Kærestetur til Ystad, Saltsjöbad

Sponsoreret indlæg

Ystad, Saltsjöbad du har været virkelig god ved os! Det har været tiltrængt med lidt kvalitetstid uden børnene! Jeg har før været i Ystad, Saltsjöbad – faktisk den gang jeg var højgravid med Albert, hvor sådan en tur også var tiltrængt! Det er de helt rigtige omgivelser, at få ladt batterierne op på.

Denne gang skulle Marck og jeg have lidt hyggetid og fejre vores årsdag som Marck faktisk havde glemt 🙂 Men han er tilgivet.. Vi havde aftalt – INGEN gaver i år, da vi har så rigeligt at bruge penge på – vores bryllup løber op. Tror alle kommende eller gifte par genkender til, hvilken pengesluger sådan et bryllup er. Vi har aldrig gået så meget op i årsdage, måske de første par år, men med årene er det blevet et tal :). Vil faktisk sige det sådan, at efter vi har fået børn er det blevet mere vigtigt for mig, at vi har én dag, som er vores…..

Vi havde planlagt denne tur for længe siden. Desværre kom min kære brormand og meddelte, at de ville holde barnedåb igår, søndag. Men tingene kunne ikke laves om. Vi kunne nå kirkedelen og lige få en hurtig bid mad og efterlade børnene ved bedsteforældrene. Vi kom alt for sent ud af døren, fordi jeg synes det var svært (læs: helt forkert), at skulle gå midt i min nevøs dåb! På vej til Ystad skulle Marck og jeg forbi EGO i Malmö og shoppe bland-selv-slik til ingen penge. Som Marck selv sagde, da jeg spurgte ham, om vi skulle handle slik på vej og eller hjem, “Skat, hvad skal vi ellers lave om aften” – Årh GUD 😀 hihi!!! Så alt for sent på den, shoppe slik også afsted… På motorvejen kan jeg godt se det ryger fra en brand længere fremme, men tænker ikke mere over det. Da vi kommer helt tæt på, er det dæleme en ulykke på motorvejen, og en bil er brudt i brand 🙁 .. så når jeg at tænke “ej, så skal vores kærestetur bruges på en svensk motorvej”… Heldigvis er der nogle biler foran os, som svinger ned af en lille grusvej (det er en motortrafikvej, med små vej ….) og vi svinger med og tager chancen, inden vi kommer til at sidde i trafikkaos i flere timer. Vi triller længe rundt på små grusstiger, indtil vi pludselige rammer motorvejen igen længere oppe, og kan nu se ulykken bag os, og ikke mindst det kaos den har efterladt sig. Shit vi var heldige… (Jo, selvfølgelig tænkte jeg – bare nogen er redte ud af bilen inden den gik i brand mv. Men hallo, jeg så også lige min kærestetur blive ødelagt)

Skærmbillede 2017-05-08 kl. 13.36.04

Weehuuuu… YSTAD, vi er ankommet og så KLAR til spa, hygge, god mad og pludretid!!! Var også lidt spændt på hvad Marck ville synes om det. Han er jo trods alt en mand, og nyder ikke spa lige så meget som jeg gør.. Men omgivelserne og stemningen lod ham rive med. Han sagde flere gange “her er dejligt! Det må vi gøre igen, vi skal blive bedre til sådanne tur, hvor vi kun er os” – MANDEN HAR RET!!!

Skærmbillede 2017-05-08 kl. 13.36.18 Skærmbillede 2017-05-08 kl. 13.36.38

Jeg havde sat mig for, at jeg denne gang ville hoppe i bølgen blå, få det kolde grus og derefter at løbe op i de varme bade… Marck var hundrede på jeg ikke ville gøre det, men han tog fejl! Shit det var fedt!!! 😀 Koldt – så afgjort, men klart noget jeg vil gøre igen.

Skærmbillede 2017-05-08 kl. 13.37.54 Skærmbillede 2017-05-08 kl. 13.39.36
Ja, I får lov at se det hele – er ikke flov – har født 2 børn, og det kan godt ses på min mave.. Men mine børn er min stolthed, så må mit maveskin også være det…?!?!?! 😀
Skærmbillede 2017-05-08 kl. 13.40.01

Sorry, skat… Men bliver nød til at sige du også var en smule pinlig 😀 Men Marck egner sig ikke til at liste, være stille (føle stemningen og roen), eller langsomt sætte sig i de små spaområder. næ nej, Marck sprøjter og plasker sig ned i samtlige bassiner. Andre sidder helt stille og nyder roen, indtil Marck lige få dannet en mindre tsunami i bassinet. Marck kommentar er “det er mine badebuksers skyld, de danner luft” Hold nu k’ft 😀 hihihi!!!!!! Flere gange hørte man mig sige “ssssshhhhh skat” midt i vores små snakke (ja, jeg må være røv træls! Men altså mærk lige stemningen, andre visker og snakker lavt) 🙂

Noget af det jeg elsker ved Ystad, er særligt deres mange små miljøer og afslapningskroge. Mange af stederne sover folk, slapper af og finder ro (der ville jeg ikke tage billeder), men virkelig det, som er med til at gøre Ystad så hyggelig.

Skærmbillede 2017-05-08 kl. 13.40.49 Skærmbillede 2017-05-08 kl. 13.41.09

Vi fik virkelig god mad om aften på Port i restauranten om aften. En dejlig 3-retters. Okay, måske desserten var knap så god (ja, undskyld, men når jeg får en rabarbertærte, skal min mørdej være sprød, rabarberne kogt ud og være syrlig ikke sød – OKAY Ditte, det lød lidt krukket, men ja, ærligt)..

Skærmbillede 2017-05-08 kl. 13.41.54 Skærmbillede 2017-05-08 kl. 13.42.58 Skærmbillede 2017-05-08 kl. 13.43.09 Skærmbillede 2017-05-08 kl. 13.43.25

Indrømmer gerne, vi fik en del vin og cava til maden, det kan i den grad ses på de næste billeder – men vi havde det altså sjovt 😉

Skærmbillede 2017-05-08 kl. 13.44.09  Skærmbillede 2017-05-08 kl. 13.44.36
Særligt her kan det ses på kameramanden og jeg selv ;o)) hihi

Alt i alt, har vi fået snakket en masse bryllup, fremtid, hygget os, nydt hinandens selskab og fået ladt batterierne lidt op og savnet vores børn!

Ystad vi ses igen – det tør jeg godt at love!!

Skærmbillede 2017-05-08 kl. 13.45.00
Dejligste morgenmad !!

GemGem

GemGem

VISSKJUL Kommentarer (9)
  1. Min mand og jeg var der døgnet forinden jer – og var ligeså glade med vores ophold som jer. Det er jo bare den skønneste luksus 😀
    – Med undtagelse af desserten! Dog fik vi chokoladekagen, ligesom din kæreste. Puhhhha, den var bare ikke god! Jeg håber næsten det var en fejl, at den var så salt, men tror det desværre ikke. Vi fik nemlig også et tilsvarende stykke inde i Ystad byen, inden vi gik mod Saltsjöbad, og det smagte næsten ligeså slemt af salt).

    1. Min kæreste chokoladekage var ikke bagt færdig og var alt alt for salt også 🙁 Var bange for det bare var os 😀 … Men alt andet var upåklageligt 😉

  2. Hej Ditte.
    Vi skal snart til Malmø så jeg vil bare lige høre hvor supermarkedet “Ego” ligger henne, da vi da også lige skal have lidt bland-selv slik til turen 🙂

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.