Din bedste bryllupshistorie, minde eller oplevelse.

Skærmbillede 2017-07-06 kl. 20.14.20I disse dage bliver jeg dagligt spurgt, om vi har styr på vores bryllup…. Tja, det tror jeg da! Jeg har aldrig prøvet at planlægge et bryllup før og har faktisk kun været til 2 bryllupper i mit liv, og det sidste bryllup er mere end 8 år siden, så erfarringen er lille og ideerne er store! Så ærligt, jeg aner ikke hvad jeg skal have styr på og ikke har styr på 😀

Jeg tror vi er ved at være på plads med alle de store ting, dem som gør vi får den bedste fest ever. Dog mangler vi alle de små detaljerne, som bordkort, menukort, servietter, lys, mv.

Vi har derfor et spørgsmål til jer! Vi håber I vil hjælpe os. Vi kunne rigtig god tænke os, at høre om jeres bedste oplevelse, historie eller minde fra jeres bryllup, et bryllup I har været til eller hørt om. Hvad var det for en lille ting/detalje, som gjorde I huskede netop dette bryllup særligt, noget vi simpelthen må have med eller købe til vores fest. Det kan være en fotostation, risballoner eller et eller andet, som gjorde det særligt sjovt eller mindeværdigt.

Tænk, hvis vi lige netop manglede denne ting eller selv kunne tænke os dette til vores bryllup, men ikke var klar over det. Vil I ikke bruge 2 min af jeres tid, og skrive i kommentarfeltet, hvad vi evt. må have med til vores bryllup om kun 9 uger – KUN 9 uger – vildt!!!! 🙂

TAk på forhånd !!!

Skærmbillede 2017-07-06 kl. 20.14.13

GemGem

DEL
VISSKJUL Kommentarer (35)
 1. Til vores bryllup der havde vi lejet en fotobox (foto-boxen.dk), hvor der er en person med og styrede det hele. Der var mange rekvisitter vi kunne bruge og gæsterne fik deres billeder printet ud og med hjem – samt fik vi alle billederne digitalt. Det var virkelig sjovt og et godt minde for alle (synes vi).

 2. Jeg har været til et bryllup, hvor der stod et stort lærred, så alle gæsterne enten kunne male eller skrive en lille ting. Synes det var en genial ide og et smukt minde at se tilbage på 🙂

 3. Hej Ditte
  Da jeg var til min mosters bryllup var der et staffili med et lærrede hvor der var snore der gik over det. Så kunne alle dem der havde løst tegne en lille tegning inden for en af de rammer som snorene lavede. Nu hænger det på deres væg, og når flok kommer forbi kigger de altid på billedet og husker på at det var den tegning jeg malede til deres bryllup. Jeg syntes det var en rigtig god ide, og det er måske ikke det kønneste billede men det er et meget rørende billede med mange forskellige tegninger?

  1. Vi holdte vores bryllup i lørdags, det var den mest fantastiske dag ever.. et godt råd, NYD HVERT ET SEKUNDT, og nyd de efterfølgende dage, man bliver så meget fyldt op med kærlighed, minder, glæde og overrumpelse, så vi er faktisk glad for at vi ikke havde arrangeret bryllupsrejse umiddelbart efter, det havde givet for mange indtryk og slet ikke givet os mulighed for at nyde vores bryllups efterveer, og hinanden, og og ladet os ride på den bryllups rus man er på og det havde også helt sikkert sat brylluppet lidt i baggrunden…!
   Til vores bryllup havde min søster og bror arrangeret at hver gæst skulle skrive et råd, lille citat, tegning eller hvad de synes med deres navn, på et stort lærred med tuscher, som vi så kan gå og kigge på nu og mindes og glæde os over. Alletideres ide som alle synes var fedt..
   og lige til slut et andet godt råd, slap af i det, og gør op med jer selv hvor meget og minuatiøst i vil planlægge dagen, vi havde plan lagt en del, men alligevel kunne vi på forhånd ikke planlægge at vi først var færdige med desserten kl 23.30, pga af taler, indslag osv.

   NYD JERES DAG TIL FULDE OG SLAP AF I JERES PLANLÆGNING, STOP OP PÅ DAGEN OG SUG ALLE INDTRYKKENDE TIL JER, så jeg sikker på i får verdens bedste dag, glæder mig til at følge med i jeres store dag..

 4. Den perfekte toastmaster! Han eller hun kan virkelig gøre en forskel på aftenens fremgang ?

  Vores gæster blev positivt overraskede over, at der i bordkortene (som var en æske) var lidt slik og tandstikker – det gjorde lige at de følte, at der også var tænkt på dem ?

 5. Jeg var engang til bryllup hvor der lå et lille kort med en konvolut og en lille kuglepen (kan evt deles eller hentes et andet sted… men så skulle man skrive en lille lykønskning/forhåbning/drøm for brudeparret… Så blev de samlet sammen/lagt i en æske og så måtte brudeparret først åbne den på deres 1 års bryllupsdag…
  De sagde at det var som at være tilbage for en lille stund…

  Håber i får en skøn dag ?

  Hilsen Pia

 6. Brylluppet er godt nok ikke blevet afholdt endnu, men min søster skal giftes om meget kort tid, og jeg ved at hun har lavet små goodiebags som gæsterne får med hjem efter festen, heri ved jeg blandt andet der vil være: sodavand, Chips, hovedpinepiller og andre gode ting til dagen derpå ? Den idé er jeg så vild med, og viser virkelig betænksomhed overfor sine gæster.
  Derudover har de også købt et lille kamera som udskriver et billede med det samme, her er meningen at gæsterne skal tage sjove, fine selfies i løbet af aftenen, og efterfølgende sættes i gæstebogen – god både at få hyggelige og sjove minder på, som man ellers ikke ville have fået. 🙂

 7. Vi havde et jazz band ude foran kirken som begyndt at spille da vi trådte ud. Hvor de spillede mens vi sagde Hej til gæsterne og fik et glas champange, Også gik vi i samlet flok med musikken i front ned til vores reception hvor de også spillede noget lækker musik. Det gjorde så stort indtryk både på os og vores gæster.

 8. Jeg har været til et bryllup, hvor der på et lærred var malet en træstamme+krone uden blade. Her skulle hver af gæsterne så sætte deres fingeraftryk med grøn maling i forskellige nuancer og på den vis lave et blad hver. Det endte med et utrolig smukt træ og en helt særlig ‘gæstebog’

 9. Vi blev gift sidste år og havde i den forbindelse lavet små æsker med ting til hver gæst – Damerne fik æsker formeret som en brudekjole og mændene fik æsker formet som en smoking (æskerne kan købes). De indeholdt hovedpinepille, tandstik, tyggegummi, chokolade og blomsterfrø. I menuen havde vi skrevet følgende vers til gæsternes lille æske:

  Først et kæmpe, Tak skal du ha’
  fordi du ville dele vor dag.
  I æsken er lidt af hvert.
  At huske alt kan jo være svært.
  Chokolade til den søde tand –
  stjæl nu ikke fra din sidemand.
  Tandstikken holder munden sund.
  Tyggegummi til en frisk mund.
  Panodiler hvis den bliver fem,
  så søndagen ik’ blir’ for slem.
  Frøene du planter i jorden ned,
  til minde om brudeparrets kærlighed.

  Nogen af vores venner havde klippet små hjerte kort ud, som alle gæster skrev en hilsen på, derefter i en æske og så måtte vi læse dem på vores 1 års bryllupsdag – det var virkelig en oplevelse at læse de ting folk havde skrevet!

  Vi fik endvidere taget parbilleder af alle vores gæster, som vi sendte med til hvert par, da vi sendte takkekort. Det er der mange der har været glade for.

  Hvis I har fotograf på dagen, så husk endelig at få taget et Kongebillede, altså et billede med brudeparret og alle gæsterne. Det er virkelig en fed ting at få op og hænge!

  Bare lidt fif herfra. Husk og nyd dagen 🙂

 10. Jeg var engang til et bryllup hvor der var 6-8 borde og ved hvert bord var der to pladser til brudeparret. Så rykkede de pladser i løbet af hele aftenen så de fik snakket med alle deres gæster. Det satte de rigtig stor pris på da man risikerer, trods man er festens midtpunkt, ikke at få talt med alle gæsterne. Det oplevede vi selv da vi holdte vores søns barnedåb i efteråret og det er rigtig øv når man har familie eller venner man måske ikke set så ofte. Bare en lille idé. Håber I får en drøm af en fest ?

 11. Et års tid tilbage så jeg at blogger Christina Dueholm til hendes bryllup havde pyntet op med hvad man på godt amarikansk kalder ‘mason jars’, ved at komme et fyrfadslys i og hænge det ned fra loftet.. med de mange lys der hang i glas fra loftet kom der den mest fantastisk stemning. Det er ikke sikkert at det lige er muligt at hænge ting i loftet, men ellers er egeføj på bordet med en traplade der er passer bordet form, med bloklys på også fantastisk!

  Se billederne på hendes Instagram fra brylluppet. PS så også alle gæsterne stod med stjernekastere under deres brudevals, så hyggeligt.

  Ønsker jer det bedste bryllup, hilsen Nicole

 12. Kære Ditte.
  Jeg nyder at følge dig på Instagram. Du er så oprigtig og viser ikke kun den pæne side af hverdagens små udfordringer.

  Jeg er så heldig at jeg blev gift med den skønneste mand i lørdags ?? Er stadig total høj på alle oplevelserne og indtrykkene!
  Så min liste over ting jeg synes var fantastisk er måske ikke så sorteret.
  Men vi er med i en triklubben som overraskede os med at have lavet en port af cykelhjul.
  Jeg nød at jeg havde givet telefonen til en gls kammerat som tog billeder i løbet af aftenen men uden jeg selv så telefonen. Jeg sugede bare alt til mig.
  Jeg havde lavet salmehæfter i kirken, som passede med menu og bordkort.
  Så havde jeg købt de fineste trækasser til blomster med vores initialer på den ene side og “love” og bryllups dato på den anden.
  Jeg havde fundet dem på
  Facebook. En sød dame laver dem. ?
  Vi havde også photobooth (brugte MeSelfie.dk) det var super sjovt og det var en sjov måde at få taget bordbilleder på.
  At vente med at pakke gaver op til dagen efter da hovedet kærer rundt hele dagen og aftenen.
  Vi havde en fantastisk dag og sugede bare til os ?
  Glæd jer! Ens bryllupsdag kan ikke beskrives med ord!

 13. Vi havde lavet nogle tømmermændsposer/dagen der på poser, som også er nævnt af en anden:) Det var en kæmpe succes, Og de yngre gæster, snakker stadig om dem ? vi havde: en coca cola på dåse, en pose chips, tyggegummi (dem man fik hos lægen som barn) og 3 små chokolader. Derudover havde vi lagt en lille seddel ved, hvor vi havde skrevet at vi var glade for deres deltagelse, og på bordet hvor de stod, havde vi sat et skilt, hvor der stod, bedst serveret kold.
  Derudover havde vi små toilet kurve på henholdsvis herre og dame toilettet. Der var alt hvad hjertet kunne begærer. Plastre, deo, tandstikker, tyggegummi, hårnåle, hårlak, klar neglelak, neglefil, bind etc. Det har vi også fået en del ros for, specielt fra de kvindelige gæster 🙂
  God fornøjelse med dagen, glæder mig til at se billeder af dagen og ikke mindst kagen 🙂

 14. Til mit bryllup fik gæsterne små goodiebags, som de kunne tage med sig hjem om natten efter festen. Der var Chips, panodiler, en dåsecola og sandwich i vores, det faldt i virkelig god jord ?

 15. Besvar
  CAMILLA
  6. juli 2017 kl. 21:38
  Comment awaiting approval

  Vi holdte vores bryllup i lørdags, det var den mest fantastiske dag ever.. et godt råd, NYD HVERT ET SEKUNDT, og nyd de efterfølgende dage, man bliver så meget fyldt op med kærlighed, minder, glæde og overrumpelse, så vi er faktisk glad for at vi ikke havde arrangeret bryllupsrejse umiddelbart efter, det havde givet for mange indtryk og slet ikke givet os mulighed for at nyde vores bryllups efterveer, og hinanden, og og ladet os ride på den bryllups rus man er på og det havde også helt sikkert sat brylluppet lidt i baggrunden…!
  Til vores bryllup havde min søster og bror arrangeret at hver gæst skulle skrive et råd, lille citat, tegning eller hvad de synes med deres navn, på et stort lærred med tuscher, som vi så kan gå og kigge på nu og mindes og glæde os over. Alletideres ide som alle synes var fedt..
  og lige til slut et andet godt råd, slap af i det, og gør op med jer selv hvor meget og minuatiøst i vil planlægge dagen, vi havde plan lagt en del, men alligevel kunne vi på forhånd ikke planlægge at vi først var færdige med desserten kl 23.30, pga af taler, indslag osv.
  NYD JERES DAG TIL FULDE OG SLAP AF I JERES PLANLÆGNING, STOP OP PÅ DAGEN OG SUG ALLE INDTRYKKENDE TIL JER, så jeg sikker på i får verdens bedste dag, glæder mig til at følge med i jeres store dag..

 16. Var til en venindes bryllup år tilbage og der var det fedeste simpelthen at de i stedet for at køre en lækker bil, havde lejet et par Segways, som de kørte fra kirken på. Rigtig godt bryllup til jer ?

 17. Til vores bryllups for 9 år siden havde jeg i alt hemmelighed fået “Sanggaven” til at komme. Efter min tale for min mand kom hun ind og sang en sang som jeg havde valgt til kun ham. Alle var rørt til tårer og det var så smukt. Hun kan også komme i kirken og synge. Virkelig smukt og bestemt et minde.
  Derudover havde noget af familien sat et lærred op hvor alle gæster kunne male/skrive en lille hilsen i løbet af aftene. Dejlig minde at se tilbage på.
  Den sidste ting vi er at have kameraer på broderen så gæsterne selv kan tage stemningsbillede fra festen. Det kan blive til en masse grin.

 18. Jeg var til en venindes bryllup sidste år, hvor de havde købt selfiestænger og lagt rundt på bordene. Det var fedt, fordi gæster fik taget en masse billeder rundt, som en fotograf ikke ville fange. ?

 19. Vi havde til vores bryllup fået fotografen til at tage parbilleder i fuld figur. De billeder fik vi fremkaldt og sendt ud med takkekortene. Man gør rigtig meget ud af tøj og hår, når man skal til bryllup, så jeg synes det er dejligt at have et billede, hvor man ikke sidder tilbords (med åbent gab og en gaffel på vej ind i skrutten?). Om halvanden uge har vi papirbryllup og skal spille det klodsmajorspil vi brugte som gæstebog – vi fik fat i et ikke-farvet spil som gæsterne skrev hilsner på. Dem glæder jeg mig til at læse, mens vi spiser bryllupskage. En kage jeg selv lavede med gode råd fra dig. Så mange tak for hjælpen og håber du kunne bruge lidt af mine idéer. Rigtig godt bryllup – nyd det!?

 20. Hej Ditte

  Til vores bryllup havde vi lavet små favour bokse som bordkort. I dem var der et lille stykke tyl som bund (der skal jo være lidt pynt ?), en kleenex, en hjerte-skumfidus fra Lilly og et lille chokolade hjerte i rød folie. Selve bordkortet var sat fast i båndet om æsken.

  Vi var til et bryllup hvor de havde en selfie station, det var virkelig en sjov idé. ?

  Håber noget af det kan bruges. Håber I får en fantastisk dag, nyder den alt det I kan.

  Kh. Louise

 21. Bordkort fra byravn.dk – vores gæster har sagt de synes det var fedt det var noget de kunne tage med hjem og gemme.
  Myselfie.dk Simpelthen den mest geniale hjælp til en masse sjovt billeder fra brylluppet – vores blev brugt flittigt og nogle sjove og mere skæve billeder der kom herfra. Fungerer nemt med GLS levering til pakkeboks, betaler 1 døgn – vi hentede torsdag i pakkeboks og skulle aflevere igen mandag. Havde billederne mandag aften.

  Kan kun anbefales – den har nu været med til 2 bryllupper vi har deltaget I/vores eget og er med igen senere på året til endnu et bryllup

 22. Jeg var til en venindes forældres bryllup og de havde ved hvert bord lavet et kort, hvor hver enkelt gæst navn stod, samt bordnummer og hvilken relation de havde til brudeparret. Rigtig smart, hvis det er et større bryllup hvor mange måske ikke helt kender hinanden. Og så får man også stillet sin nysgerrighed 😉

 23. Er aldrig blevet gift (er 16, men følger hele tiden med i hvad dig, Annemette, Mick, Liv og Tobias fortager jer). Men kunne alligevel ikke undgå at kommentere herinde, omkring ting man bare ikke må gå glemme til et bryllup!
  Ideerne er sikkert kommet, men… Til min kusines bryllup havde hun et Polaroid kamera, hvor hun tog billeder af alle ‘parrene’ eller familierne for den sags skyld, og så skrev de hver en lille hilsen på deres billede og hang det op på et lærrede, eller en tavle, så har man nemlig rigtig gode minder derfra ehe 🙂
  Men tænker at en mindebog er undværlig! Blev konfirmeret for 2 år siden, og fortryder sådan at jeg ikke havde en mindebog!
  Du kunne evt også tage et kæmpe lærred hvor folk kan skrive en hilsen på, for at være mere kreativ end bare en bog 🙂 Håber du kan bruge ideerne!
  Knus Annabell, og må du få et mega fantastisk og uforglemmeligt bryllup!<3

  Instagram: Annabell7100

 24. Jeg vil til mit eget bryllup stille engangs kamera på alle borderne så gæsterne kan tage en masse billeder som så først må blive set på 1 års bryllupsdagen, og så vil jeg som mange andre også skriver lave små æsker med “dagen der på” ting i og så skal gæsterne også skrive en lille hilsen som også først må læses på 1 års bryllupsdagen ☺️

 25. Ryk brudevalsen udenfor – ud under åben himmel, med en masse fakler og levende lys ?
  Hvis vejret tillader det selvfølgelig ?

 26. En kaffevogn + barista der kan lave lige den kaffe som jeres gæster har lyst til efter maden.

 27. Det er SÅ spændende med bryllup lige om hjørnet – håber i får den bedste dag!!

  Til vores eget bryllup havde vi bla. taget billeder af alle par som de fik med i takkekortene, lavet en lille kasse med “nødvendigheder” til toilettet (deo, neglelak, hårspray, hårnåle, plaster, tyggegummi osv).
  Vi havde også sat en lille notesbog på hvert bord som en del af bordpynten. På hver bog stod bordnummeret. Gæsterne kunne så skrive hilsener i bøgerne (de blev taget med til dansesalen senere, så man var ikke begrænset til kun at skrive i “sit” bords bog), og meningen er så at vi åbner en ny bog på det år som bordnummeret var. Vi havde valgt årene 1-2-3-5-7-10 og 12,5. Så vi har bøger indtil vores kobberbryllup, hvor vi så kan holde en ny fest og lave nye bøger 🙂 Gæsterne havde fået besked om at numrene repræsenterede året hvor de blev åbnet, så man kunne gemme de gode råd til “7-års krisen” og de nygifte råd til 1 års bogen. Super fed ide, og vi glæder os til hver bryllupsdag hvor vi ryger lige tilbage til dagen og får fantastiske minder frem!
  Der er alt fra spas og sjove “in the moment” kommentarer til lange hilsener, og det er fantastisk at læse!
  Derudover havde vi aftalt med stedet vi skulle holde festen, at de ville printe nogle billeder ud til os fra dagen og hænge op i lokalet. Så da gæsterne kom til festen hang der a3 plakater af os fra kirken 🙂 Fedt lille touch.
  Vi havde også fået en fantastisk sanger til at komme og synge for os i kirken.. alle fældede en tåre!

  Af bryllupper jeg har været til husker jeg især min ene veninde som havde lavet små foldere til hvert bord hvor der stod lidt om alle gæsterne ved bordet (alder, partner, hobby, beskæftigelse, relation til brudeparret, sjov historie osv). Det lå så en ved hver plads, indeholde informationer på dem ved samme bord.
  En anden veninde havde købt en masse hotel sutsko som man kunne tage hvis man fik ømme fødder.

  Det vigtigste råd jeg kan give er dog at NYD dagen!!! Give slip, og lade tingene gå sin gang. Stol på at planlægningen er i orden, og sørg for at ALLE opgaver er uddelegeret – især når i holder det hjemme. Det sidste man vil er at skulle holde øje med tiden eller sørge for at hente en dims eller ringe efter en leveringsmand. Lad børn være børn, regn være regn, glemte detaljer ved gæsterne alligevel ikke noget om osv osv.

  Det er den bedste dag i jeres liv, stort tillykke!

 28. Jeg var til min venindes bryllup for to år siden, og de valgte, at vi alle sent på aften skulle sende sådan nogle små papirslamper op mod himlen (ligesom man ser på amerikanske film). Det var så hyggeligt, og alle stod spændte da brudeparret skulle sende den op og efter havde alle bare et projekt med, at få sendt deres op i grupper. Det var en hyggelig lille ting 🙂

 29. Til vires bryllup havde vi to bordplaner… 1 første var traditionelt opbygget med forældre, bedsteforældre, bestman og brudepiger ved hovedbordet… den anden, som blev effektueret efter forretten (og de fleste traditionelle taler, altså brudens far, gommen, bruden og lign. ) hvor hovedbordet blev fyldt med venner og forældre og lign. Fik nye pladser og andre at snakke med end os og hinanden… det var en STOR succes…( alle fik nye pladser) det betyder godt nok man skal igennem arbejdet med 2 bordplaner men vi synes det var det hele værd!

  God fornøjelse 🙂

 30. Brudeparret rykkede plads:
  Til mit eger bryllup, sad vi ved runde 6-8 mands-borde. Og ved 3 af bordene var der to ledigepladser, til os som brudepar.
  Bord 1: Vi startede med at sidde hos vores forældre – som jo også stort set starter med at holde tale/indslag. – forretten spiste vi her.
  Bord 2: vores aller tætteste vennepar og toastmaster. – hovedretten spiste vi her.
  Bord 3: vores søskende og deres påhæng. – Desserten spiste vi her. Og de sluttede også aftene af med deres taler/indslag.

  På den måde nåede vi rundt og “dele” vores aften. Fungere super godt. Dog skal det lige koordineres med dem der dækkerbord og tjenerne. Men alle vores gæster vidste ingenting. Og alle blev så glæde og overrasket. ❤️?

 31. En dygtig ToastMaster, en musiker eller flere som holder gang i stemningen og situationerne.
  God mad og drikke.
  Dygtig fotograf.
  Enkelt men smukt pyntet op.
  God stemning, bedst at I som brudepar hviler i jer selv og nyder dagen som den kommer.
  Aftaler med hvem som tager sig af børn og andet, så I ikke nødvendigvis skal dette.
  Minder som kan gemmes, kan være at alle gæster skriver, tegner eller lign. i en bog eller noget som I kan gemme sammen med fotos osv.
  Videooptagelse af vielsen, taler og sange mv. er også et super fint minde at have.
  Håber I får det dejligste bryllup:-)

 32. Vi blev gift for snart 2 år siden og nogle af de ting, jeg er glad for, vi gjorde er:
  – Vi havde købt en fin lille bog hvor alle gaver blev skrevet ind i og hvem de var fra i stedet for på selve kortet.
  – Vi fik taget par billeder af alle gæsterne men også et af alle pigerne og af alle drengene.
  – Vi havde et kompakt digitalkamera liggende på hvert bord (vi sad ved runde borde). Det har givet nogle super fede billeder – både fra hvert bord men også af hele festen fra flere vinkler.
  – En fotoboks med masser af rekvisitter. Det mener jeg også Lisbeth fra It’s Fashion, Baby havde i øvrigt.
  – små kort på bordene hvor alle gæsterne skrev en lille hilsen. De kom alle i en kuvert som vi fik og læste på vores 1 års bryllupsdag. Det var fantastisk.

 33. Til vores bryllup for 10 år siden havde vi lavet et lille “Hvem er hvem” hæfte, hvor vi kort havde beskrevet hver gæst og vores relation til den enkelte. Det gav utrolig god mening som icebreaker for folk rundt ved bordene, som ikke kendte hinanden! Vil gerne sende dig et eksempel via mail hvis du ønsker det? Endvidere fik vi foran kirken taget et fælles billede af os alle + dem der var til globryllup. Dette billede har vi forstørret og glædes stadig dagligt over det.

 34. Først vil jeg bare sige, at uanset hvordan jeres store dag bliver vil det være en af de bedste og en i vil huske for livet. Vi blev gift for halvandet år siden, og jeg husker stadig dagen som en af de bedste i mit liv – mest på grund af stemningen og kærligheden der var til stede. Gode billedet synes jeg dog var vigtigt! Et par ting jeg ville gøre om: Finde en måde at få så mange som muligt til at skrive en hilsen (fx ligge sedler eller små klodser til spillet jenga ved hver plads (det sjove ved jenga er at man kan spille spillet senere med hilsnerne på). Og husk at tænk igennem hvem du/I gerne vil have taget billeder med. Jeg fik aldrig taget et billede alene med min mor – det ville jeg gerne gøre om. Så tænk det godt igennem og sig det til nogle det lige kan minde jer om det i løbet af dagen. Man kan hurtigt glemme sådan noget i løbet af dagen 🙂 Håber I får den bedste dag.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.