KONKURRENCE – Vind vaffelforme fra Lékué

Skærmbillede 2017-04-20 kl. 20.04.54

Sponsoreret konkurrence af Hamonoya

K O N K U R R E N C E 

Så er det blevet tid til en konkurrence. I kan nemlig vinde de lækre silikoneforme til belgiske vafler bagt i ovnen fra Lékué igennem Hamonoya.

Du har nu muligheden for at vinde vaffelformene her på bloggen, men også på min instagram. Du har dermed dobbelt chance for at vinde.

Du finder min opskrift på bagte vafler her på bloggen.

Her på bloggen skriver du nede i kommentarfeltet, hvordan dine vafler skal være…..

På Instagram skriver du i kommentarfeltet, hvordan dine vafler skal være….

Vinderene bliver fundet tirsdag den 25. april kl. 20.00 – HELD og LYKKE

Skærmbillede 2017-04-20 kl. 20.04.39 Skærmbillede 2017-04-20 kl. 20.04.54

Vafler_Ditte_julie1

 

 

GemGem

VISSKJUL Kommentarer (141)
 1. Jeg ELSKER simpelthen vafler, men har desværre ikke skabsplads til et vaffeljern… Denne form til ovnen ville jo være helt fantastisk!
  Mine vafler skulle være helt klassiske med is og chokoladesovs, og måske lidt lækre bær. Mums, mit mundvand er allerede ude af kontrol 😉

 2. Uh, jeg kan komme på så mange lækre toppings til vafler. Er dog sikker på at min søn vil elske en helt klassisk vaffel toppet med vaniljeis, jordbær fra haven og en lækker chokoladesovs 🙂

 3. Mine vafler skulle være chokoladevafler serveret med vanillecreme og jordbær til de mange kommende familiefødselsdage i sommeren ?????

 4. Uden sukker i dejen med laks og avokadocreme –
  Med sukker til dessert med vanilleis og hjemmesyltede stikkelsbær..,

 5. Mine vafler, ska være med spinat. De ska være så sunde som muligt og de ska serveres med smeltet ost og kylling i. Så de kommer til at ligne toast.
  Men hvis det ska være dessert vafler, så ska der en god stang vanilje i og så ska de serveres med en god omgang hjemmelavet vanilleis samt chokoladesauce, friske bær samt groft hakket blandede nødder. Mums.

 6. Jeg ville prøve at lave spinat vafler og så fylde dem med creme fraiche dressing, laks og avocado? Tror virkelig det kunne være lækkket!

 7. Mmmh! Mine vafler skal være en dej med brunfarin, også skal de spises varme, toppet med hjemmelavet vaniljeparfait! ? Mums?

 8. Jeg vil helst ha mine vafler sprøde udenpå og lækre bløde indeni? De må meget gerne blive severet med nogle friske bær, en god vaniljeis og smeltet chokolade til at toppe med?

 9. Hvis jeg vandt, så skulle der bages vafler med det samme! Det er min kærestes yndlings dessert! Der skal helt sikkert flødeskum, syltetøj og chokoladesovs til ? .. og måske et par friske bær ?

 10. Mmmmm! Vafler med masser vanilje i og med lemon curd og et skvæt flødeskum på toppen ville være lækkert!

 11. Mine vafler skal pyntes med chokolade, nougat eller nutella og pyntes med friske bær samt serveres med en god hjemmelavet vaniljeis

 12. Uhmmmmm! Mine vafler skal serveres sprøde med hjemmelavede vanilje is og varm chokolade sovs + friske bær ??

 13. Her bager vi ofte vafler da det er alles favorit både børn og voksne. De skal være sprøde, gerne med smag af vanilje… Her bruges det både som lækker eftermiddag snack eller som dessert med frisk frugt og is til.

 14. Mine vafler skal være dejlig bløde og gyldne, så vil jeg pynte med hjemmelavet vaniljeis og en masse bær + lidt guldstøv til at gøre det lidt mere magisk❤️

 15. Mine vafler skal pyntes med bær og smeltet chokolade, og til sidst drysses de med flormelis?

 16. Mine vafler skal helt klart være med en lækker vanilje is, friske bær og lidt chokoladesovs ??

 17. Mine vafler skal serveres med min nykogte rabarbermarmelade (kogt med de første rabarber fra køkkenhaven ,sukker og frisk presset appelsinsaft og ikke mindst vanilliestænger) uhmmmmm

 18. Åh der er jo uendelige variationer ❤️

  Den sundere version er med vanille skyr ovenpå (rørt med lidt god hindbærmarmelade).

  Den mindre sunde er med en god vanilleis, bananer, jordbær og chokoladesauce ?

 19. For mig skal vafler selvfølgelig være sprøde, og så skal de serveres med ahornsirup og friske bær 😀

 20. Mmmh min kommende mand er en haj til vafler og med vanilje is, chokolade og nødder er det som en bid af himlen! Ville elske at vinde ?

 21. Uhh mine vafler skal serveres med lækker hjemmelavet vanilleis, friske bær og frugter og hakket chokolade ? Min kæreste vil elske lidt ekstra forkælelse ?

 22. De skal være sprøde i overfladen og bløde indeni. Gerne toppet med bær og chokolade, skyr eller vanilleis, når det skal være ekstra godt?

 23. Ny bagte vafler skal helt sikker være med softice, chokoladesovs og friske jordbær. Så er den store dreng glad. ??

 24. De skulle være sprøde og lune. De skulle serveres med flødeskum, jordbær, hindbær, blåbær, hjemmelavet syltetøj og creme fraise med Vaniljesukker?

 25. Vafler skal i følge mig, serveres med lækker vanilleis, hjemmelavet chokoladesauce og friske jordbær. Mums. ??

 26. Jeg vil lave 2 forskellige vafler : den ene skal være lavet på en salt spinatbund, hvor der ovenpå skal kommes en avocadocreme bestående af avocado, salt, frisk citron, chiliflager og en lille smule skyr, ovenpå skal den toppes med purløg, rødløg og radisser – så øjnene også forkæles ??? Den anden er en sød vaffel med kardemomme, hvor der ovenpå skal græsk yoghurt rørt med vanilje, friske jordbær som har stået og trukket med sukker og peberkorn, pyntet med citronmelisse ?????

 27. Mine skal ihvertfald bages til en lækker morgenmad, men en masse frugt. Måske en søndag morgen☺️ men det ville også være lækkert med en god is oven på!

 28. Mine vafler skal være med en masse Nutella, og så bær og frugt, såsom jordbær, hindbær og ananas ???

 29. Mine søde vafler skal serveres med et sirligt drys florsukker, og masser af bær.

  De salte (spinat) vafler skal serveres med røget laks, avocado og caviar.

  Mums!

 30. Jeg spiser vafler forskelligt. Nogle gange sunde med spinat og andre gange mindre sunde med is og syltetøj. ?

 31. vafler med frugt – skyr – kanel og reven mørk chokolade – så kører det – morgen – middag- aften;-))

 32. Vaflerne skal have en skøn smag og duft af vanilje, serveres enten helt klassiske uden noget eller med hjemmelavet jordbær-/rabarbermarmelade ?

 33. Mine vafler skal være sprøde men samtidig bløde indeni toppet med softice og nutella eller lys chokoladesovs.

 34. Mine vafler skal være let gylden sprøde udenpå, men bløde og smeltende på tungen indeni? Pynten skal være let elegant med et strejf at chokolade striber, friske opskårne bær og mandelflager?✌?

 35. Helt klart firkantet, som dine, for det skarpe look inden under lækker bunke friske blåbær og jordbær. Bærrene skal ligge på en bund af hindbærcoulis, og det hele skal rundes af med hakkede hasselnødder ( på en god søndag; med hasselnødde nougatine) ???

 36. Jeg elsker mine vafler når de er sprøde udenpå og lækre bløde inden i. Så må der rigtig gerne være hakket mørk chokolade og forskellige bær ovenpå. Det er simpelthen for lækkert ?

 37. Jeg ville servere dem lækre og gyldent-sprøde med karamelliseret kant, en stor kugle cremet iskold vanille-is, chokoladesauce af smeltet krokant-guldbarre og drysset med mandelstykker, blåbær, hindbær, brombær og jordbærstykker. Mums…!

 38. Mine vafler ville være sprøde i kanten men stadig bløde inden i og så skulle de serveres med hindbær og en god is Fx. Vaniljeis eller måske chokoladeis … Elsker dine blogindlæg ❤️??

 39. De skal være sprøde med smag af kanel ? Om morgenen skal de serveres med Zero topping karamel sauce og friske bær. Fredag aften skal de serveres med italiensk hasselnøddeis ?

 40. Mine vafler skal bages med boghvedemel, bananer og lidt kanel og toppes med nutella og flødeskum…

 41. Dejlig giveaway,
  jeg ville prøve at lave madvafler, bløde og gyldne med ost i og ovenpå noget lufttørret skinke og tapenade:-)
  God dag til du og dine!

 42. Giv mig vafler med en luftig peanubuttercreme og en passionsfrug coulis… det goere mig glad paa denne graa dag paa Como soen. 🙂

 43. Mine drenge eeeelsker vafler… lune, lysebrune og sprøde… med sukker, syltetøj og flødeskum.. eller en hjemmelavet softice med syltetøj… mums

 44. Sprøde i kanterne og lidt bløde luftige indeni.
  Is på toppen med bær og chokoladesovs.
  Min mand elsker vafler, så det ville være lækkert at prøve 😀

 45. Mine vafler skal være sprøde uden på og bløde inden i.
  Jeg vil gerne prøve en masse forskelligt af, men den her opskrift skal i hvert fald være den første.
  Den skal bestå af en, chokolademousse i sprøjtepose, med en stjerne tyl i. Der skal afsættes små dutter, og pyntedes med friske hindbær og bronzestøv.

 46. Dejligt sprøde i kanterne og gerne med masser af smag, så der ikke behøver at komme noget ovenpå. Men hvis der skal fyld på, så bliver det vanilje is 🙂

 47. Mine vafler skal være lune med rabarbersyltetøj og flødeskum, lige som jeg altid fik dem hos min farmor.

 48. Mine vafler skal være sprøde udenpå og lækre bløde inden i.
  De skal laves med æble, kanel og kardemomme og toppes med peanutbutter og vaniljeskyr 🙂

 49. Mine vafler skal være gyldne og med sprøde kanter. Til de belgiske vafler skal der serveres hjemmelavet is og karamelsovs. Vaflerne skal så pyntes med friske bær og spiselige blomster. Og så skal det selvfølgelig være din opskrift på vaflerne Ditte ????

 50. Mine vafler skal være… NEMME at lave – så jeg kan lave dem hele tiden. Mums jeg elsker vafler ???

 51. Mine vafler skal være sprøde og luftige.
  Jeg laver dem gerne med masser af vanilje, og sommetider blander jeg smeltet chokolade eller nutella i dejen, hvilket gør den perfekt til hjemmelavet vaniljeis.
  Hvis jeg vandt denne form ville jeg eksperimentere med vafler bagt med flydende karamelmidte, da det desværre bare brænder på i et normalt vaffeljern 🙂

 52. Mine vafler skal serveres med avocado, citron og karse. Det søde fra vaflen må godt matches med noget friskt og lækkert ??

 53. @dittejuliejensen “DONE” ✍??? De skal være dejlige varme og sprøde med Vanilleis, Jordbær & Hindbær.. Nam nam WOW Ville da være total klasse også dejligt at vinde så “LÆKRE” en Præmie.. Nice GAW Prøver lige “LYKKEN” og håber på “HELDET” Krydser fingre for vildt.. ✍???

 54. Yum!! Mine vafler skulle være sprøde, luftige, dejligt lune og have en skøn smag af vanilje ? og så skulle de serveres med en klat skovbærskyr og en god omgang friske bær ???

 55. De skal serveres lune, og være dejlig sprøde og tilpas søde – og toppes med sukker, nutella, flormelis eller lun chokoladesovs ???

 56. Mine vafler skal være med masser af jordbær og blåbær og så med et strejf af Nutella – til sidst en klat flødeskum til at toppe det hele 🙂

 57. Vaflerne skal serveres til min brunchfødselsdag i juni, hvor de skal pyntes mes friske bær og ahornsirup ?❤️

 58. Jeg har faktisk lige været i Bruxelles, hvor der selvfølgelig var rig mulighed for at smage på mange lækre vafler – og at vinde sådan et nemt og praktisk vaffeljern ville være utrolig belejligt, så jeg kunne rekreere dem hjemme hos mig selv.

  Mine vafler skulle være sprøde udenpå og bløde indeni… og så loades med alverdens toppings såsom sommerens bær, kokosflager, peanutbutter og kakaonibs.

 59. mine vafler skal være gyldne! og så skal de serveres med en cremet hjemmelavet fløde is, samt friske bær 🙂

 60. Mums – lækre vafler En sprød vaffel med hjemmelavet hyldeblomst is til og friske jordbær fra haven – så er det sommer ☀️☀️☀️

 61. Elsker en sprød vaffel med flormelis, så kedelig er jeg ?
  Laver også tit vafler med spinat og serverer som forret med god laks, eller som der lige har været, en lækker omgang stenbiderrogn. Lige toppet med en øko creme fraiche, det er skønt ? Hold da op, jeg bliver helt vaffel syg ❤️

 62. Gerne så simpelt som muligt til mig;) jeg er vild med sprøde vafler med flormelis, mums, så lækkert;)

 63. Mine vafler skal være bløde og saftige indeni. Jeg vil toppe dem med en blanding af karamel, jordbær og revet mørk chokolade! MUUUUUMS

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.