Med frygt for, at det kommer til at lyde forkert………

Skærmbillede 2017-05-22 kl. 14.44.04Med frygt for det kommer til at lyde forkert eller med frygt for det lyer som om jeg har krise over det, så må jeg indrømme jeg har det en anelse underligt ved tanken om, at jeg om præcis 1 måned – 1 MÅNED fylder 30 år…. Shit det lyder altså voksent…? Næ, for det er jeg! Det lyder bare ikke som noget med et 2-tal foran 😉 Kan nu meget godt lide de 20’ere……

Idag tager jeg hul på den sidste måned i 20’erne, da jeg den 22. juni fylder 30 år – 30 ÅR!!! Ærligt jeg synes det er underligt, og jeg kan inderligt ikke helt beskrive hvorfor jeg synes det lyder så vidt!

Skærmbillede 2017-05-20 kl. 07.47.49

Jeg er mor til 2 børn, har nærmest villa, vovse og volvo (jeg har da villa og Cilo 😉 men altså det jeg prøver at sige er bare, at jeg på alle måder er voksen), men nu synes jeg måske jeg også bliver det på papiret. Sidst jeg fik lavet pas, grinede jeg over udløbsdatoen, fordi den ville falde lige efter min 30 års fødselsdag og det var jo om 1 mio år.. WHAT det er så nu…..!!! Hvordan skete det lige? Jeg synes mine 20’ere er fløjet afsted.

Det betyder også, at Marck og jeg har kendt hinanden i 10 år. Marck var med til min 20 års fødselsdag, og den gang var alt nyt og vi var meget unge.

Jeg har altid omtalt folk der var “lidt ældre” end mig som “ældre eller gamle, men i bund og grund har de altid været i 30’erne (kun) – lidt pinligt… For nu er det min tur, og jeg ser dem jo på ingen måde som “lidt ældre” og da SLET ikke mig selv som ældre. Men måske det ikke helt er gået op for mig, at jeg bliver ældre 😀 .. hihi Årh GUD altså !!! Jeg tog mig selv i, at sige til min bror (37 år), at jeg mødte en lidt ældre herre, hvortil han sige “hvor gammel?”, hvor jeg pænt siger “tjjjjaaa lige omkring de 40”. FLOT Ditte, der omtalte du lige din bror som en ældre herre… Amen jeg er lidt en klovn på det punkt.. Jeg ser bare slet ikke mig selv i det tal-billede.. Det er som om alle andre bliver ældre, men jeg glemmer fuldstændig, at jeg også selv gør det… Må være gået i stå 😀

Men det ændre ikke på, at jeg altså lige skal sluge, at jeg om lidt fylde 30 år. Min 3. runde fødselsdag, og det skal naturligvis fejres!! Både med familie og veninder. Albert fylder 1 år tre dage efter min fødselsdag, så vi skal rigtig holde fest 🙂 hip hip hurra….

Skærmbillede 2017-05-22 kl. 14.50.36

Krise ….. nej! Frustreret….. tja, måske! Men skal vi ikke bare blive enige om, at alder er bare et tal!! OGSÅ starter mine 30’ere godt, skal giftes 3 måneder efter min fødselsdag – fantastisk !!! 🙂

GemGem

VISSKJUL Kommentarer (4)
 1. Ha ha hvor er du sød Ditte ?
  Jeg havde ingen problemer med at runde 30, det var bare et tal.
  Det var til noget helt andet for 2 år siden da jeg blev 40 år. Jeg havde mega krise over hvor gammel, som i hamrende GAMMEL jeg blev. Ej men det var pinligt som jeg skabte mig ????
  Min trøst er at min mand bliver 40 i år, og han er akkurat lige så tåbelig omkring det som jeg var.

  1. Årh gud – det må du ikke sige!! Så glæder det for alvor om at nyde mine nye (20’er år) 😀 hihi…
   Men som du selv siger – alder er bare et tal.. Men jeg føler virkelig jeg er gået i stå på den front og alle andre kun bliver ældre 🙂

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.