Bryllupsdagbog nr. 1 i videoformat // Bryllupsforberedelser // 7 uger tilbage

Skærmbillede 2017-07-29 kl. 08.47.31Det begynder efterhånden at gå op for mig, at jeg de sidste par lørdage har blogget om vores bryllup, og ugerne derfor går lidt for hurtigt nu! Nu er er der kun 7 uger tilbage til den STORE dag skal bestå. Jeg har i denne uge haft mit GoPro kamera med mig, og filmet lidt tanker og fortalt hvad der er sket i bryllupsland i denne uge.

Bryllupsdagbog

I denne uge har vi lavet en hel masse tjeklister! Hvilket har givet os et super godt overblik.

Vi har lavet tjeklister på følgende (blot hvis I kan bruge det til noget):

  1. Vi har lavet en liste over samtlige af vores leverandører, deres oplysninger, hvornår de leverer og hvad vi skal give i kr. og øre.
  2. Vi har skrevet ned, fx. TELT, også alt det der skal bruges i teltet, hvad vi mangler at købe ind eller bestille hjem til at kunne gøre teltet klar, det sammen med DRINKS, MAD, BORDDÆKNING mv.
  3. Vi har prøvet at lave lister for dagene op til, fx. TORSDAG, også alt det vi gerne skulle nå torsdag, FREDAG alt det vi skal nå fredag, og hvem der kommer og hjælper mv.

Det har taget lang tid, og vi er ikke færdig med tjeklisterne endnu, men hold nu op det har givet en dejlig ro og ikke mindst et godt overblik, så ved Marck lige såvel som jeg, hvad der mangler og hvad der skal ske. Plus vi har snakket en masse sammen og planlagt de sidste ting – så dejligt!

Brudekjole // prøvning

Jeg har været inde hos Lasse og få taget lidt flere mål til min kjole, og fået set lidt mere af kjolen. Jeg havde nok håbet jeg skulle se en hel kjole, så jeg kunne forestille mig, hvordan jeg skulle se ud. Jeg er ved at være rigtig klar til at se min kjole 😀 Men jeg må vente små 3 uger endnu.

Huset og haven er ved at blive klar til fest

Som en del af bryllupsforberedelserne, så skal huset og haven også gøres klar til den store dag, netop fordi vi skal holde festen hjemme. Vi har lige siden vi købte huset ønsket os, at ændre farven på det, men vi valgte at starte inden for. Nu (3 år efter), er det ved at være tid til haven/huset udvendigt skal fixes. Huset skal filses hvidt, JAAAAAAA endelig!!!!! 😀 Men det er også fordi vi ikke kunne arbejde med den gulefarve på huset til vores bryllup…… Ja, se videoen for resultatet og meget mere forklaring 😉

 

GemGem

GemGem

DEL
VISSKJUL Kommentarer (2)

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.