Bryllup, bryllup, BRYLLUPSSTRESS !!!! // 3 uger tilbage

Skærmbillede 2017-08-18 kl. 23.00.58Jeg er nedlagt af arbejde, hvor heldig har jeg lov at være (ja, når man er selvstændig – er det dejligt), meeeen lige op til vores bryllup og med kun 3 uger tilbage er stressen begyndt at melde sig! Jeg har simpelthen ikke tid til at få de sidste ting på plads, men jeg er kommet frem til den beslutning, at det ikke må stresse mig, selvom det måske gør det lidt, men hvis ikke jeg siger det højt så tæller det ikke 😀

I denne uge har jeg haft lancering på min bog, TID TIL KAGE – I kan se billeder fra min reception her og ikke mindst kan bogen bestilles her på bloggen i signeret udgave. Der har været vildt meget arbejde og jeg har helt ærligt ikke fået planlagt en hylende fis i denne uge, når det kommer til vores bryllup.

MEEEN jeg har prøvet min brudekjole for første gang (sådan næsten).

Brudekjolen 

I torsdags var jeg inde hos Lasse Spangenberg og prøve min brudekjole for første gang. Altså når den skal designeres fra bunden, så var det første rigtige tilpasning af kjolen og se det meste af den på min krop. Jeg fik i hvert fald et helt klart billede af, hvordan jeg kommer til at se ud den 9. september.

Jeg er LYKKELIG !!! Jeg har aldrig tvivlet et sekundet på, at jeg ville blive fin, eftersom jeg har valgt Lasse til at designe den. Men alligevel var jeg begyndt at blive virkelig nysgerrig og spændt på, om vores snakke ville blive til DEN kjole i virkeligheden. Meeeen men men, det gør den, hvis ikke lidt mere til !!!

Jeg siger det gerne igen og igen. Jeg synes Lasse er en STJERNE og jeg kommer til at føle mig som den smukkeste nogensiden (i hvert fald den smukkeste udgave af mig selv nogensinde).

Jeg havde nogle drømme til kjolen, men det vigtigste for mig er at jeg kommer til at være smuk, og ikke “nuttet”. Mit store smil og store kinder gør oftes at folk synes jeg ser nuttet ud, hvilket er dejligt! Men lige den dag jeg skal gå op af kirkegulvet, vil jeg gerne føle mig SMUK! Ja, undskyld måske lidt svært for mig at forklare.. Men Lasse har fanget den, og han tryller den mest fantastisk kjole frem til mig. Måske var det også vigtigt for mig at anerkende Lasses arbejde og give ham lidt kunstnerisk frihed, hvor mine drømme stadig blev indfriet.

Sådan har jeg det faktisk også med mine kager. Når jeg får en bestilling på en bryllupskage, så elsker jeg at få historier fra brudeparret og lytte til deres ønsker og smag, samt den stil der skal være til brylluppet mv., og ud fra de ting elsker jeg at være kreativ og have relativt frietøjler.

Glæder mig allerede til næste prøvning.

GemGem

DEL
VISSKJUL Kommentarer (0)

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.