Bryllupsdagbog 5 uger // UNDSKYLD hvor blev den 6. uge af…?

PANIK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hvad gik galt? Hvad skete der lige for, at den 6. uge forsvandt – som i helt væk. Vi har mistet en hel uge i vores planlægning…. Jeg har talt forkert, eller også går tiden bare alt for hurtigt nu! 🙁

Jeg har lavet bryllupsdagbog de sidste mange uger, og har talt ned, og imens jeg sidder og skriver på dette indlæg går det langsomt op for mig, at der ikke kan være 6 uger til brylluppet, når der på onsdag den 9. august kun er 1 MÅNED til brylluppet… Nej, nej, nej – vi har beregnet forkert, og der er derfor kun 5 uger tilbage.. Jeg føler en hel uge er taget fra mig og vores planlægning!

Hele denne uge har jeg været dybt begravet i arbejde for Pillivuyt, forberedelse til bogreception/bogudgivelse af TID TIL KAGE samt prøve at holde lidt ferie med familien, og ikke mindst hjælpe på sidelinien med planlægning/holde Marck hjemme, idet hans polterabend løb af stablen igår….. Derfor har jeg overhoved ikke tænkt på bryllup hele denne uge.

Bryllupsplanlægningen – vi har mistet en uge…..

Nu kommer panikken, fordi vores ringe skulle være gjort/bestilt 6 uger før, og nu er der kun 5 uger – vi har travlt! De sidste ting, som skulle bestilles, skulle også ske 6-7 uger op til for at kunne nå, at komme hjem og vi skal til Tyskland og shoppe de sidste ting til vores bar… Armen jeg føler vi skal nå en masse på ingen tid.. Jeg har så meget arbejde i denne måned, og det er nok også det, som presser mig – jeg har virkelig brug for flere timer i døgnet!! Indrømmer det – det er virkelig hårdt at planlægge bryllup og have en karriere på højtryk 😀 Men shit jeg også elsker det!!!!

Jeg har derfor sat tid ind i min arbejdskalender i næste uge til alle de ting, som vi SKAL have styr på, da tiden lidt er imod os.. Jeg lover jeg nok skal filme en masse vlog i næste uge 😀 Har simpelthen ikke kunne nå det i denne uge..

Ps. måske en bryllupsplanlægger ikke havde været et dumt valg, når man har så travlt som jeg har. Der sker virkelig meget i Ditteland pt., så synes det er lidt synd for vores bryllup, at det får så lidt opmærksomhed, men igen, jeg ved dagen bliver fortryllende uanset hvad!!!!!!

GemGem

DEL
VISSKJUL Kommentarer (0)

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.