LifeSum App’en – min nye inspiration til sund mad – den lille hjælper

Skærmbillede 2017-03-05 kl. 09.48.09

Reklame – sponsoreret indlæg

Jeg spiser kage hver dag! Jep, hver dag! Jeg spiser ikke en hel lagkage – men jeg smager på alt, hvad jeg kreere. Gjorde jeg ikke det, blev jeg aldrig bedre til at udvikle opskrifter og smagssammensætte. Men når man som jeg står dagen lang og kreere kager, udvikler opskrifter og smagssammensætter, så er det meget sødt i sødt, så elsker jeg virkelig det salte køkken, og ikke mindst en god salat! Jeg mangler bare nogle gange lidt inspiration 😉 (fordi min hjerne mest tænker på kager – haha !!)

Bare lige helt kort, inden jeg fortæller, hvorfor jeg synes App’en LifeSum er vildt god, så vil jeg lige fortælle, at før jeg blev mor var  Fitness World mit andet hjem!! Hold nu BIB, hvor har jeg langt mange timer deroppe, ja faktisk et sted mellem 6-10 timer om ugen i 3 år. Jeg elskede det og kom der meget med en veninde – vi trænede sammen – idet hun skulle søge ind på politiskolen – vi havde sammen en lille fitnessrejse, som mere eller mindre sluttede et lille år efter Karla var kommet til verden – kunne ikke få tingene til at hænge sammen, og valgte mit elskede fitness fra, men begyndte herefter at træne op til halvmaraton og fandt langt om længe glæde ved at løbe ude, og ikke på et løbebånd.

Jeg løber stadig flere gange om ugen idag, det er min terapi, mit pusterum og ELSKER det!! Virkelig! Det giver mig energi og jeg tømmer hovedet på sådan en god løbetur.

Skærmbillede 2017-03-05 kl. 09.45.00

LifeSum er en App, som kan bruges som din dagbog indenfor træning, kost mv. Du kan bruge den, som din hjælper igennem et vægttab, træningsforløb eller som jeg. Jeg bruger den som inspiration til en masse sunde retter og salater. App’en har et stort opskriftkatalog, som virkelig er godt! Man kan gemme sine yndlingsretter, og klikke dem af, så samler den sammen, hvad du spiser og forestår nye retter efter din smag. App’en er virkelig let at anvende og smuk – smukke og brugbar billeder! I får lige linket til app’en : http://bit.ly/2mmrfsl

Jeg tænker faktisk, at jeg vil bruge den noget mere, og plotte min træning ind i den, så jeg kan stramme min krop op efter jeg har født Albert 😉 Hent app’en og se, om du ikke kan blive inspireret og bruge den til det du ønsker indenfor livstil, motion, mad og drikke. Måske jeg skulle bruge LifeSum til at stramme op inden brylluppet ;o)) hihi !! (årh gud skrev jeg lige det – tjaaa… jeg har vel lov at drømme om, at jeg blev en endnu bedre version af mig selv på sådan en dag – selvom jeg godt ved det ikke sker, og jeg er faktisk glad for min krop efter 2 fødsler !! :))

Skriv gerne en kommentar, hvis du synes App’en kan godt andet særligt, som jeg endnu ikke har opdaget! God søndag.

 Skærmbillede 2017-03-05 kl. 09.45.43

GemGem

VISSKJUL Kommentar (1)

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.