Skal du med til bogreception – VIND en plads til min reception, TID TIL KAGE

Tid til kage bog Ditte Julie Jensen forudbestilOm KUN 1 uge udkommer min bog, TID TIL KAGE. Du kan nu vinde dig adgang til min bogreception. Naturligvis med en ledsager.

TID TIL KAGE er min første solo bog, og det skal fejres med en masse kage, bobler og hygge.

For at deltage i konkurrencen skal du kunne være i København den 17. august, fra kl. 16.30, så bor du i Jylland og virkelig gerne vil deltage, men er i tvivl om du kan komme over, så deltag ikke. De vindere jeg finder skal kunne deltage 🙂

Jeg finder 10 vindere med ledsager. Alt du skal gøre er at skrive i kommentarfeltet, hvorfor du vil med, og med hvem (du skal ikke skrive en roman, blot meget kort).

Jeg finder 10 heldige vindere søndag kl. 20.00

HELD OG LYKKE – GLÆDER MIG TIL AT SE JER!!!

Ps. du kan stadig forudbestille en signeret udgave af TID TIL KAGE

GemGem

DEL
VISSKJUL Kommentarer (141)
 1. Jeg finder din blog og kageopskrifter yderst inspirerende og har tilmeldt mig et af dine bagkurser til efteråret, så kunne det være dejligt at øve sig lidt inden ?
  Jeg vil tage min veninde Samira med, som også skal med til bagekurset ?

 2. Tillykke med din første egen bog. Jeg vil gerne vinde da Jeg er dybt imponeret af dig – din positive og ikke mindst ærlige tilgang. Jeg vil tage min søster med jeg også ofte bager sammen med 🙂

  1. Jeg vil super gerne med da jeg synes du er inspirerende og mega dygtig??? jeg vil tage min veninde Lea med som også elsker at bage. Stort tillykke med bogen.

 3. Jeg vil tage min gode kollega med som har støttet mig i en ellers rigtig hård uge for mig personligt. Så ja tak til forkælelse til os to kageentusiaster

 4. Jeg vil gerne vinde fordi jeg synes du er rigtig dygtig til at bage og ELSKER din personlighed! Nu kender jeg dig kun fra Instagram og dine små videoer og selvfølgelig den store bagedyst , men du virker så positiv og prøver at finde gode ting i noget som måske er lidt træls.. det kunne være skønt at komme med til din bogreception sammen med min gode veninde Rie! 🙂

 5. Jeg vil vildt gerne med til din bogreception, fordi jeg er vild med dig, dine kager og din personlighed! Og så vil jeg tage en veninde med som jeg selv bager med ??

 6. Jeg vil super gerne med, da jeg mangler inspiration og det ville være oplagt at det kom Fra din bog?? jeg ville tage min dejlige store søster med!!!???

 7. Det ville være så hyggeligt – synes dine opskrifter er nemme og overskuelige! Bruger især dine nye madpakke tips ?? Vil tage min søde svigerinde med – vi er bare et godt makkerpar og elsker at være ude sammen ?

 8. Først stort tillykke med din flotte bog ? Jeg er så glad for dine opskrifter bruger dem meget , er rigtig glad for opskrifterne uden sukker. derfor vil jeg gerne vinde ?Jeg vil gerne invitere min skønne mor og nyde en dag med hende .

 9. Jeg er stor fan af dig og håber jeg bliver lige så god som dig når jeg bliver voksen. Jeg vil gerne have min mor med fordi det er hende der har lært mig at bage??

 10. Jeg ville tage min fantastiske svigermor med, det ville være en kæmpe oplevelse og jeg ville elske at kunne give hende en hygge aften bare hende og jeg ?og du er bare super dygtig.

 11. Jeg vil tage min mor, kusine eller moster med det kommer an på hvem der har tid men jeg vil virkelig gerne med fordi jeg har tænkt mig at købe din bog også kan jeg virkelig godt lide at bage

 12. Jeg elsker at høre/læse om dig og din familie men ikke mindst alle dine lækre opskrifter, som jeg benytter mig VIRKELIG mehet af. MUMS.
  Ville tage min mor eller søster med ❤️

 13. Fordi jeg er helt tosset med dine opskrifter og at følge dig her og på IG ??? Og så har jeg selvfølgelig din og Anne-Mettes kagemagi ??????
  Og så ville jeg tage min søster med ?

 14. Jeg vil super gerne med, da mad og bagning er min store passion. Jeg elsker at bruge tid på det og har fulgt dig rigtig længe! Vil tage en god veninde med. 🙂

 15. Det ville jeg rigtig gerne med min svigermor, da vi nyder hinandens selskab og store passion for kager, og meget gerne dine kager?☀️

 16. Jeg vil meget gerne deltage for at møde dig og få en stor oplevelse. Jeg følger dig på Istagram og nyder at kunne se de fine kage/opskrifter samt dagligdags problemer- sol får pillet tingene ned på Et behageligt almindeligt niveau. Jeg vil tage smukke gravide Tenna med- nyde den sidste alene tid med en veninde inden hun føder en smuk lille poge. Hvem ved- måske inspirere du til hendes dåbskage 🙂 ?

 17. Jeg vil super gerne deltage med min søster. Vi trænger til lækker kage inspiration – og hvem bedre at få det fra end dig?

 18. Jeg er en meget passioneret og engageret teenager. Jeg går virkelig meget op i at opskrifter, jeg bruger er veludførte, hvilket dine altid er. Du er VIRKELIG inspirerende, og jeg glæder mig så meget til din bog. ? Jeg føler mig heldig. Dine bagekurser er ??
  Jeg vil dele oplevelsen, hvis jeg er så heldig, med min søde mor! ❤️
  Tak, fordi du er dig, Ditte! Du er fantastisk! ?

 19. Åh, det ville være det bedste! Når nu jeg kkke nåede at få billetter til dit Kagebord hjemme hos dig og kunne tjekke den af på min kagebordsliste, så vil dette være et fantastisk arrangement i stedet ????????? #hokuspokuschristineifokus

 20. Først og fremmest kan er jeg vild med Don blog og kan rigtig godt lide din fantastiske kager. For det andet kan jeg godt lide at lave kager, det er min hobby og det kunne være super spændende at have din dejlig bog som inspiration til ny bagværk til min familie og venner.
  Jeg vil tage min kæreste, som elsker at spise mine kager.

 21. Jeg vil gerne med for at få ny inspiration og fejre dig og din bogudgivelse. Jeg ville tage min veninde med, der er ligeså kagetosset som mig 🙂

 22. Laver mange kager som er inspireret af dig, da jeg elsker, at det er et niveau hvor alle kan være med ?? Ville tage min kæreste med, da han er den som støtter mig mest i mine kage-projekter ☺️

 23. Ville tage min søster med. Vi elsker at bage kager og udfordre os selv i det søde køkken. Jeg elsker dine kager og stil og har bagt mange af dine kager❤️ Og vil forsætte med det!!

 24. Jeg elsker dine opskrifter og kage og har lavet flere af dem:-) jeg vil tage min mor med, som også er vild med dig og dine kager?

 25. Jeg ville blive ovenud lykkelig, hvis jeg fik muligheden for at være med til at fejre dig og din bog ???❤️??. Jeg ville tage min storesøster med som er ligeså stor kagebager som jeg.

 26. Hej Ditte!
  Vil meget meget gerne med, da jeg er kæmpe fan af dig og dine kager❤️ Laver nærmest kun kager fra dig, kagemagi og Annemette, både fordi du er virkelig inspirerede og fordi dine opskrifter er hamrende gode!?
  Jeg kunne godt tænke mig at få min mor med ( er 15 år)

 27. Jeg vil rigtig gerne med til din bogreception da jeg er kæmpe fan af dig og dine kage. Du giver så meget inspiration, og det gør at jeg bare har lyst til at bage lækre kager hele tiden?

 28. Jeg finder kæmpe inspiration hos dig. Og specielt efter et kursus hos dig er jeg rigtig kommet igang. Jeg vil tage min veninde Katja Astrup med. Sammen skal vi også deltage i lagkagekurset hos dig. 🙂

 29. Jeg vil invitere min kagemakker Denise med til bogreceptionen. Vi begiver os jævnligt ud i store kageudfordringer og vil kaste os over den nye bog.

 30. Jeg vil gerne med, fordi jeg synes, at du var den dygtigste, da du deltog i Bagedysten, og fordi du virker så sød og inspirerende! Jeg er i øvrigt en travl kvinde med små børn, studie og en virksomhed, så sådan nogle begivenheder oplever jeg ikke så tit. Jeg ville tage min veninde med, som elsker kager lige så højt som mig selv. Jeg håber, at vi kan komme med ❤️

 31. Vil super gerne med fordi jeg savner ny inspiration til kager❤️ Og jeg vil tage min bedste veninde Christina med

 32. Jeg vil gerne deltage sammen med min kageglade veninde Kathrine der er på barsel, og min ferie er netop begyndt. Vi skal bage til hendes søns barnedåb i september, så ville være skønt med noget inspiration.

 33. Det kunne simpelthen bare være for fedt! Jeg ville tage min søde mor med, fordi hun fortjener det! Hun har lært mig alt hvad jeg ved om at bage og lave mad. Så selvfølgelig skal det da være hende ❤️

 34. Min kære veninde er KÆMPE fan af dig og hun havde til sin fødselsdag her den 6. august kun givet mig et fødselsdagsønske – nemlig et eksemplar af din nye bog, signeret selvfølgelig. Hun er et fantastisk menneske, som altid gør så meget for andre og hvis jeg udover fødselsdagsgaven kunne glæde hende med en helt unik oplevelse med det, som hun holder allermest af – vil det være fantastisk
  Håber at høre fra dig på søndag 🙂

 35. Jeg vil tage min dejlige veninde Anne med fordi hun altid bager de bedste kager og er mester i at bage jordbærtærte med gele på????

 36. Jeg vil super gerne med for at få en masse god inspiration, dine andre opskrifter fungere så godt i praktisk og er nemme at gå til ?
  Ville tage min veninde Kikki med ?

 37. Jeg vil tage min dejlige mand med, vi trænger til og blive luftet efter vi har fået vores lille purk. Og har ikke haft en aften/dag alene siden han kom til verden ?
  Så ville elske og vinde en tur med ham ?

 38. Jeg ville invitere min lillesøster. Vi er begge kageentusiaster, hun spiser dem, jeg bager dem 😛

 39. Hej Ditte❤
  Det vil betyde meget for mig at vinde en af disse 10 billetter? Jeg ønsker mig din bog KAGE TID til min 13 års fødselsdag, men som først er i oktober? Chokolade kursuset er jeg også tilmeldt til? Men der går hele 2 måneder med at side og vænte, tænke og snakke om din bog KAGE TID! Jeg ville gerne tage min mor med fordi hun støtter mig rigtig godt omkring bagning? Kærlig Hilsen Stine ❤

 40. Hej Ditte 🙂 Jeg ville tage min mor med! Og vi skal da med, fordi vi æææælsker kage og din entusiasme!

 41. Det kunne være det sejeste! Jeg elsker selv at bage, og det kunne være så inspirerende at komme med!
  Jeg ville tage min skønne mor med!❤

 42. Jeg vil selvfølgelig komme med min dejlige datter og din største fan Laura. Du og Annemette Voss er hendes store idoler og hun elsker dine opskrifter ??.

 43. Jeg ville invitere min skønne søster med – hun er mega sej til at bage alt hvad hun rører ved imens jeg stadig øver mig 😉 jeg er dog ok med i dine opskrifter da de er ret nemme at gå til ift ingredienser, alternativer og fremgangsmåde. Kæmpe win. Og tak for det 🙂

 44. Jeg vil super gerne med da jeg elsker at bage??, men mangler lidt inspiration. Hvis jeg kom med vil gerne tage min veninde eller min mor med❤, fordi de begge har fortjent det og også kan lide at bage. (Jeg er 12 år)

 45. Kære Ditte! Jeg ville elske at deltage i din bogreception sammen med min gode veninde. Vi deler begge den samme store passion for kager og andet bagværk og bruger næsten altid dine opskrifter. Du er helt vildt inspirerende, og man bliver altid motiveret til at prøve noget nyt! Det ville være en kæmpe oplevelse og stor ære at være med ? De bedste hilsner fra Katrine

 46. Jeg kunne rigtig godt tænke mig, at tage min mor med til din bogreception, da vi begge har en stor interesse for bagning, og bruger meget af vores tid på det☺️❤️

 47. Hej Ditte, jeg vil utrolig gerne med til din bogreception, da jeg får en hel masse inspiration fra dig og din “kage-verden”. Gennem dig og dine bagekurser har min interesse for bagværk og kager vokset en hel del. Når jeg bager, bruger jeg altid opskrifter fra “kagemagi” eller din blog, da jeg syntes de er hamrende gode og nemme at gå til. Jeg nyder at deltage i alle dine kurser (UngFredensborg og hos Miele), det er så godt hver gang!! STOR ros 🙂 Jeg vil gerne tage min mor med, da hun støtter 100% op om min interesse for kager.

  Krydser fingre !!

 48. Jeg skal med, fordi du i følge min kæreste har lært mig at bage kage ???? jeg vil tage min kæreste med, hvis jeg var den heldige ?❤️

 49. Jeg vil tage min datter på 9 år med (selvom tvillingesøster bliver jaloux ?) da hun allerede er en passioneret lille frøken i køkkenet – specielt ift bagværk ❤

 50. Jeg ville helt klart tage min tante med vi elsker Bagge to at bage og det hygge vi os tit med når det bare er os og engang imellem sluger vi os et par afsnit af den store bagedyst.

 51. Jeg kunne rigtig godt tænke mig at komme med til din bogreception, da jeg selv elsker at bage og du er virkelig en stor inspirationskilde for mig. Jeg har allerede forudbestilt din bog og tilmeldt mig et af dine bagekurser 🙂
  Jeg ville invitere min dejlige mor med, da det er hende, der altid støtter mig i mine projekter og altid er frisk på at prøvesmage mine kager 🙂

 52. Jeg ville tage min skønne mor med. Vi har aftalt at holde en tøse-dag på torsdag og vi ville begge elske, at krydre vores tøse-dag med pladser til din bogreception ?

 53. Jeg vil gerne have min mor med fordi hun betyder alt for mig. Grunden til jeg gerne vil komme er at jeg elsker virkelig og bage og jeg bruger meget af min fritid på at side og se videoer med folk der bager ellers pynter kager og hvis jeg ikke gør det så experimentere jeg også selv med kager og pynt til kager. ???

 54. Jeg vil super gerne med da jeg interessere mig rigtig meget for bagning og har flugt med på din Instagram i langtid, udover det giver du mig en masse inspiration.
  Jeg vil tage min mor eller veninde med ??

 55. Jeg elsker at lave alt slags desserter til kager! ? Hvis jeg er så heldig at vinde, vil jeg tage min dejlige mor med, som har været min forbillede i det søde køkken ????

 56. Jeg vil tage min kollega som har fødselsdag 5 september .. hun og jeg er MEGAAA VILD MED DIG OG DINE KAGER.. så vil mega overraske hende med denne suprisssss kunne være fedt 🙂

 57. Jeg vil gerne med da du er en kæmpe inspiration i mit eget kage-bageri. Jeg vil tage min søster eller en veninde med, afhængig af hvem der kan 🙂

 58. Jeg vil gerne med da jeg overvejer at blive konditor og i mit sabbat år skal prøve det lidt af, så vil meget gerne høre om din bog og historie. Jeg ville naturligvis tage min mor med, da hun støtter mit projekt

 59. Vil super gerne med og ønske dig tillykke med din fine bog! Du er meget inspirerende og elsker at følge dig ? Vil tage min svigerinde med, som også er vild med at bage!

 60. mit største ønske er at komme med til din bogreception, da jeg er mega stor fan af dig som person men også hvordan du arbejder.
  Men jeg ville tage min mor med da hun støtter op om mine bageprojekter❤️??

 61. Jeg kunne virkelig godt tænke mig at komme med, da jeg selv er meget passioneret omkring kager- jeg både elsker at bage og spise kager, så det er jo et win win!
  Jeg vil tage min skønne veninde med, da hun hun altid har været der og hjulpet mig med at være prøvekanin, for utallige kageforsøg.

 62. Jeg vil gerne ha’ min mor med, efter jeg er flyttet hjemme fra, har vi ikke set så meget til hinanden.. så det ville da glæde mig hvis vi kunne hygge os “sammen” med dig. ?

 63. En kæmpe kagenørd som mig, kan ikke få nok kagenørderi. Så selfølgelig ville jeg da elske at kunne tage min smagsdommer (kæreste) med, så vi kan blive introduceret til din nye bog som jeg helt sikkert skal bage mig igennem.

 64. Jeg vil rigtig gerne med, fordi at jeg har et kæmpe bankende hjerte indenfor bagning, og du er især et af mine helt store idoler. Du inspirerer mig rigtig meget og håber at jeg må komme med for at fejre din nye bog.?
  Jeg vil gerne tage min mor med fordi hun altid bakker mig op og sørger for at jeg har alt udstyret.??

 65. Neeeeej hvor ville det være FEDT!! 🙂
  Jeg har flere gange ladet mig inspirere af dine opskrifter og er blevet helt beæret hver gang du tager dig tid til at like og kommentere mine opslag på instagram – mega overskudsagtigt!
  Jeg ville tage min Mor med, mest fordi hun er ked af jeg ikke har tid til frokost med hende pga. arbejde, så kunne det være så fedt at overraske hende med en tur til KBH i stedet! 🙂
  Men ellers håber jeg du får stor succes med bogen! 🙂

 66. Jeg er på barsel og kunne virkelig godt tænke mig at komme ud af huset 😀 Bagning er mit lille frirum i barselshverdagen og jeg hygger mig sindsygt meget med dine små snaps du ligger op på Instagram – det kunne være SÅ sjov at møde dig 🙂 Jeg ville tage min veninde Sille med, som selv lige har været på barsel. Hun er min partner in crime, når det kommer til de små søde sager.

 67. Jeg vil tage min kæreste med, hvis jeg er heldig at vinde.
  1. Fordi jeg er vild med dig! Du er SÅ skøn!
  2. Fordi vi ELSKER kage!
  Så simpelt er det ❤️
  Stort tillykke med bogen uanset om vi kommer med eller ej! 🙂

 68. Tillykke med din fine bog som jeg glæder mig til at udforske.
  Jeg ville elske at overraske min datter på snart 18 år, som er rimelig kage-bage-glad, med mulighed for at deltage i din bogreception ☺️??

 69. Jeg ville så gerne deltage. Står overfor at skulle lave min bryllupskage, og bruge dine kager som inspiration. Så at møde dig og få signeret din bog ville betyde utroligt meget. Jeg ville tage min bedste veninde med som jeg gerne vil forkæle lidt, hun er på barsel med sin dejlige datter og elsker kage?

 70. Det lyder da vild spændende. Jeg er fan 🙂 så jeg tager gerne en veninde under armen og fejre din store dag. Elsker alt der har med det søde at gøre så det vil sikkert blive smadder hyggeligt.

  Skal man iøvrigt have købt bogen på forhånd.? Jeg har nemlig ikke lige økonomien til det i denne måned 🙁

  Men stor tillykke med din udgivelse 🙂

  Mvh
  A fellow cakelover from Tårnby ?

 71. Jeg vil så gerne med – ville være så fedt at møde “mesteren” herself?
  Og jeg ville tage min bedste veninde med – hun kunne godt trænge til at komme lidt ud?

 72. Jeg ville tage min søster med, da hun elsker at bage kager ? Jeg elsker at spise dem, så det passer egentlig meget godt sammen ?

 73. Først og fremmest stort tillykke med din egen første bog. Jeg vil enormt gerne med til din bogreception, jeg er vild med dine kager, din afsmittende og dit positive sind.
  Jeg vil enormt gene møde dig personlig og derfor vil jeg meget gerne med til receptionen ???
  Jeg vil tage min kage glade søster med som er mega dårlig til at bage kage og derfor har hun i den grad brug for en af dine bøger der er totalt idiot sikret ?? så hun kan bage kager der kan spises ????

 74. Jeg elsker at følge med hos dig og følge din livsglæde (også på de hårde dage (jeg skrev vidst noget lignende til et af dine andre indlæg, but seriously jeg mener det virkelig ?☝?)), så at kunne være en del af en af dine store succer, ville være en ære ❤️? Jeg ville tage min søster eller faster med ??

 75. Kære Ditte
  Jeg vil gerne med til din bogreception da jeg nyder at følge dig på Instagram og synes du er mega cool. Jeg ville tage min søster med❤️

 76. Jeg vil vildt gerne deltage sammen med min datter på 10 år, vi elsker at bage bla. Dine kager i weekenden skal vi afprøve madpakkeideer ?

 77. Jeg vil rigtig gerne med ?? Jeg elsker at lave kager, hjemmebag m.m. Samtidig synes jeg at det er en fornøjelse at følge dig. Jeg vil tage min mor med – hun elsker nemlig kager ??

 78. Jeg laver selv kager, både for sjov og fra bestillinger fra venner og bekendte, og det er vel altid lækkert at se hvad andre kan byde på ☺️ – og så har jeg jo fulgt med siden bagedysten ? Måske min kageglade kæreste får lov at komme med ?

 79. Hej Ditte, jeg vil utrolig gerne med til din bogreception, da jeg får en hel masse inspiration fra dig og din kage-verden. Gennem dig og dine bagekurser har min interesse for bagværk og kager vokset en hel del, Når jeg bager bruger jeg altid opskrifter fra “kagemagi” eller din blog, da jeg syntes de er hamrende gode og nemme at gå til. Jeg nyder at deltage i alle dine kurser (UngFredensborg og hos Miele), det er så godt hver gang!! STOR ros herfra 🙂 Jeg vil gerne tage min mor med, da hun altid støtter 100% op om mine kage-projekter.

  Krydser fingre !!

 80. Kære Ditte
  Jeg vil virkelig gerne med til din reception, fordi jeg efter et af dine bagekurser også gerne vil se dine dejlige kager (lavet af dig) live. Elsker at læse din blog og får straks lyst til at lave alt det, som du skriver om ❤. Jeg ville tage min søde veninde med, som også elsker kage ?

 81. Det er dybt inspirerende at følge dig og opleve din livsglæde, du virker som et megt kærlig menneske, der fylder din hverdag med en masse spændende bedrifter. Jeg synes det vill være meget spændende at deltage til din bog reception. Jeg ville tage min kæreste med, som ved hvor meget jeg elsker at være i kokkerere og se dine mange snap 🙂

 82. Helt klart søde Lotte som både er min kærestes moster og min gode bage buddy. Vi har brugt mange hyggelige timer sammen med at bage og er begge kæmpe fans af dig og dine opskrifter som er blevet lavet flere gange, så vi ville elske elske at komme med ??

 83. Hej Ditte-Julie. Jeg vil gerne vinde da jeg er så inspireret af dig og din bagekunst! Hvis jeg er en af vinderne vil tage min søde storesøster med, da vi faktisk vævnligt snakker om dig (lidt stalker agtigt, I know :)) Vi bager ofte sammen og vil gerne begive os ud i nogle af dine flotte kager osv. Knus fra en stor fan 😉

 84. Tillykke med bogen 🙂 Hvis jeg er heldig, vil jeg tage min lillesøster med. Vi elsker begge at bage og synes du er en stor inspirationskilde.

 85. Jeg ville elske at være med til fejringen, da jeg ser utrolig meget op til dig og er stor, stor fan – ikke kun af dit kæmpe talent, men også af din personlighed og din måde at være på. Derfor ville jeg være enormt beæret af at møde dig, fordi du giver én så meget tiltro til sig selv, men samtidig også fejre din første solo bog i dit selskab ❤️

 86. Det ville være fantastisk.. Min datter på 14 år er stor fan af dig ( og moderen ?) Så det kunne være sjovt at overraske hende.

 87. Jeg vil gerne med min veninde zarah fordi vi elsker at bage og vi har nogle gange haft bagedage hjemme hos hinanden men det gik ikke så godt så vi tænkte at du havde nogle fif til os for vi elsker virkelig meget at bage og synes det er så hyggeligt at bage

 88. Jeg vil gerne med min veninde zarah fordi vi elsker at bage og vi har nogle gange haft bagedage hjemme hos hinanden men det gik ikke så godt så vi tænkte at du havde nogle fif til os for vi elsker virkelig meget at bage

 89. ??? Min søster og jeg elsker at bage og gør det ofte, og finder virkelig stor inspiration i dine kager og bagværk. Vi ville ELSKE at komme med til din reception på din nye bog, og fejre dagen med dig ???

 90. Tillykke med bogen!
  Jeg vil tage min gode veninde Freja med. Vi elsker begge to at bage og grundet travlhed i vores hverdag, er det ikke meget vi får set hinanden – vi trænger til noget inspiration og vil gerne prioritere mere tid til venindehygge og gerne også mere “Tid til kage”

 91. Jeg vil super gerne med, jeg finder dig både som privat og professionel utrolig inspirerende. Jeg ELSKER dine opskrifter, de er til at gå til og smager fantastisk ???
  Jeg vil tage min mor med, hun står altid forrest i køen til at spise de kager jeg laver, så nu kan hun se hvor jeg får meget af min inspiration fra ? Jeg krydser fingre frem til på søndag ????

 92. Jeg skal helt klart have min mor med, hun elsker at bage dine lækre kager, så hun skal da helt klart have denne her oplevelse med i baggagen❤️?

 93. Bare fordi jeg elsker smukke kage bøger
  elsker at bage og gør det ofte og er vild med din blog og ikke mindst insta-story så ku være så hyggeligt at møde dig

 94. Jeg vil gerne med, efter at have fulgt dig i længere tid. Din ærlighed og dit utrolig smittende grin (jeg grinte højt i min lejlighed, da i havde saft i hele køkkenet??), og så er jeg fan af dine opskrifter, som bare er fantastiske!! Vil tage min veninde med, hvis jeg skulle være så heldig at vinde ???

 95. Min veninde og jeg har vores egen lille bage/kage klub ? Så det ville være super spændende og intrassant at høre lidt om dine fine kreationer.
  To kageglade piger krydser fingre.

 96. Vi har lige haft kobberbryllup 22. juli, hvor vi havde inviteret folk til morgenmad. Vi kom dog ikke ud og spise om aftenen som planlagt, fordi jeg fik det meget dårligt med dobbelthold i nakken og ondt i halsen 🙁
  Derfor vil jeg gerne invitere min mand med, så vi kan komme ud som erstatning for kobberbryllupet 🙂

 97. Jeg ville tage min søde svigerinde med, vi begge to har været igennem nogle hårde måneder, men har hjulpet hinanden rigtig meget. Nåh ja, så skal jeg lave bryllupskage til et vennepar der skal giftes næste år, så jeg søger inspiration fra dig! ?

 98. Jeg ville elske at komme med og fejre din solo udgivelse ? Du er simpelthen så inspirerende – elsker dine kager, personlighed og skønne smittende grin ??

 99. Jeg ELSKER din instagramkonto hvor du med din skønne personlighed giver os et lille indblik i dit liv, med alt hvad det indebære. Min 10-årig datter ELSKER Den Store Bagedyst, så ville elske at kunne tage hende i hånden og sammen komme ind og smage dine fantastiske kager.

 100. Jeg følger både med på bloggen, instagram og youtube, og jeg er meget inspireret af din tilgang til bagning. Særligt videoen hvor Annemette og dig fortæller om, hvorfor som regel ikke bruger fondant som pynt- kæmpe tilhænger.
  Jeg ville tage min kære søster med, som jeg deler bagelysten med.

 101. Jeg vil rigtig gerne med, da jeg har fulgt dig lige siden Bagedysten og du er en kæmpe inspiration. Jeg vil rigtig gerne have min mor med, da hun er lige så passioneret omkring bagning som jeg er! <3

 102. Jeg elsker at bage og du er en stor fornøjelse at følge ? Jeg vil tage min svoger som elsker at spise det jeg bager med.. ☺️

 103. vil invitere min søde veninde med, da vi begge elsker kage og at eksperimentere i køkkenet og vi er helt vildt fan af dine opskrifter 🙂

 104. Jeg er en pige på 13 år som elsker og lave dine kage opskrifter, jeg skal også til nogle af dine kurser senere på året og har været til en tidligere. Jeg vil tager min mor med.

 105. Jeg elsker dine kager! Og syntes din side er genial! Og kunne godt bruge en aften ude for første gang siden fødslen af min elskede søn ?? jeg ville tage min lillesøster med, til en hyggelig aften i byen ?

 106. Jeg vil virkelig gerne med, og jeg ville uden tvivl medbringe min kæreste. Jeg ser altid dine videoer på Instagram og synes simpelthen du er skøn! Siger det så tit til min kæreste, og han fatter naturligvis ikke en brik! Han skal møde dig, for så vil han forstå, hvorfor jeg så godt kan lide dig! 🙂

 107. Jeg vil virkelig gerne med til bogereception, da jeg elsker dig som person, og det kunne så være spændende ❤❤ jeg vil nok tage min dejlige ven Jonathan med, for vi har det så sjovt sammen!
  Knuss

 108. Jeg har virklig savnet den danske kage-standard efter at have tilbragt starten af 2017 i Norge, så det ville være helt perfekt at få lidt inspiration ved din reception.
  Jeg ville medbringe min søster, da hun måske om nogen elsker kage mere end mig.

 109. Jeg vil tage en sød veninde med der er vild med at bage, jeg er bare vild med dig og alle dine super stories på IG, du er altid så ligetil. Jeg vil selvfølgelig elske at bage dine kager, men for mig er det mest din personlighed og venlige væsen overfor alle mennesker jeg godt kan lide ??

 110. Jeg er en pige på 11 år, som følger med på din blog og din Instagram profil.Jeg synes dine kager meget inspirerende, og ville ønske at jeg selv kunne lave nogen så flotte kager. Jeg vil tage min mor med for hun er også meget interesseret i kager.

 111. Jeg vil gerne med til bogreceptionen, fordi jeg er ellevild med dig og dine kager. Du stråler af god energi, når du laver dine lækre kager, og jeg ville elske at komme at se dig udgive din skønne bog

 112. Jeg vil da gerne med fordi jeg bor i Kbh, har ferie og elsker selv at bage og bliver meget inspireret af det jeg bla. Ser her hos dig og Annemette og Maja. Og jegvtager min mand med så vi kan få en hyggestund sammen:)

 113. Vil utrolig gerne overraske min datter med en ekstra fødselsdagsgave – at komme til bogreceptionen. Hun elsker at bage og har fundet din opskrift på marengslagkage med hindbærmarmelade fra din nye bog, som hun laver i morgen til hendes fødselsdag.

 114. Jeg vil så utrolig gerne være med til at fejre dig og din bog ? Jeg blev inspireret til at bage ved at følge dig, og nu bager jeg alt. Så spændende at følge dig. Jeg vil gerne have min søster med, som støtter mig i min bagning, og i alt andet ☺️

 115. Jeg vil gerne med til din bogreception, da det kunne være den bedste oplevelse! Jeg elsker at følge med i alt hvad du laver, og jeg får så meget inspiration fra din positivitet og lækre kager 😀
  Jeg vil gerne tage min søde veninde med, for vi elsker bare at bage og spise kage! – og det er jo noget af det bedste lave ik’ 😛

 116. Hej Ditte
  Tillykke med din nye bog.
  Det ville simpelthen være en kæmpe oplevelse at komme med til din bogreception. Du er en rigtig stor inspiration for mig så det ville være helt fantastisk at være med til din bogreception. Jeg ville tage en veninde med.
  Hilsner og krydsede fingre fra Heidi

 117. Tillykke! Du er en kæmpe inspiration, så kreativ og dygtig! Jeg elsker det her univers og elsker at smage og lave kage! Glæder mig til at se bogen rigtigt!

 118. Jeg kunne rigtig godt tænke mig at komme med til din bogreception, da jeg selv elsker at bage og du er virkelig en stor inspirationskilde for mig. Jeg har allerede forudbestilt din bog og tilmeldt mig et af dine bagekurser ?
  Jeg ville invitere min dejlige mor med, da det er hende, der altid støtter mig i mine projekter og altid er frisk på at prøvesmage mine kager ?

 119. Hej Ditte stort tillykke med din nye bog♡
  Jeg vil meget gerne med til din bogreception, fordi at jeg selv elsker at bage brød, kager og andet med mine vindinder♡
  Det ville være den kæmpe oplevelse at møde dig og se din bog.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.