Bryllupskjole, invitationer og den sidste bryllupsplanlægning….

Skærmbillede 2017-02-16 kl. 20.55.05Tja, med under 5 måneder til vores store dag, må vi hellere se at blive færdige med de sidste ting, sådan de sidste store ting 🙂 Men det må også være på tide, at sende en endelig invitation ud. Men jeg synes det er svært med de invitationer, fordi vi rigtig gerne vil spare lidt penge, og lige her kan vi godt spare en del på at lave dem selv. Men stilen og hvordan de skal se ud, kan være lidt svær, for hold op man vil jo gerne det hele, når man sidder og kigger på Pinterest 🙂 Farligt !!

Lad mig starte med min kjole! Den er der nemlig kommet styr på 🙂 KJOLEN er fundet, eller ikke helt faktisk. Min brudekjole skal nemlig laves helt fra bunden og den skal laves en landets bedste! Nemlig af Lasse Spangenberg, hvor heldig har jeg lige lov at være. Jeg er så ubeskrivelig glad for, at Lasse vil hjælpe mig til at blive den smukkeste brud, den smukkeste udgave af mig selv og lave min drømmekjole!

Skærmbillede 2017-04-13 kl. 08.48.11

Jeg har ikke prøvet mange kjoler, hvilket jeg ellers havde sagt til mig selv “nu skal du bare prøve amok – nu du endelig kan”, men igen, jeg vidste godt, at jeg ville have Lasse til at sy min kjole, så efter at have været ude og kigge på kjoler med mine brudepiger, svigermor og mor, var det meget tydeligt, at der var lidt galt med alle kjoler, som om alle lige skulle laves lidt om eller lige have rettet noget til. Den søde dame, som hjalp mig i den ene kjole efter den anden sagde til sidst “jeg tror vi stopper her, det er helt tydeligt, at du skal med ind over design delen”….. Hmmm, tjjjaaaaaa, jooooo det havde hun nok ret i, men jeg skulle også ind til Lasse nogle timer senere den dag. Lasse og jeg prøvede lidt af hvert og vi fandt hurtigt ud af, hvad der ville klæde mig, hvad jeg drømte om og hvad Lasse synes – jeg er ikke et sek. i tvivl om, at den kjole bliver HAMMER smuk!!!!!!!!!!!!!!

Skærmbillede 2017-04-13 kl. 08.49.03

Vi mangler faktisk stadig en hel del – tro det eller ej, men det er jo virkelig en stor opgave, en fuldtidsopgave at planlægge sådan en dag. Forstår godt hvorfor folk booker en bryllupsplanlægger, gid vi havde de midler 😀 Men vi mangler faktisk følgende:

 • bestille borde og stole (vi kan serisøst ingen stole finde, som er gode at sidde i, men ikke er plastik)
 • drikkevare, alt hertil
 • de sidste deltaljer til pyntning
 • velkomst-halløj
 • Marcks tøj
 • finde fotograf
 • lave invitationer
 • lave ønskeliste
 • alle små deltager, som gør forskellen
 • ringe

Ja, vi har lidt at se til endnu, men når alt kommer til alt, ved jeg bare det bliver en vanvittig smuk dag, så er rimelig rolig omkring det – lidt endnu i hvert fald ;)..

Jeg elsker, når I kommer med gode råd og ideer, så I er velkommen til at skrive. Vi skal nok nå det hele – håber jeg 😉

Skærmbillede 2017-04-13 kl. 08.49.53

GemGem

VISSKJUL Kommentarer (8)
 1. Hej Ditte.

  I forhold til jeres fotograf kan Muus Photo v/Thomas Rockall muus, og Inspiro Photography v/ Emily Spiro Praegel VIRKELIG anbefales!?? Pøj pøj med forberedelserne!

  Kh Caroline

 2. Et lille Hangover-Kit til gæsterne til dagen derpå, var et kæmpe hit ved vores bryllup ?
  (1 g pamol, fodbadesalt til ømme dansefødder, lille chipspose, cola, kildevand, chokolade og lakridser ?)

 3. Hej Ditte
  Her hvor jeg kommer fra, har vi den skønneste kreabutik med masser af inspiration til indbydelser, borddækning osv. Butikken har lavet små borde hvor der er dækket op, med alt til festen. Det bedste sted, at søge nye ideer når man selv vil lave det? Og prisen er til at have med at gøre?

 4. Hej Ditte
  Ift invitationer kan det anbefales at kigge på Etsy.com. Vi har fundet smukke invitationer, som ingen andre har, og vi gav kun 150 kr for en personlig pdf-fil (på dansk selvfølgelig), som vi så har fået printet. 250 kr for 90 stk.
  Ift. vin kan man finde noget godt til fornuftig pris (inkl levering) på vinatis.com.
  Held og lykke med det hele.

  1. Hej Signe
   Hvor fik i dem printet henne? På en WEB site eller hos en lokal? 🙂
   Mvh Pernille

 5. Hvis i (som os) forsøger at gøre dagen perfekt uden at spendere alle pengene på bryllup, så kan jeg varmt anbefale et “MySelfie” stativ.
  Vi havde fotograf fra kirkestart til maden begyndte.
  Fra gæsteren ankom til de gik hjem var der så et stativ hvor gæsterne selv kunne få taget billeder.
  Vi havde så en kurv med udklædning (paryk, briller og andet sjovt).
  Jeg siger dig efter midnat er billederne bare mere og mere skøre og sjove.
  Det gode her er at du betaler kun én pris. Får alle billeder i 3 nuancer (sort/hvid, blue og cinema) Du afhenter en kuffert dagen før på posthuset/GLS, og aflever den igen om mandagen.
  Så får du et link til at hente alle billeder ned.
  Billederne brugte vi bla. til vores takkekort 😉
  På den måde får man billeder fra hele dagen. Ingen står jo og tager billeder når man danser / fulder sig eller andet.

  Det var altså et af de bedste køb vi gjorde at leje sådan et.
  Firmaet hedder bare MySelfie og koster kun 1500,- at leje! Alle pengene værd.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.