Sunde vafler til morgenmad // sukkerfri

sund morgenmad vaflerMine bananpandekager hitter, og jeg elsker at lege, så de kan laves til flere varianter. Imorges lavede jeg dem om til vafler. Sunde vafler til morgenmad hitter, særligt fordi Karla ikke ved, at de er sunde.

Jeg kommer alt muligt lækker i dem. Er de til mig selv tilsætter jeg proteinpulver, HUSK eller lakridspulver i dem. Men når jeg laver dem til ungerne og som fælles morgenmad tilsætter jeg vaniljepulver, kardemomme, stødt fedtfattig kakao og stødt ingefær.

OBS du kan godt lave dem glutenfri ved at anvende glutenfri havregryn.

Sunde vafler til morgenmad // sukkerfri

Ca. 6-8 vafler

Sunde vafler
2 bananer
2 æg, str. M/L
2 dl havregryn (anvend glutenfri havregryn, hvis den skal være glutenfri)
1 tsk kardemomme
1/2 dl mandelmælk (alm. mælk kan også anvendes)

Blend det hele sammen sammen, og lav vafler på et vaflejern.

Server dem med jordbær, granatæble eller lige det du ønsker 🙂

 

GemGem

DEL
VISSKJUL Kommentarer (6)
  1. Elsker vafler lavet med banan ?
    Jeg bruger også kokosolie til at smøre vaffeljernet med,, og tilsætter ofte blåbær som smager skønt sammen med banan ???

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.

Instagram