CAKE FACTOR ispinde med mælkechokolade // kagekrydderi også til is

ispinde mælkechokolade pillivuytLækre cremet ispinde med mælkechokolade og CAKE FACTOR (mit kagekrydderi). Disse små ispinde med mælkechokolade smager helt fortryllende og lidt overraskende med krydderiet. Er du ikke til mælke chokolade, kan du anvende mørk chokolade eller hvid chokolade som overtræk på isen.

CAKE FACTOR er mit kagekrydderi, som snart har været på market i en månedstid. Jeg er stolt af det, og glæder mig over, at I bruger det og I kan lide det – VIRKELIG!!! Det er altid sådan lidt med frygt, når man kommer med sådanne nye ting, som skal tages imod og bruges, men ikke mindst skal I forstå det fantastiske i kagekrydderiet (ligesom mig). Jeg fik en besked den anden dag, hvor personen sødt skriver “det er et fantastisk krydderi, som smager forskelligt i hvert bagværk/kage. Elsker det”.. Blev så glad! For det er nemlig lige præcis det det gør !! Det smager nemlig ikke at det samme, mængden og de smage krydderiet skal lege sammen med gør du får en ny smag hver gang.

Lige nu har bloggen fødselsdag (2 år), og jeg har derfor CAKE FACTOR på tilbud – det kan købes HER, også får du ikke kun kagekrydderiet, men du får også 14 opskrifter, hvor krydderiet er brugt i hver opskrift – masser af inspiration.

Ispinde med mælkechokolade // CAKE FACTOR

14 små ispinde

Is med CAKE FACTOR
150 g skyr
150 g kondenseret mælk
1 tsk CAKE FACTOR
0,5 tsk solbærstøv
1,5 dl piskefløde

Rør skyr og kondenseret mælk sammen med CAKE FACTOR og solbærstøv. Pisk fløden til en let flødeskum, og vend den i massen. Fordel massen i isformene og stik ispindene heri – glat herefter overfladen. Stil dem på frost i mindst 3 timer, eller til du skal bruge dem. De kan opbevares på frost i 3 måneder.

Mælkechokoladeovertræk
400 g god mælkechokolade
2 spsk kokosolie

Smelt chokolade og kokosolie i en skål, og hold massen over i et højt glas eller kande (det er nemmere at dybe isene heri). Befri isene fra formen og dyb dem i chokoladen.

Pynt
chokoladekugler/karamelkugler
spiselig guldstøv og bladguld

Dekorere ispindene med chokoladekugler, bladguld og guldstøv – eller det du har i skuffen eller selv synes.

 

GemGem

DEL
VISSKJUL Kommentarer (7)
    1. Jeg handler ind for virksomheder og ikke for private, så ved det ikke præcist ??? Prøv at søg dem på Google ?

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.