skal være en sand fest, men det bliver ikke en fest uden vores gæster, så derfor skal vores gæster være en stor del af hele herligheden (de har en masse godt i vente). Vi har derfor tænkt – igennem vores 9 år som kærester – hvad var vores bedste fest? Det har oftes været afslappet havefester! 🙂 Så derfor blev alle sejl sat ind, for at finde det mest perfekte kuppeltelt, som kan danne ramme om vores havebryllup! Jep, vores bryllup skal holdes i haven. 😀 Men ikke som et helt traditionelt havebryllup, for jeg tror ikke, det kommer til at ligne et havebryllup – men den stemning der er ved havefester, skal findes frem!

Lige pt. tænker vi meget over, hvordan vi får det hele til at spille på dagen, nu hvor vi er hjemme, og ikke mindst dagene efter, og med børnene. Jeg fik nemlig en rejse til Rom af Marck i julegave, som vi tænker skal bruges få dage efter brylluppet..

Jeg glæder mig så vildt til at planlægge videre på vores havebryllup.

Foto – mig selv og lånt på nettet.

GemGem

GemGem

VISSKJUL Kommentarer (4)
 1. Hvor lyder det som en skøn fest, bryllup:-)
  Vi holdt vores bryllup i haven, det var smukt, afslappet og alle var vilde med det.
  Du skal nok ikke tænke så meget over hvordan og hvorledes og dagen efter osv. Bare spring ud i det, alt vil lykkes og alt vil gå, det gør det jo og bedst uden en masse tanker.
  Held og lykke med den videre planlægning og må jeg anbefale jer at leje et ude toilet eller to, så ikke alle render ind og ud huset.

 2. Havefester kan være umådeligt hyggelig. Jeg vil gerne give dig et tip (måske to) ift. det praktiske element. TJENERE – de er enormt vigtige, men når festen bliver holdt i et husholdningskøkken, så skal I huske og tage højde for at der skal være nok tallerkener og glas. Mange genbruger tallerkener fra forretten til desserten, det er nærmest ikke muligt i et hjemmekøkken, (medmindre tjenerne skal vaske op i hånden) for en almindelig opvasker er bare længere tid om det en industri opvasker (som i 10x længere tid om det) så sørg for at have service til hver enkelt servering, og regn ikke med at genbruge. Det letter stresset, ikke kun for jer, men også for de tjenere I skal have på dagen 🙂

  Hilsen en der har været tjener i 10 år, og serveret til umådeligt mange privatfester og havefester 🙂

  1. Tusinde tak for dine gode råd 🙂 Der er booket folk til den slags, plus ekstra køl, frys og strøm 🙂 Der er meget at holde styr på, når det holdes hjemme.

   1. Jeg har været ude og passe børn en del gange. For folk der skulle giftes. Nogle gange har jeg været med til noget af feste. Og andre gang kommet og hentet dem. Saa forældre kunne feste. Maaske en god veninde eller andet kunne hjælpe :-).

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.