Træningsstatus // jeg er forvirret !!

Skærmbillede 2017-07-26 kl. 15.48.19Okay jeg bliver simpelthen nød til at komme med en træningsstatus allerede. Jeg er simpelthen så lykkelig og lidt forvirret! Når man er midt i sådan et forløb, tror det gælder mange drømme/forløb, så ser man ikke selv resultaterne!

Idag udkom HER & NU med en fin artikel omkring Gustavs og mit træningsforløb. HER & NU har fået lov til at følge min rejse, og de kommer dermed igen, når vi er ved at være i mål (altså lige før brylluppet).

Jeg er selv begyndt at kunne se en smule ændringer – men mest af alt, er jeg bare blevet så meget gladere, fået en anden energi og nyder vores træningstimer – som i helt vildt!!! Det er hårdt, men også en fornøjelse for mig.

Træningsstatus – på kun 3 uger…..

Her er billederne taget af Bo Nymann // HER & NU for 3 uger siden :

Billeder jeg lige hurtigt fandt frem fra de sidste par dage  (kan I også se en forskel?) :

HER & NU var forbi for 3 uger siden, KUN 3 uger, og jeg synes allerede jeg kan se en kæmpe forskel i hoved – weehhuuuu Gustav – det er dæleme for sejt altså – jeg giver lige mig selv et skulderklap og fortsætter med høj pande..!! 😀

Her får lige nogle skønne billeder taget af Bo Nymann.

 

GemGem

DEL
VISSKJUL Kommentarer (15)
 1. Man kan sagtens se en forskel Dite! Du ser smukkkere ud og din skikkelse er pænere ?
  Du blir en toplækker brud ??

 2. Hej navnesøster?
  Ved godt at du hele tiden får spørgsmålet og det må også være træls at svare på hele tiden, men håber at du tager det som et kompliment? Hvor er den flotte grå bluse du har på idag fra? Du ser pisse godt ud?
  Kh fra Ditte

   1. Du blir så pisse smuk i den brudekjole – glæder mig til at se billeder af dig i den ??

    Købt for nylig?? må ind og se om jeg kan finde den online?

 3. Hvis der er noget, som bare er fedt ved at følge dig, så er det at du altid stråler! Du smiler på hver enkelt billede ?? og selv på en hård dag, kan du smile og få et lille grin frem i dine insta stories, ej men jeg er vild med det!! ?☀️????

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.