Vores bryllup har taget lidt af en drejning !!

Det kommer til at være en lille smule komisk! Vi griner selv lidt af det her!.. Vores bryllup har taget en ny drejning. Jeg lærer faktisk rigtig meget om “OS” i denne bryllupsproces. Må også indrømme jeg havde troede det blev mig, som skulle planlægge det hele og tvinge Marck med i processen, men sådan er det slet ikke – er overrasket 🙂

Når, nu skal I bare høre….. Vi er nået så langt i processen og der er kun (knap) 4 måneder til den store dag, og vi er derfor gået i gang med at planlægge dagen, lave lister og begynder at forestille os selve dagen i sin helhed. Vielse, billeder, reception, hygge/gaver, middag, brudevals og det hele.

Vi alle ved, at sådan en dag bare flyver afsted og alle har sagt til os, at vi skal skyde dagen igang så hurtigt som muligt. Vi begyndte at ligge en tidsplan ud fra vores vielsestidspunkt kl. 15.00, og jeg blev allerede stresset……..!! Kl. 15.00 – hvad tænker vi dog på! Måske vi blev blinde i vores lykkerus over at få vores kirke alligevel….??? PAS :O

I sidste weekend var jeg i Aarhus os besøge min (flaske søster (brudepige) og hendes mand), vi sad og talte Marcks og mit bryllup igennem. Min venindes mand skal være toastmaster til vores bryllup, så han havde naturligvis stor interesse i vores tidsplan og vores tanker omkring dagen, idet han skal fylde dagen/aften op med indslag, som passer med vores planer og kokkens 🙂

Vores aften skrider frem, og vi snakker bryllup hele tiden, og pludselig begynder min venindes mand at sige “Ditte, har I tænkt det her godt nok igennem…. Det er alt alt for sent I skal vies. Jeg har aldrig været til et bryllup, som startede så sent”……. Jeg begynder at blive sådan lidt…. OKAY inden i tænker jeg F*CK !!!! Nej, det her har vi ikke tænkt godt nok igennem. Vi blev jo bare så lykkelig, da vi endelig fik vores kirke, at vi ikke tænkte så meget over tiden.

Læs vores rutschebanetur omkring kirken….

Min veninde bakker hendes mand op i vielsestidspunktet og siger helt ærligt til mig “Ditte, den går ikke – du bliver simpelthen så ked af, jeres dag skal være så stresset.” Jeg må indrømme, at jeg panikker total…. Jeg ved hvor meget den kirke faktisk betyder for Marck. Og jeg indrømmer også gerne, at jeg havde den lille søde pigestemme på, da jeg åbnede snakken med Marck da jeg landede på adressen søndag formiddag. Men Marck gjorde jo som han nærmest altid gør. Bliver kort for hovedet et øjeblik, og skal lige høre mine argumenter igennem, hvor efter han siger. “Jamen så finder vi da bare en anden kirke – de har jo ret – det bliver en stresset dag”. Dagen efter ringede Marck (manden der tager action med det samme) til en ny kirke og vi var heldige! Vi skal nu giftes kl. 11.30 i en ny kirke 😀 Kirken ligger i gåafstand fra vores bopæl, hvor festen skal holdes – så godt!! Kirken er gammel og smuk, ligesom vi ønsker det.

Hvor komisk er det lige, at vi har været helt nede over vores kirke, alt det bøvl den har skabt, og på en enkel weekend skifter vi kirke og er faktisk glade for vores valg, og vores dag blev lige forlænget med 3,5 time – FANTASTISK !!!

Det var lidt fra bryllupsland…. Det er også snart tid til at fortælle lidt om mine tanker bag vores kage (læs: MIN kage) HAHAHA !! 😉

Skærmbillede 2017-04-30 kl. 12.19.05

GemGem

VISSKJUL Kommentarer (3)
  1. Super beslutning!! En bryllupsdag er en fuldstændig magisk dag og den skal man da sørge for at strække så langt som muligt. Måske kræver det dog lidt mere frokostagtigt mad til gæsterne, i forhold til at starte kl. 15.

  2. Det tror jeg også er en god ide! Nu har I da i hvert fald rigeligt med tid – måske lidt småt med tid før vielsen 😉 Men så står man jo bare tidligere op.. Min mand og jeg blev viet kl 13, og vi havde fint med tid. Men man kan jo altid bruge længere tid med sine gæster, og have lidt mere luft. Dagen kommer nok til at gå for hurtigt lige meget hvad 😉 Hehe.. Så nyd det!! Jeg husker i hvert fald det meste af vores store dag som at være lidt i sådan en glædes-bobel. Det er jo skønt!

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.