Smykker, drømme og bryllupssmykker // JEWLSCPH

jewlscph Ditte Julie smykker bryllup

Reklame   // Jewlscph

Årh ha, er der noget som smykker, glimmer og bling bling? Jeg elsker øreringe! Som i, det er mit foretrukne smykke. Jeg er ikke så god til halskæder, armbånd og ringe – måske er det fordi jeg bager så meget, og de er upraktiske. Måske derfor jeg er til øreringe – jeg er særlig pjattet med store øreringe.

Jeg har endnu ikke set min brudekjole :O Er det ikke vildt! Kun 8 uger tilbage, og jeg ved endnu ikke helt hvordan jeg kommer til at se ud! Men må indrømme jeg ikke er det mindste nervøs – jeg er i vanvittig gode hænde hos Lasse Spangenberg! Meeeeeen jeg er virkelig begyndt at være spændt, og glæder mig for vildt til første prøvning inden længe.

Men i den forbindelse har jeg været forbi sødeste Mai, som ejer JEWLSCPH . Mai og jeg har mødt hinanden en del gange til diverse event og arrangementer, og kan virkelig godt lide Mais smykker og hendes arbejde! Jeg kunne godt tænke mig et par øreringe fra Jewlscph til brylluppet. Men da jeg ikke kender kjolens look 100 % og hvordan jeg vil se ud i den, har jeg ikke kunne beslutte hvilke øreringe jeg ønsker endnu, men det gør ikke, at jeg ikke kan prøve løs – derfor har jeg været forbi Mai og prøve en masse. Måtte lige se om hun havde noget for mig.

Selvfølgelig havde hun det – nærmest alt alt for meget godt!! Det bliver svært at vælge.

Men en ting er sikkert, Mai er meget ærlig og går meget op i, at øreringene skal gøre noget godt for min øjenfarve. Jeg synes oftes jeg kan se sådan lidt tutte-nuttet-sød-ud, og det vil jeg på ingen måde på min bryllupsdag! Der vil jeg gerne føle mig SMUK. Med smykker fra Mai, er jeg ikke i tvivl om, at det bliver smukt! Jeg skal nemlig ikke ud i den klassiske perle eller lille sten, nixen – det må gerne være lidt vildt 🙂

Men nu jeg ikke kunne finde mine øreringe til den store dag, kunne jeg shoppe lidt smykker til hverdagsbrug og fest. Her kan I se, hvad jeg fik shoppet – jeg var i himlen og havde meget svært ved at vælge – kunne have taget hele butikken til nedrivning 😀

 

GemGem

DEL
VISSKJUL Kommentarer (0)

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.