Jeres hjælp betyder mere end I tro…

Ditte_julie_jensenHvordan starter jeg lige sådan en… hmmm.. 🙂 Håber på jeres hjælp.

Bloggen her er i bund og grund mit kageunivers, og jeg startede bloggen for under 2 år siden efter min deltagelse i Den store bagedyst. Bloggen skulle kun være kager og alt hvad der dertil hører. Så rullede Den store bagedyst over skærmen, og jeg synes bloggen skulle være mit talerør for mine tanker bag, under og efter hvert program. De dagbøger blev taget utrolig godt imod, og langsomt har jeg lukket mere og mere af Ditte inde på bloggen – damen bag alle kagerne 😉

Jeg ved, at mange bruger mine opskrifter og godt kan lide at følge med her på bloggen, så i bund og grund er det nok for mig. Når I er glade, så er jeg også glad. Jeg elsker at se mit arbejde blive til “virkelighed” og opskrifterne blive brugt igennem jer! Det er derfor jeg har bloggen.

Nu er spørgsmålet så, er I glade for, at jeg lukket mere og mere op for Ditte, mit liv, mine børn, mine tanker og ikke kun kager. Føler I, at I kan finde rundt på bloggen i forhold til opskrifter og “mig ting”? Er den balance imellem kager og Ditte godkendt, om man vil?

Jeg håber inderligt du vil bruge 2 min. på at skrive kort nede i kommentarfeltet, hvad du synes og evt. komme med lidt ideer.

Stort kram

Skærmbillede 2017-04-10 kl. 21.07.35

GemGem

VISSKJUL Kommentarer (41)
 1. Altså, nu har jeg ikke fulgt med her sådan sindssygt længe – så måske er jeg ikke den rette at spørge.. men jeg føler mig dog truffet nok til at kommentere alligevel, haha! 😉
  Jeg synes, her er fint. Hyggeligt og fint. Man bestemmer vel selv, om man vil “læse med” eller “kun” gå efter opskrifterne. (Og så ville jeg her have skrevet, at der vel er en grund til, at x-antal tusinde følger via Bloglovin – som jeg gør – men kan så se, der “kun” er 389 følgere ad dén vej. Hvilket jeg finder besynderligt..) Nå, men jeg ser intet behov for at ændre noget. Jeg hygger mig! 🙂

 2. Jeg synes da kun det er godt du åbner op og skriver om mere private ting, det viser jo dig bag bloggen:-)
  Min datter startede en blog om sin kunst, men den udviklede sig med tiden og blev en mere personlig blog.
  Alt har sin udvikling, du gør det super godt:-)

 3. Jeg syntes det er flot af dig at du vil dele ting i dit liv med os fremmede så at sige. Jeg syntes selv der er en fin balance og læser med glæde det om Ditte som jeg læser dine opskrifter.
  En ting der dog kunne være dejligt er nogle flere billeder når du bager, så man ser snittet i kagen så man kan se hvordan du gerne vil have den ser ud, både udvendigt samt indvendigt 🙂 ellers nyder jeg når der kommer opslag fra dig og igen nyder at følge dig

 4. Jeg syntes det er hyggeligt at du også deler noget fra din hverdag. Elsker at de dine instagram videoer.

  Det bliver kedeligt hvis det kun er kage :-).

 5. Jeg er glad for din blog som den er nu, det er et godt mix af kager og den private Ditte.
  Bloggen vil være endnu bedre hvis der var billeder af kagerne før/under/efter. Især de lidt sværere kageopskrifter, vil for mig være lettere at forstå med billeder.

 6. Jeg synes, det er dejligt, at der er en blanding. Jeg er på SU, og selvom jeg gerne ville, skal jeg nok ikke leve af kager og brød. For jeg brugte ofte dine opskrifter. Men jeg må også indrømme, at jeg nyder at læse om dit privatliv og få indblik i søde Ditte. 🙂

 7. Hej føler dig mest på instergram. Men du er en meget åben person om du ser totalt frisk ud eller mega træt vi får et indblik i en virkelig flot og fantastisk kvindes liv. Og ikke en eller anden maskine.
  Jeg syntes det er fantastisk du deler en helt masse med os kæmpe ros til dig

 8. Hej
  Jeg syntes det er hyggelig at følge med i dit bage liv og i dit børne/bryllup/ almindelig liv og opskrifterne de er nemme nok at finde. Så bare du ikke føler dig og din familie for blottet så syntes jeg det er hyggelig at læse med. ?? mvh Maria

 9. Hey Ditte!!??

  Jeg synes, at din balance mellem kager/opskrifter og “Ditte” er rigtig god. Din blog er meget varieret, hvilket jeg godt kan lide.❤️

  Når jeg skal finde opskrifter herinde på noget bestemt, kan det til tider godt være lidt uoverskueligt, da du ikke har så mange “emner”. (Du ved, når man går ind i opskrifter, er der ikke så mange muligheder. Der står måske lagkager, kager (og hvad er det så lige. Er det alt andet?), bagværk, tærter mm. Der kan eventuelt være en lille guide til, hvad for eksempel kager indeholder af opskrifter.?

  Du skal have super meget credit for dit store arbejde – lækre opskrifter, dejlige Ditte, fine billeder mm.
  Jeg bruger med glæde dine veludførte opskrifter!!??

  Clara

 10. Jeg er vild med at følge dig, dine kager og alt hvad der følger med så bliv ved med at gør som du gør ♡♡♡

 11. Jeg synes du gør det helt fantastisk!
  Jeg har fuldt med fra starten og elsker den udvikling du og bloggen har været igennem. Jeg er selv “kun” 22 år, men jeg elsker at følge med i både kage universet(grunden til at jeg fulgte dig i starten) og den private Ditte. Jeg nyder at læse alt fra, dine søde børn, opskrifter, bryllup til et travl hverdags indlæg. Keep up the good work! Du gør det skide godt.
  Knus fra Odense

 12. Jeg elsker din blog, og synes stadig der kommer masser af kager og opskrifter, og så er det andet bare super fint at kunne følge med i!

 13. Hej Ditte. ?

  Jeg elsker først og fremmest dine opskrifter og jeg synes det er fedt at man også oplever dig som menneske og ikke bare kvinden bag kagerne. ??

 14. kære Ditte.
  Jeg nyder din blog, både det personlige og bestemt også dine lækre opskrifter.
  Du er meget inspirerende på begge fronter og nyder at du både dele det “perfekte” men også viser hvordan en travl hverdag nogle gange kan være lidt hektisk.
  så tak for dig og din skønne blog.
  kærligst Nina

 15. Jeg startede med at læse din blog, da jeg i forbindelse med min søsters babyshower havde besluttet mig for, at jeg ville lave en super fin kage.

  Jeg har fået en kæmpe bagelyst, men det skyldes, at der har været rigtig mange gode videoer på dine opskrifter, som har hjulpet mig med at finde ud af, hvilken konsistens fx en mouse skal have mv. På den måde har jeg fået vellykket kager fra starten, og jeg benytter mig hele tiden af dine (og Annemettes) videoer, for at blive dygtigere til at bage. Det ser jeg som en kæmpe stor fordel ved din blog, så bliv endelig ved med at udvikle dig på den front, for så vender man tilbage gentagende gange som læser, køber dine bøger osv.

  Bliv endelig ved med at udvikle dig ift. at lave skønne videoer, udvikle lækre opskrifter, lære fra dig mv. For det er du rigtig god til og det smitter virkelig af, på den måde opretholder du en rigtig god kvalitet på bloggen (efter min mening).

  Men det bliver jo selvfølgelig kedeligt, hvis det hele handler om kage, så derfor sætter jeg stor pris på, at du inddrager mere personlige indlæg. Jeg synes fordelingen mellem det personlige og kageverdenen er rigtig god lige nu <3

 16. Ditte, du gør det så godt! Jeg har også fulgt dig fra første program af bagedysten, og da vi er navnesøstre, samme alder, elsker at lave kager, osv. heppede jeg på dig fra starten, det passede jo lige 😉
  Men din udvikling har næsten været det bedste, du kommer så oprigtig ud gennem din blog, så man føler man kender dig. Og så er du jo bare utrolig dygtig og kreativ, så jeg syntes bestemt ikke du skal lave om på din fremgang, det er fantastisk at læse lidt om personen bag, samtidig med at jeg tit (altid) går her ind eller på insta, når jeg skal have inspiration til min næste kage 🙂
  Keep on going, du gør det mega godt 🙂 og i øvrigt er det mega hyggeligt at høre om jeres bryllup 🙂 tillykke 😀

 17. Hej Ditte
  Det er en fin blanding du har lavet, jeg kan godt følge at der måske mangler lidt før/under/efter måske, men hvis du begynder at pille dig selv (og især dine kære børn) ud af det og især på IG, så bliver den meget upersonlig… så kunne man lige så godt følge en kogebog, istedet for dig ?
  Håber du forstår min pointe…
  Knus Pia

 18. Synes der er en super balance mellem kager og dit private liv! Det er skønt at kunne følge med i begge ting og specielt se at livet ikke altid er perfekt når man har små børn og en passion for at bage ??. Som en anden skriver vil det eneste være at få list flere billeder fra dig når du bager da det er en virkelig god støtte ?

 19. Er vild med det også handler om dig, ellers tror jeg desværre ikke, jeg fulgte så meget med, for så ville jeg kun kigge ind efter en opskrift 2-4 gange årligt, hvor jeg bare lige så tit har kigget på annemettes og dine videoer på youtube. Nu kigger jeg hvergang der er et indlæg for at se. Man følger jo også andre bloggere, fordi de også har lidt af sig selv med ? Jeg gør hvertfald. Så bliver jeg så også lidt lækkersulten med dine kageopskrifter og elsker at kigge dem, fordi du er så sindsygt dygtig – jeg kan jo langt fra det samme. Jeg elsker bare at du er dig selv, og både viser os følgere din passion for kage og det der sikkert betyder endnu mere, din lille familie! :-))

 20. Jeg vil gerne tilslutte mig koret, og synes det er dejligt, at din blog ikke kun handler om kage, men også om mennesket bag kagerne ?
  Jeg synes, at du skriver godt, og så er jeg ret vild med at du som regel altid formår at få sneget en god portion humor og selvironi ind i det du skriver.

 21. Din blog er virkelig fantastisk. Du skal endelig fortsætte det gode arbejde? Det er rart at få et indblik i dit liv. Så god en blog, kan næsten ikke vente til de næste indlæg kommer??

 22. Jeg synes du gør det godt!! Jeg elsker at følge med i dit liv på Instagram og bruger din blog til at finde opskrifter når jeg skal bage. ????

 23. Jeg synes det er en rigtig fin balance. Bruger dine opskrifter meget, men synes også det er hyggeligt at følge med i dit privatliv…og brylluppet ? For min skyld må du meget gerne fortsætte som hidtil.

 24. Jeg følger dig både her og på insta.
  Jeg nyder at følge med i kageeventyret, men også i dit liv og din lille familie ?
  Og så elsker jeg at du ikke skjuler børneværelset der roder, køkkenet med opvask og de umulige børn ? Dejligt når nogle tør vise hvordan livet virkelig også kan se ud og at man ikke bare altid svæver på den lyserøde sky ?

 25. Hej Ditte, Jeg er vild med din blog, både dine kager og dit private liv. Fortsæt endelig i den dur. Dine billeder er altid så flotte og inspirerende ❤️??

 26. Jeg syns det er mega go læsning og spændene!! Bliv ved med det! Kan godt lide at følge med især i din bryllupsplanlægning? kunne da også godt tænke mig at vide mere om børnene?

 27. Hej Ditte

  Du skal bare fortsætte:)
  Elsker at der er super gode opskrifter, lækre billeder, privatliv og konkurrencer, så absolut ingen klager herfra.
  Dejligt med dit åbne og positive sind:)

  Knus. Maja

 28. Jeg elsker at læse om stort og småt- både kager og alt det andet. Jeg synes det er dejligt, at du også deler andet end kun kager ? (og så glæder jeg mig helt vildt til bagekursus hos dig d.10. ) kh. Trine

 29. Hej Ditte 🙂
  Jeg synes din balance imellem kage og private ting er helt perfekt. Jeg nyder at følge dig og elsker at bage dine kager. Jeg er selv ordblind og har hørt du også er. Hvis dette er rigtig kunne jeg godt tænke mig et indlæg om dette, da det er noget jeg selv kæmper med.
  Jeg synes din blog fungere rigtig godt og er meget overskuelig 🙂
  Knus en kæmpe fan 🙂

 30. Jeg synes det er sjovt også at se de ting der gør dig til dig. Og noget bedste ved at følge med er at du altid er så positiv. Dit smil smitter.

 31. Hej Ditte.
  Det er en god blanding af kager, opskrifter, dit liv og alt det midt imellem.??.

 32. Hej Ditte,
  Jeg synes bestemt, at du har en hyggelig blog og jeg er kun begejstret for, at
  det ikke kun er “lutter lagkage”, men også andre ting og historier og familie,
  som du deler med os – bliv endelig ved med det.

 33. Jeg synes det er vildt fedt at der både er Ditte-indlæg og opskrifter. Faktisk er jeg aller mest vild med Ditte-indægene, men jeg er heller ikke den vildt store bage-type 🙂

 34. Følger dig både her på bloggen og på Instagram. Jeg synes helt klart at du endelig skal forsætte som nu. Finder stor inspiration i alt det du bager, og at vi får lov at følge dig i noget af din hverdag med bagning, fremstilling af de lækreste kage, bag kamera scener, arbejde, børn, løb osv er bare skønt og lærerigt?

 35. Personligt elsker jeg den gode blanding af kageuniverset, hvor vi ind i mellem får et stykke med Ditte 😉 Jeg kan virkelig godt lide at følge med i din hverdag via instagram, og så elsker jeg, at man ind i mellem får lov at få lidt mere at vide i ny og næ herinde. Så det synes jeg bestemt ikke, du skal stoppe med! Jeg synes det er så hyggeligt at læse (og se). Instastories er det bedste! Så blive endelig også ved med det 😀

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.

Instagram