KONKURRENCE // Olympus Perspective Playground – Oplev kunst gennem et kameraøje

Skærmbillede 2017-06-14 kl. 22.13.27

Sponsoreret af Olympus

Igennem mit ambassadørskab med Olympus, har jeg fået muligheden for at udlodde 10 billetter til deres nye event i København. Olympus – Perspective Playground er en kunstudstilling med interaktive og walk-in installationer skabt af international anerkendte kunstnere. Efter 14 Playgrounds med mere end 350.000 besøgende i seks lande, kommer udstillingen denne sommer til at åbne dørene i København fra den 28. juni til 23. juli fra kl. 10.00 – 20.00, fredag og lørdag kl. 10.00 – 22.00.

Du kan VINDE billetter til deres VIP aften den 27. juni 2017, kl. 19.00. 

Der vil være rød løber, samt mad og drikke, officiel åbningstale fra vores Fritids og Kulturminister samt DJ. Alle får udleveret et kamera ved indgangen til udlån hele aften. Du får alle dine billeder og du får mulighed for at lege med et rigtig lækkert kamera. Også får I naturligvis mulighed for at møde og hygge lidt med mig 🙂

Jeg udlodder i samarbejde med Olympus 10 billetter. Det vil sige jeg vil finde 5 vindere mandag den 19. juni, som hver finder en billet til sig selv og sin ledsager. Blot skriv i kommentarfeltet, hvem du ville tage med dig. Vinderene får direkte besked via mail 🙂

Skærmbillede 2017-06-14 kl. 22.13.12

Kunst møder fotografering og videnskab
Installationen ’EyeCatcher’ af Humatic fejrer skønheden og det unikke af det menneskelige iris og reflekterer over den voksende betydning af systemer, der behandler biometriske data autonomt.

Kunstneren Marcus Doering og Ben Lauber er allerede præsenteret i flere tidligere Playground udstillinger. Deres sociale skulptur ’Resonant Space’ inviterer de besøgende til at være en del af den og konstant redesigne værket med deres egen bevægelse.

“Contact lens” af Haruka Kojin består af mange akryl linser i forskellige størrelser, som viser livet på hovedet, og fordrejer virkeligheden, som vi ser den gennem vores egne øjne.

Martin Butler, hvis arbejde også var udstillet på tidligere Playgrounds fra 2013 til 2017, præsenterer ”Ø” – en præstationsinstallation, der lader den besøgende være hovedpersonen.

”Fantastic Voyage” af schnellebuntebilder tager den besøgende på en virtuel tur gennem the abstrakte indre af en skulptur. Inspireret af mulighederne af moderne endoskopi, vækker kunstværket denne reaktive verden til livs, imens man kigger gennem virtual reality briller.

Desuden vil der være mulighed for lys maleri, hvor eksponeringerne er lavet ved at flytte en håndholdt lyskilde, imens du tager et lang eksponerings fotografi, og få taget et professionelt portrætfoto.

 

GemGem

DEL
VISSKJUL Kommentarer (17)
 1. Jeg ville tage min mand med, da han er meget interesseret i fotografering. Så vi ville få en rigtig hyggelig aften, hvis vi vandt

 2. Sikke en fantastiske præmie:)
  Jeg vil tage min mand med som er kæmpe foto nørd. Kig evt på Instagram joakimkorshoj?❤️
  Men det ville være alle tiders at få ham lidt ud af sin komfort zone med et olympus kamera i hånden, i stedet for hans elskede Canon.

 3. Det skulle klart være min lillebror. Han tager rigtigt mange fine naturoplevelsesbilleder som forresten kan ses på profilen turinaturen. Derudover er han blevet farmand til en lækker pige på 1 1/2 så det med at fordybe sig i noget – det ville han syndes mega godt om.

 4. Jeg ville tage min dejlige mor med! Vi er begge utrolig glade for fotografering og nyder at dele denne passion sammen. Derfor ville det være en fantastisk oplevelse at kunne nyde sammen!

 5. God formiddag,
  dette ville jeg meget gerne kunne tage min unge datter, som er meget kunst interesseret med til 🙂
  God weekend!

 6. Jeg ville tage min kæreste med. Han er journalist og kameranørd ? Han ville elske det! Og så ville det være en fed måde at fejre at jeg bliver færdig med min BA dagen før ? ??

 7. Jeg ville tage min onkel med, vi kan begge to godt li at tage billeder så det ville bare være mega spændene og hyggeligt! ☺️

 8. Hold da op det lyder som en mega fed aften !
  Det kunne da være sindsygt fedt at vinde, og så vil jeg selvfølgelig dele aften med min skønne mand ❤️
  VI er på stor jagt for at finde et kamera som vi kan bruge i vores familie med 3 børn, ferier, hobby`er osv. Og det kunne var en fantastisk mulighed for at bruge et Olympus kamera af 🙂
  Tak fordi vi må prøven lykken Ditte ☀️Kram Tanja

 9. Ej, en fed konkurrence!! Jeg elsker at fotografere – både mad, min familie og naturen. Så jeg ville blive ellevild, hvis jeg vandt 😀 Jeg har tilmed et Olympus pen lite kamera, så det ville bare være så fedt! Jeg vil tage min kæreste med!

 10. Hej Ditte,
  Jeg ville invitere min lillesøster med hvis jeg skulle blive en heldig vinder! ? Jeg elsker at tage billeder og er ved at være godt træt af mit store spejlrefleks fra sony – så det ville være SÅ fedt med en masse inspiration til Olympus’ kameraer!

 11. Jeg ville tage min kæreste med 🙂 Jeg har selv et olympuskamera og ville synes, det var super relevant og interessant.

 12. Damn at jeg ikke lige fik set denne konkurrence i tide – det ville ellers havde været lige noget for manden, som er vildt god til at tage billeder 🙂

  God fornøjelse 🙂

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.