Måske pillerne kan hjælpe mig på vej……

Skærmbillede 2017-03-19 kl. 09.15.44

Sponsoreret indlæg.

Shit jeg er en levende zombiiii for tiden!! Det er virkelig ikke for sjov, at en af de største tortur former ER søvnmangel! Albert er ved at få kindtænder – ja mine børn får meget hurtigt tænder, 8 allerede – gisp! Jeg har i gennemsnit fået 2-4 timers søvn de sidste 4 dage… Jeg kan slet ikke hænge sammen, når jeg ikke får søvn. Og for det ikke skal være løgn, så tog jeg en beslutning om, at natteflasken skulle væk, og lære Albert at sove om natten – jeg trænger sådan til mindst 6 timers søvn i streg! Men det tager sådan ca. 4 dage med afvænning, 2 dage med lidt god søvn, og nu nul søvn igen! Jeg kan ikke længere huske fra næse til mund, og skriver alt ned. 😉

Jeg har efter min fødsel følt jeg manglede lidt ekstra vitaminer, men får det aldrig købt eller kigget på det.. Som mor til to børn, og en karriere i galoptempo efterhånden, får jeg ikke altid spist helt som jeg skal, og efter 9 måneder i en krop der ikke er ved sig selv (baby spiser alt det gode – hihi), så trængte jeg virkelig til nogle vitaminer. OG HALLO – lyn børge hurtigt tog jeg en test på nettet fra Take Daily, som udfra et spørgeskema på 2 min., hvor der bliver spurgt ind til kost, motion, livsstil og dit generelle helbred. Udfra alt dette bliver der skræddersyet en vitamin og mineral kombi og sendt direkte til din postkasse – trætte mor her, kunne ikke være mere happy. Det er dæleme smart – jeg er FAN af netshopping, også når det kommer til pleje af mig selv.

Prøv lige at se, hvor tjekket det ser ud – min ordenssans er meget glad! Der er styr på det 🙂

Skærmbillede 2017-03-19 kl. 09.16.20

Udfra min test (De har tilknyttet ernæringseksperter som svarer på spørgsmål, hvis du har brug for vejledning i forhold til produkterne) skulle jeg have en god blandning af D-vitamin, Omega-3 og noget til mine muskler og led. Alle kapsler er 100 % plantebaseret, og er derfor helt naturlige – noget jeg virkelig godt kan lide!

I forbindelse med mine vitaminer, har jeg fået en rabatkode, som giver jer 50% på første køb af Take Daily.

RABATKODEN ER : DITTE50
(rabatkoden virker kun i 3 dage fra idag)

Jeg har taget mine hver morgen de sidste par dage. Hver morgen, når mig og ungerne indtager morgenmad – vitaminerne skulle gerne få de bedste vinger at flyve på – ja, altså i min krop 😉 Spis dem derfor gerne sammen med din morgenmad.

Jeg må indrømme jeg begynder at elsker nemme, gode og hurtig valg på nettet, som er med til at lette min travle hverdag. Kan kun anbefale dig Take Daily.

Skærmbillede 2017-03-19 kl. 09.21.21

GemGem

VISSKJUL Kommentarer (0)

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.