Feminine kanelsnegle med hindbær og hvid chokolade // FINAX

kanelsnegle_med_hindbær

Sponsoreret af Finax

Søndag eftermiddag afholdte FINAX et fint fødselsdagsevent, hvor jeg var værtinde og havde kreeret et fint fødselsdagsbord – god inspiration til den næste fødselsdag – uanset om det er børnefødselsdag eller voksenfødselsdag. Eventet blev holdt i Folkets Madhus – dejlige lokaler med en god stemning.

Skærmbillede 2017-06-13 kl. 08.37.58

Finax’s nye produkt økologiske fødselsdagsboller, som er med i deres produktserie “dansk mel“. Fødselsdagsbollerne kan anvendes til andet end blot at lave et festeligt børnebord. Jeg havde blandet andet lavet nogle lækre feminine kanelsnegle med hindbær og hvid chokolade.

kanelsnegle_med_hindbær kanelsnegle_med_hindbær

Ud af produktet kan du lave de lækreste fødselsdagboller (naturligvis), men du kan også lave snurrer, snegle, sneglekage eller brunsviger. Jeg havde tryllet en masse skønne fødselsdagsboller om til små dekorationsboller – mariebønner, pirater, pindsvin, bamseboller, mv., hvor jeg havde dekoreret med både sukkerperler, glasur, men også farvet kokosdrys, som et lidt sundere alternativ. Vores børn får så meget sukker – farvet kokosmel er en god mulighed for at spare lidt på sukkeret.

Skærmbillede 2017-06-13 kl. 08.39.08 Skærmbillede 2017-06-13 kl. 08.40.54 kanelsnegle_med_hindbær Skærmbillede 2017-06-13 kl. 08.44.16 Skærmbillede 2017-06-13 kl. 08.44.27

Bonus info: fødselsdagsbollerne er en super god og nem løsning, hvor du ikke går på kompromis med kvalitet eller smag! Men faktisk er denne blanding også en god løsning, når du har børn med i køkkenet. De kan være med i hele processen. Men vil du gerne lave din egen bolledejen finder du opskrifter på det her eller hos FINAX.

Til eventet var en masse søde bloggere og deres børn inviteret, som sammen med mig lærte at ælte og spænde en god bolledej op. Derudover stod den på fri leg med pyntning af boller, som Finax og jeg havde bagt påforhånd. Sikke kreative alle de små var!!

Skærmbillede 2017-06-13 kl. 08.46.18 Skærmbillede 2017-06-13 kl. 08.46.37 Skærmbillede 2017-06-13 kl. 08.47.13 Skærmbillede 2017-06-13 kl. 08.47.24 Skærmbillede 2017-06-13 kl. 08.47.53

Det var så hyggeligt at møde en masse dejlige mennesker og være kreative sammen med dem.

Feminine kanelsnegle med hindbær og hvid chokolade
ca. 20-25 snegle

1 portion “fødselsdagsboller”
100 g smør, blødt
100 g lyst rørsukker
100 g rå marcipan
100 g friske hindbær
1 æg til pensling
50 g god hvid chokolade
lidt hindbærstøv
skovsyrer

Følg anvisningen på pakken, og stil dejen til hævning i 60 min. Ælt smør, sukker og marcipan sammen i en skål. Mos hindbærrene med en gaffel i en skål. Udrul herefter dejen (ca. 60 x 40 cm) på et meldrysset bord. Smør remoncen udover dejen og de moste hindbær. Rul dejen stramt sammen til en lang pølse/rulle. Skær 20-25 skiver af rullen ca. 23 cm tykke. Placer dem på to bageplader beklædt med bagepapir og lad dem efterhæve i 30 min. Pensl sneglene med et sammenpisket æg og bag dem ved 200 grader varmluft i ca. 12 min.

Smelt chokoladen og kom den på kornet eller sprøjtepose. Klip et lille hul og dekorer kanelsneglene med hvid chokolade, hindbærstøv og skovsyrer.

Velbekommen.

Husk det kun er fantasien, som sætter dine grænser. Leg med dejen, du kan trylle med den 😉

kanelsnegle_med_hindbær kanelsnegle_med_hindbær kanelsnegle_med_hindbær

Her kommer lidt stemningsbilleder fra dagen :

Skærmbillede 2017-06-13 kl. 08.38.16 Skærmbillede 2017-06-13 kl. 08.38.46 Skærmbillede 2017-06-13 kl. 08.38.57 Skærmbillede 2017-06-13 kl. 08.39.08 Skærmbillede 2017-06-13 kl. 08.39.17Skærmbillede 2017-06-13 kl. 08.44.52 Skærmbillede 2017-06-13 kl. 08.45.24 Skærmbillede 2017-06-13 kl. 08.45.45 Skærmbillede 2017-06-13 kl. 08.48.10 Skærmbillede 2017-06-13 kl. 08.47.32 Skærmbillede 2017-06-13 kl. 08.48.33

 Foto af mig selv og Skovdal & Skovdal.

GemGem

VISSKJUL Kommentarer (0)

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.

Instagram