8 uger til den STORE dag // Bryllupsplanlægning

Skærmbillede 2017-07-14 kl. 19.08.40Så tager vi hul på de sidste 8 uger inden den store dag! Vores bryllupsplanlægning skal til at være på plads, de sidste ting skal shoppes og planlægges. Jeg kan slet ikke forstå, hvordan der kun kan være 8 uger tilbage.. Jeg synes lige vi bookede kirken og var på jagt efter de rigtige lokaler.

Lidt tanker om planlægningen…..

Jeg indrømmer gerne, at hele bryllupsplanlægningen er kommet total bag på mig! Det har slet ikke været som forventet – af mange grunde.

 1. Jeg har været i chok over, hvor lang tid i forvejen andre planlægger deres store dag. Hvis man ønsker det rigtige tidspunkt i kirken og det rigtige sted, så skal man være ude i mere end 1,5 år i forvejen…. Det kom bag på mig. Jeg troede ikke man skulle bruge mere end 9 måneder – jeg tog i den grad fejl, hvilket gjorde starten ret stressende, indtil de store ting var på plads.
 2. Så er det virkelig kommet bag på mig, hvor langt der er fra et pinterest billede til den virkelig verden – som i LANGT! Drømmene er store og mulighederne er uendelige, men midlerne små. Jeg må indrømme jeg kan side i timer på Pinterest, og forelsker mig i et drømmebryllup udfra de mange billeder og ideer Pinterest kan give. Når jeg så begynder at undersøge muligheden for at skabe det drømmebryllup, så bliver man først deprimeret 😀 Det er ufatteligt, hvad det kræver af midler – for at skabe den drøm. De midler er vi ikke villige til at bruge på en dag!
 3. Jeg har nok også for meget om ørerene i forbindelse med Albert/barsel og drive min virksomhed. Det er helt fantastisk, hvad der er sket på 1 år. Så tiden har ikke været til fordybelse i vores dag, hvilket jeg på mange måde tro har været til Marcks fordel. Vi har været sammen om planlægningen og jeg har ikke kunne være en Bridezilla……. Meeeeeeen sorry to say – det kan ske endnu – det er nu det hele starter 😀 hihi….

Men nu tager vi hul på de sidste 8 uger, og en del mangler. Så vi skal bruge vores sommerferie på, at få styr på de sidste ting og lave en masse lister, så vi kan tage det roligt hertil sidst.

Jeg overvejer at filme de sidste 8 uger af vores planlægning – sådan omkring mine tanker, ideer, og hele processen – er det noget I vil følge med i?

Lige nu vil vi lave en liste over alt det, som er på plads, og tjekke at alt dermed klapper og spiller. Herefter skal vi igang med at bestille de sidste ting, som lys, lamper, servietter mv. Altså alle de småting. Vi (læs: jeg) skal have styr på det sidste med vores bryllupskage ;). Det er lidt hyggeligt, at vi nu sætter slutspurten ind på de sidste detaljer, for dem har vi ikke rigtigt planlagt, eller snakket om endnu:D

 

GemGem

DEL
VISSKJUL Kommentarer (4)
 1. Det kunne være virkelig fedt og inspirerende, hvis i filmer de sidste 8 uger frem til jeres bryllup ?

 2. Jeg sidder selv i det samme.. nægter at blive en bridezilla men kan godt mærke presset ved at planlægge så stor en dag for så mange menneker?? jeg har kastet mig over at lave kagen selv men ved ikke om jeg tør når det er til så mange? Også er der alle de der små ting man gerne vil havde med men som jeg stadig ikkerigtig ved hvad koster??

 3. Jeg skal giftes om 5 uger og er også begyndt at mærke presset.
  Det vil være vildt spændende, hvis du vil filme de næste 8 uger. Jeg vil i hvert fald følge med.
  Jeg skal også til at have lavet alle listerne.
  Jeg ved ikke hvad i tænker med duge, men handyudlejning.dk i viby (sjælland) har papirsduge som falder og ligner stofduge. De koster 50 kr. for 220 cm lange duge. De er virkelig flotte. Handyudlejning har også et stort udvalg af lys, servietter mm i ALLE farve. Det er helt sikkert turen værd.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.

Instagram