Bryllupsdagbog // 4 uger tilbage

Skærmbillede 2017-08-12 kl. 09.47.56Kære bryllupsdagbog, vi synes godt nok der er skruet op for hastigheden! Tiden går en smule for hurtigt…

Eftersom vi mistede en hele uge (det gjorde vi ikke, men jeg kunne tilsynelade slet ikke tælle rigtigt!), skulle en del falde på plads i denne uge, og det virker til det er lykkes – yes!

Jeg bliver dagligt spurgt, om vi har styr på vores bryllup og alt er klart. Helt ærligt, så må det endelig svar være nej, men jeg siger altid lidt tøvende ja. Jeg/vi har aldrig planlagt et bryllup før, så vi ved faktisk ikke helt hvad vi skal have styr på og ikke have styr på. Men ud fra vores egne ideer og drømme, så tror jeg korthuset er ved at falde på plads og alt bliver som ønsket. Vi kan kun bede om godt vejr (læs: alt andet end regnvejr), for det findes næsten ikke en plan B (gisp -kom så du danske vejr, vi prøver at stole på dig!!)

FRUSTRATIONERNE I DENNE UGE….

Det gik op for os, at vi ikke har fået afsat børnene endnu. De skal ikke være en del af brylluppet, udover kirken og nogle få billeder bagefter. Men alle dem, som normalt ser børnene skal med til brylluppet. Jeg har nogle fra min gamle mødregruppe med Karla, som har tilbudt at tage dem begge – så sødt – men jeg føler slet ikke vi har set dem nok til, at sende mine børn den vej og lade dem hænge på to børn…… Selvom jeg ved, hvor søde og dejlige de er, og deres børn er skønne, så alt skal nok blive godt, meeeen!!

Faktisk ville jeg aller helst, at børnenes pædagoger kunne tage dem, når nu børnene kender dem så godt.. Næste uge må bliver projekt “børnepasning” – så den “hovedpine” kan komme væk.

Vi har også fået lavet de sidste lister, og det var en lidt svær omgang… For første gang bed vi lidt af hinanden i denne planlægning, hvilket nok mest var min skyld – TRÆT.dk, men det har bare været rigtigt vigtigt for mig, at dette her bryllup er et fælles projekt, og vi begge står glade den 9. september og føler det blev vores dag, og vi begge har fået gjort og sagt vores. Ellers ville jeg overtage projektet og alt ville blive på min måde, og jeg ville faktisk ikke synes det var lige så fedt i sidste ende… For jeg gider ikke sige “ja” til en vatpik – ja undskyld sproget – oppe ved alteret. Jeg skal sige ja til min mand, som også vil denne dag, mig og vores små skøre projekter sammen igennem livet, for dem kommer det mange af 😀

TRÆNINGSSTATUS….

Gustav og jeg har valgt at intensivere træningen en smule og træne lidt ekstra, og længere når vi er sammen. Kosten er den sammen.

Jeg vil gerne lige endnu engang gøre det helt klart, at jeg ikke var ked af min krop før eller følte mig tyk. Gik ikke ind til det her med et mål om at tabe mig, men derimod om at få en stærk krop, flere muskler og skabe en bedre kropsholdning. Når nu jeg skal i mit livs KJOLE og have taget så mange billeder (også dagligt i mit erhverv), ville jeg gerne have nogle flottere arme, en stærk krop mv.

Jeg har trænet med Gustav i lidt over 6 uger, men Gustav har holdt 1 uges ferie, hvor jeg har været alene om opgaven, men alligevel var det veje-måle-dag i torsdags. Jeg var så nervøs – ved ikke hvorfor, eller jo, drømmen om der var sket lidt ville gøre mig glad. Selvom jeg er virkelig glad, for kan se i mit eget spejlbillede, at der er sket noget. Men at der var sket så meget på så kort tid havde jeg aldrig ture drømme om. Jeg er så STOLT og LYKKELIG….!!! Ja, det må man dæleme godt være og sige – for jeg er møg-hammerende-stolt. Jeg har nemlig smidt 2,5 kg og 13 % fedt på KUN 6 uger.. Det er altså flot, når man tænker på, at jeg som sådan ikke havde noget der skulle smides.. Er helt høj, og nu skal den have gas de sidste 4 uger.. WEEEhuuuuuuuu….

I kan se min vlog for denne uges små tanker, begivenheder mv. Jeg har bl.a. været i prinsessehimlen (læs: være inde hos Lasse og prøve kjoler)…. Vi har lavet interview med HER&NU omkring min brudekjole, og snakket lidt om Lasses nye smukke Showroom.

GemGem

GemGem

DEL
VISSKJUL Kommentarer (4)
 1. Hej Ditte!
  Jeg følger spændt med i jeres bryllupsplaner, men jeg tænkte på noget du skriver i dette indlæg. Du skriver at jeres børn ikke skal være med til brylluppet. Jeg forstår ikke denne beslutning, og du er i din fulde ret til ikke at svare mig, men jeg tænker bare, at jeres børn er en del af jer som par og jeres familie og de skal ikke være med til deres egne forældres bryllup…? Jeg ville bare synes at det var en familie ting, som hele familien skal med til nu hvor i netop er en familie. Jeg ville bare høre om du kunne forklare jeres beslutning:)
  Hilsen Ronja

  1. Hej Ronja
   Børnene skal være en del af dagen om morgen sammen med mig, i kirken og når der skal tages billeder. Både Marck og jeg synes ikke et bryllup er en familieting, men derimod en dag i vores tegn/kærlighedenstegn. Jeg synes ikke der skal være børn til et bryllup, derfor skal de ikke være en del af dagen som sådan.
   Dbh Ditte

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.