Girls’ night out // KONKURRENCE vind billetter til eksklusivt event med os

Girls night outSå er det blevet konkurrencetid, men ikke bare en lille konkurrence, men en konkurrence, hvor du kan vinde billetter til den nye tøsefilm GIRLS’ NIGHT OUT.

I samarbejde med BLOGLY og United Iternational Pictures, som hoster eventet, har jeg fået mulighed for at invitere 5 af mine læsere med til et eksklusivt arrangement. Hele biografen vil kun være fyldt af alle os bloggere fra BLOGLY samt vores læsere. En helt særlig aften i selskab med mig og mine dejligere blogger kollegaer.

Arrangementet er tirsdag den 18. juli 2017 i Palads i København kl. 18.00 til 21.00. Jeg udlodder 5 billetter med påhæng, så i alt 10 billetter. Alt du skal gøre er: 

skrive i kommentarfeltet, hvem du gerne vil tage med dig. Også skal du/I kunne deltage i københavn på den pågældende dato.

(Vinderene findes fredag den 7. juli, kl. 20.00)

Jeg glæder mig helt vildt til at se filmen sammen med jer, den er som oplagt til mig pt. (også selvom min polterabend er afholdt)..

HELD OG LYKKE.

girls night out konkurrence

GemGem

DEL
VISSKJUL Kommentarer (213)
 1. Hvis jeg er så heldig at få lov til at komme med, vil jeg tage min gode veninde Julie med.

 2. Jeg ville tage mine bedste veninde Louise med som fortjener en ordentlig omgang hygge?❤️

 3. Det skal være min gode veninde Malene som er enlig mor til en dreng på 7 år. Og jeg har 2 drenge på 3 og 1 år. Vi kunne godt trænge til en veninde aften ude uden børn, kan faktisk ikke huske hvornår det sidst er sket. ?? Mit polterabend er ved at være 2 år siden efterhånden, så kunne være fedt at dele en sjov film med hende som var med til at planlægge mit. ?? Og toget kører direkte fra Næstved til Kbh, så intet problem. ??????

  1. Jeg vil gerne invitere min barndomsveninde Marianne med, nu hvor vi begge bor i kbh, og kan begynde at se lidt mere til hinanden. 🙂

 4. Jeg vil tage min skønne dejlige veninde Rikke med. Hun er gravid og fortjener i den grad en aften ude med hygge og en god film??❤️

 5. Jeg ville invitere min lillesøster med 🙂 vi har begge haft så travlt at vi har brug for en hyggelig girls Night out og i hvilket bedre selskab end nogle af Danmarks bedste bloggere ❤️

 6. Det skal være min søde veninde Malene, som altid er der for mig, når jeg har bruge for hende ❤️

 7. Jeg ville invitere min skønne veninde Maja med – vi har været veninder siden gymnasiet og bor et stykke fra hinanden – ville være så dejligt at kunne have en aften med hende til Girls Night out?

 8. Jeg ville tage min søde svigerdatter med, hun trænger til at komme ud, efter lang varigt stress.

 9. Helt klart min super søde kusine Marie hun har været på efterskole og når hun endelig kommet hjem og vi har tid til at lave noget hyggeligt igen

 10. Det må blive min søde søster, Rikke. Vi har lige været afsted på Roskilde sammen, og traileren giver mig lidt flashbacks til en virkelig vild uge ?

 11. Det skal være min søster Birgitte, som for nyligt er blevet friet til af kæresten og faren til deres pige og den kommende dreng, der er på vej. Så det er ret oplagt, at det er hende, der skal med ???

 12. Det skulle være med (min) verdens bedste kusine ? Hun er der altid for mig når jeg har brug for hende, så hun fortjener virkelig denne tur ❤️

 13. Hvis jeg vinder vil jeg tage min søde veninde Mette med, da hun trænger til en Girls night out ? ♥

 14. Jeg ville tage min søde veninde Louise med, vi træner til at komme ud og lave noget sammen. Efter hun er blevet mor, og jeg har været i gang med min bachelor har vi slet ikke fået set nok til hinanden. Så det ville være den perfekte mulighed! ❤️❤️❤️

 15. Jeg vil invitere min søde veninde der har fødselsdag den dag og som jeg ikke ser særlig tit, da hun bor i Roskilde. Jeg savner hende helt vildt og ville gerne glæde hende med en BIF tur ☺️☺️☺️

 16. Jeg ville tage min skønne veninde Julie med ☺️ Vi har været venner siden børnehaveklassen og vi er idag nået op på 15år som venner ❤️

 17. Ville tage mine dejligste svigerinde med ? Det er alt for længe siden vi har været ude og hygge bare os to sammen! ???

 18. Jeg vil helt vildt gerne invitere min veninde Camilla tvede med! Vi føler os snart så gamle fordi vi ikke længere gider så mange byture. Hvorom alting er, så havde vi aftalt at gøre det snart alligevel. Men hvad ville være bedre end at tage i biografen og se andre der fulder sig, mens vi dagen efter kan stå op uden tømmermænd ?? ahmen det er jo en win win ?

 19. Jeg ville tage min mor med! Vi trænger virkelig til at komme ud kun os to, da vi er mange i familien og aldrig laver noget kun hende og jeg ☺️

 20. Jeg skal da have min veninde Nassima med i bio ? Det fortjener hun efter alle de hårde arbejdsvagter hun har…

 21. Jeg vil helt sikkert tage min søde og dejlige veninde med, som har været igennem den mest uretfærdige og hårdeste tid nemlig, at miste sin elskede mand, som har tabt kampen mod kræft! Hun skal UD og luftes og få tankerne væk fra alt det triste…simpelthen en “girl’s night out”?
  Hun fortjener det SÅ meget.
  Tanken om at kunne overraske hende positivt gør mig helt glad. Kan lige se hende for mig ?
  Jeg krydser alt hvad der kan krydses for at være den heldige blandt de 5 ??

 22. Jeg vil meget gerne vinde billetter til min søde veninde Mie og jeg ❤. Vi ses desværre ikke så ofte da jeg har to små børn. Men da jeg selv snart skal giftes og forhåbentlig på polterabend kunne det da være en sjov film at se ?.

 23. Min gamle bedste veninde som jeg genoptog kontakten med fornyeligt, vi var bedste veninder i rigtige mange år, og har efter 4 år fundet hinanden igen:-) kunne være super hyggelig oplevelse at få sammen?

 24. Jeg ville tage min veninde som næsten lige har fået konstateret sclerose med – hun trænger til at komme ud og have det sjovt ?

 25. Hvis jeg var så heldig at vinde, vil jeg tage min veninde Maja med, som lige er kommet hjem fra en laaaang rejse i Asien, Australien og Indonesien. Vi har ikke set meget til hinanden det sidste års tid, og derfor ville det være lækkert med en girls night out ??

 26. Jeg vil invitere min sødeste veninde phuong med ? Vi ser hinanden så sjældent! Og tilfældigvis den uge hvor arrangementet foregår er fynboen (undertegnede) på Sjælland (skammer mig som veninde, at jeg i de 5 år hun har boet i København, at jeg kun har besøgt hende en gang, da hun er den bedste og kommer til mig) jeg ville ønske at kunne forkæle hende ❤️???

 27. Ville tage min skønne søster med! Vi kunne godt bruge sådan en girls Night out – hvor den bare står på god stemning og hygge!????

 28. Hvis jeg er så heldig at vinde vil jeg gerne invitere min bedste veninde Mille med. Da vi begge er flyttet i ny lejlighed med 1 mdrs mellemrum har der ikke været meget tid til at ses…

 29. Jeg ville tage min skønne veninde med.
  Jeg er rund og gravid og trænger til at komme ud og hele af grin??

 30. Jeg ville invitere min søde lillesøster med ind og se film ?? Efter vi begge er flyttet hjemmefra er det længe siden vi sammen har set en god chick-flick! Det kunne være så hyggeligt at gøre sammen igen ?

 31. Jeg ville invitere min skønne veninde Christina ud, det så land tid siden vi har været ude til girls night out♡

 32. Jeg vil tage min veninde Ida med, da jeg ikke har set hende i hvad føles som 100 år (det er egentlig kun 6 måneder meeeeen) fordi hun har boet i LA! Ville være en fantastisk hyggelig aften ?

 33. Jeg ville tage min gode veninde Rikke med, da vi begge arbejder meget og trænger til en hyggelig tøse/hygge aften sammen ?❤️

 34. Jeg ville invitere min dejlige veninde Sherie med. Vi har været veninder i rigtig mange år, er der for hinanden lige meget hva. Og selvom vi, desværre, ikk ser hinanden så tit som jeg gerne ville, så kan jeg altid regne med hende. Og vi trænger begge 2 til at få grinet sammen. ❤️❤️❤️

 35. Jeg vil gerne invitere min barndoms veninde Stine med ? Vi får nemlig ikke set meget til hinanden i en travl hverdag med børn og mænd ?

 36. Jeg ville tage min mor med! Hun er næsten lige blevet opereret og vi trænger til en tur ud efter jeg er blevet mor og hun er blevet mormor! 🙂

 37. Jeg ville invitere min veninde med, fordi hun efter sommerferien flytter, så vi kommer ikke til at se så meget til hinanden?. Derfor ville det være fedt en vinde en tur i biografen, så vi kan få hygget inden hun flytter?

 38. Hvis jeg vinder vil jeg tage min partner in crime/ bff Sagal med. Jeg håber på at jeg kan blive en
  af de heldige,da jeg synes du er pisse sjov og det kunne være fedt at møde dig. ??

 39. Hvis jeg skulle være den heldige vinder, så ville jeg tage min søde veninde Line med! Hun har virkelig brug for en Night out 🙂

 40. Jeg ville tage min dejlige veninde Mathilde med, og vi ville helt sikkert kombinere det men en lille vin-date, da vi slet ikke ses nok efter jeg er blevet mor ✌??#tøseaften

 41. Jeg ville tage min søster med ? vi skal selv til polterabend den 22 så kan man jo se hvad man ikke skal gøre ???

 42. Jeg ville tage min kære lillesøster Frederikke med mig under armen til en hyggelig tøseaften ?

 43. Jeg ville inviterer min mor med, hvis jeg var så heldig at vinde.
  En hektisk hverdag med kæreste og 2 børn på 5 år og 1 1/2 år får Min mor og jeg sjældent alene tid sammen. Det kunne vi helt sikkert godt bruge !❤️

 44. Jeg vil tage min dejlige veninde Katrine med. Det er ikke blevet til meget veninde tiden, siden jeg blev mor for 5 måneder siden. ??

 45. Jeg ville invitere min søde og savnede veninde Louise med, som netop er hjemvendt til Helsingør efter 3 år i Ålborg ❤❤

 46. Jeg ville tage min søde veninde Signe med, der på daværende tidspunkt er på ferie og jeg derfor savner meget. Vi går altid i biografen sammen og det her kunne være så hyggeligt 🙂

 47. Jeg skal have min bedste veninde igennem tykt og tyndt med, Julie ? Hvis der er en som har brug for lidt hygge, så er det hende! Efter ikke at kunne finde et ordentligt praktiksted som kosmetolog, har hun startet sit eget sted op – så der har ikke været meget tid til fornøjelser med os eller for hende selv!

 48. Jeg ville tage min veninde Anne med, vi kunne godt bruge en hyggelig tur i biografen og få grinet lidt 🙂

 49. Jeg ville tage min skønne søster Christina med, det er så længe siden at vi har været ude uden børn ????

 50. Hvis jeg skulle være så heldig at vinde, så ville jeg tage min store datter med på 17 år. Hun ville ELSKE at opleve jer bloggere og blive inviteret til sådan et arrangement.

  Tak for en god blog.
  Mvh. Karina

 51. Jeg ville tage min gode veninde Camilla med derind. Det er snart et år siden vi har haft mulighed for at mødes.

 52. Jeg ville tage min bedste veninde Dorte med, efter et år på barsel med lortebleer, natteroderi, ømme bryster og ikke et stille øjeblik, trænger vi til en girls Night out????

 53. Jeg ville tage min dejlige gravide veninde Camilla med❤ Hun skal føde om ca.2 måneder så hun skal bare forkæles om hygges om inden det går løs med baby gråd og bleskift ????

 54. Min veninden, der som jeg selv har to børn under 5 år. Vi kunne godt bruge at komme ud og få et godt grin???

 55. Jeg vil elske at invitere min bedste veninde med til max tøsetur og god humor – det er lige os!

 56. Jeg vil gerne invitere min bedste veninde og maid og honor, Emma med. Kunne være en sjov film at se lige inden mit bryllup.

 57. Sikke et lækkert arrangement! Øj, hvor vil jeg GERNE med! 🙂
  Jeg vil gerne forkæle min søde mama og hive hende med derind! Vi trænger til tøsehygge <3

 58. Min datter på 19 fordi hun ikke er med os andre fire på ferie – så hyggedag med hende kunne være lækker 🙂

 59. Jeg vil invitere min veninde Nicole med da vi altid ser tøsefilm sammen. Hun ville elske at komme med til sådan et arrangement 🙂

 60. Åh hvor fedt ? jeg vil helt klart tage min veninde Maria med. Vi blev begge mødre for to år siden og vi trænger i den grad til en girls Night out ?????

 61. Jeg ville dele denne aften med verdens sødeste og smukkeste kusine og veninde, Maria? Vi nyder altid hinandens selskab og så er hun en stor inspiration, når jeg bager kager? Vi har begge to små børn og kunne godt bruge en aften ude uden kids og så lige i vores sommerferie??☀️

 62. Jeg vil tage min gode veninde Michelle med ind og se den, hvis hun forhåbentlig ikke skal på arbejde ??? Kunne være alt for hyggeligt ?

 63. Jeg vil tage min veninde Nadia Dalegaard fordi ingen af os ikle har ferie i løbet af sommeren og derfor trænger til at komme ud og hygge. Jeg krydset fingre ?‍♀️

 64. Hvis jeg blev den heldige, ville jeg tag min bedste veninde med. Vi trænger sådan til en rigtig tøsetur? Ps. Jeg nyder at følge dig!!

 65. Hvis jeg skulle være så heldig at vinde en tur i biografen ville jeg invitere min gode kollega og veninde Julie med ? Julie gør bare meget mere end at være en almindelig kollega så ville rigtig gerne kunne give lidt tilbage inden hun står overfor at blive mor for første gang til efteråret og inden da også lige skal giftes.

 66. Jeg vil vildt gerne invitere min skønne veninde Sabrina med. Hun har lige været på Filippinerne i 6 måneder, så en venindetur med hende ville være så skønt. ❤️ Jeg krydser alt hvad jeg har ???

 67. Åårrrhh det gad jeg SÅÅÅ godt ?????
  Jeg ville tage min søde veninde med!!
  Vi trænger begge til lidt tøse tid..

 68. Jeg ville tage min skønne veninde Kamilla med. Vi har for år siden haft crazy nights out – det mangler vi at genopleve ?

 69. Jeg vil helt klart tage min mir med som lige har købt hus + renoveret HELE første salen. Oven k det er hun også lige blevet opereret så jeg syntes i den grad at hun fortjener det. ??

 70. Hvis jeg skulle være så heldig at vinde , vil jeg invitere min datter Liv med ??

 71. Jeg vil tage min dejlige søster med, som lige har afleveret speciale på universitetet, og som virkelig godt kunne trænge til en friaften med tøsehygge <3 Og det skal selvfølgelig fejreees!

 72. Jeg ville tage min elskede mor med! Det er ikke så tit hun kommer ud, så det ville være den perfekte mullighed, og så er det endda en rigtig tøsefilm?

 73. Hvis jeg var heldig at vinde billetter ville jeg tage min fantastiske veninde Tine med…
  Krydser alt jeg har….??

 74. Jeg vil tage min skønne mor med, hvis jeg vinder. Vi trænger rigtig til en tøsetur, bare hende og jeg ❤

 75. Tak for nogle fantastiske dejlige Instagram hygge videoer?. Dejligt grin Ditte?.
  Jeg ville tage min skønne datter med?

 76. Jeg vil tage min bedste veninde Clara med, fordi hun har haft en del modgang på det sidste, så jeg synes at vi skal ud og have en rigtig Girls Night out.

 77. Jeg vil tage min søs med… Første gang vi skulle have været på tøsetur sammen var til en Take That koncert som desværre blev aflyst… Det kunne være super fedt at kunne overraske hende…

 78. Jeg ville invitere min søde barndomsveninde Sara med. Hun blev mor for første gang i april, så hun trænger til at komme lidt ud. Det ville derfor være helt fantastisk, at kunne invitere hende med på en tøsetur?❤️

 79. Jeg vil tage min bedste veninde Louise med. Vi har begge haft travlt med eksamen og arbejde, så dette vil være den perfekt mulighed for at få lidt kvalitetstid sammen igen 🙂

 80. Jeg vil gerne inviterer min søster Gülsen og Gülden til en pigehygge aften sammen med jer skønne kvinder❤️ Især fordi vi så meget har brug for at komme i andre tanker. Vi har haft en svær periode med min mors sygdom ( akut biokemi)
  Jeg vil ikke deltage i konkurrencen kun fordi det er gratis billetter. men kun for at komme ud og snakke,hygge smile med andre tøser. vi har så meget brug for det ?

 81. Jeg vil rigtig gerne se den sammen med min tvillingesøster, for vi trænger til en rigtig dejlig aften sammen med massere af grin og hygge til en god tøsefilm, og hvor vi også kan møde en masse gode bloggere fra BLOGLY?❤

 82. Har mange lækre mennesker i mit liv, men der er kun t enestående og det er min lillesøster? Hun stiller op gang på gang, og til trods for mine diagnoser og svære betingelser elsker hun mig og mine to børn ubetinget!! Hun fortjener denne oplevelse om nogen ❤️

 83. Jeg vil invitere min skønne lillesøster med. Vi trænger virkelig til en rigtig søster tur, og dette arrangement ville da være perfekt!! ??

 84. Jeg ville invitere min gode veninde med ? Ikke fordi nogle af os har det svært eller andre undskyldninger – men blot fordi det ville være hammer hyggeligt med hendes selskab ?

 85. Vil tage min lillesøster med <3 har ikke nogen speciel eller sørgelig grund til det, vil egentlig bare gerne have en hyggelig aften med hende <3

 86. Jeg ville tage min elskede veninde med som altid er der for mig og som har god humor og et fantastisk grin ?

 87. Jeg vil hive min veninde Camilla med. Det er længe siden, at vi er blevet luftet, så det ville være lækkert med en tøsetur 😀 <3

 88. Kære Ditte,
  det lyder rigtig hyggeligt med sådan et bio event og jeg ville tage min unge datter med om jeg skulle blive en af de heldige.
  Efter flere år med alvorlig leukæmi ønsker min datter sig oplevelser og denne kunne være en god en af slagsen:-)
  Rigtig god dag til du og familien.

 89. Kære Ditte,
  det lyder rigtig hyggeligt med sådan et bio event og jeg ville tage min unge datter med om jeg skulle blive en af de heldige.
  Efter flere år med alvorlig leukæmi ønsker min datter sig oplevelser og denne kunne være en god en af slagsen:-)
  Rigtig god dag til du og familien!

 90. Jeg kan desværre ikke selv komme afsted, men i stedet vil jeg sende mine to veninder afsted, hvoraf den ene er midt i et sygdomsforløb. Vil elske at kunne overraske hende med en biograftur og lidt forkælelse.

 91. Jeg ville tage min mor med i biffen, så vi kunne få en rigtig “girls night out” eller ihvertfald se på nogle andres 😀 Vi skal ikke rejse og har ikke gjort det i mange år pga sygdom, så det ville være fantastisk med et morsomt indslag og en god oplevelse med min mor her i ferien <3
  God sommerferie til dig og dit slæng på Blogly 🙂

 92. Det skal være min lillesøster, hun fortjerner en lille oplevese, fordi hun gør så meget for mig! Hun hjælper altid når det brænder på og er der altid for mig, så det ville være fantastisk at kunne give noget igen ❤

 93. Det lyder vildt, men jeg har ikke haft én eneste fri aften siden jeg fik barn nr 3 og hun er altså 4 år og 1 mdr. ?? Så jeg ville elske en undskyldning og mulighed for at komme ud og sådan en aften vil da være helt perfekt. Jeg ville tage min søster med. ?

 94. min veninde Maria fra Mødregruppen og jeg trænger i den grad til at komme ud og få en rigtig tøseaften uden børn! Wehuu det ville være fantastisk ☺️??

 95. Jeg ville tage min svigerinde med – vi har begge helt små børn og trænger til at komme ud uden babyer ?

 96. Jeg vil tage min veninde med, da hun står i en situation hvor hun skal giftes. Så det vil være oplagt at tage på tøsetur og tage forskud på glæderne, bare hende og jeg, inden fejring med alle de andre på den store dag ?

 97. Vil tage min veninde med til sidste girls night inden hun bliver mor til en lille dreng ❤️???

 98. Jeg ville tage min veninde Cecilie med, som har hængt ved siden folkeskolen og helt til færdiggørelse af en kandidatgrad – og regner bestemt ikke med at slippe hende foreløbig! ?

 99. Min søster, Tiba. Jeg fødte for knap 3 måneder siden, og både under og efter min fødsel har min søster været der❤️

 100. Jeg vil tage min søde veninde Katrine med ?? En god mulighed for en hyggelig og sjov aften sammen!

 101. Jeg vil invitere min aller bedste veninde med. Vi bor langt fra hinanden og det sidste års tid er der sket så meget at vi ikke rigtig har set hinanden. Vi kunne virkelig godt bruge sådan en fed GIRLS NIGHT OUT. ?❤️??

 102. Ville klart tage min bedste veninde med ? Det er altid skønt med venindehygge uden mænd og børn og det her ville jo være en perfekt ting at lave ???

 103. Hvis jeg skulle være så heldig at blive valgt, vil jeg tage min gode veninde Amalie med til en tøse tur ❤️. Håber!!

 104. Jeg vil invitere min søde veninde Camilla med til lidt tiltrængt veninde hygge ?☺️??

 105. Hvis jeg skulle være så heldig at vinde, ville jeg klart tage min søster med – hun er ikke kun min søster, hun er også en af mine bedste veninder. Vi laver alt sammen, og hun betyder alt for mig ❤️ Sådan en Girls Night Out lyder liiiige som noget for os, så vi tager gerne fra Fyn for at være med ??

 106. Jeg vil invitere min skønne søster Tanja med til en ordenligt omgang tøsehygge. ????❤️

 107. Min veninde Maria, som er alene mor som er så sej og klarer det Hele så fantastisk! Hun fortjener en dag ude, uden hendes 2 årig datter. Min datter er tilsvarende alder. Så det bliver mommys in town ??

 108. Jeg ville tage min skønne og skøre veninde Texas med☺️ Det er lang tid siden at vi har haft en rigtig tøsse hyggedag med biotur og det hele, så ville så gerne invitere hende på tøse-tur?

 109. Jeg vil invitere min søster med til denne aften, for at fejre at hun netop er blevet færdig med uddannelse❤️

 110. Det skulle være min mor, som har været vores alles klippe, mens en stor del af familien har været igennem et sygdomsforløb. ❤❤

 111. Jeg ville så gerne tage min bedste veninde Annika med, hun er simplethen den sødeste pige som har haft en lidt hård uge men alligevel bekymre sig om alle andre. Såååå jeg ville elske at forkæle hende på sådan en tur og ved hun mega gerne vil se denne film (også mig)!

 112. Jeg ville tage min dejlige veninde Louise med, det er vist snart 100 år siden vi sidst har været i biffen sammen ?? Og Girls’ Night Out ville give anledning til den perfekte tøsetur ??

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.