Verdenslancering i Berlin med Miele

Skærmbillede 2017-08-30 kl. 09.51.28Mandag morgen kl. 04.30 ringede vækkeuret og jeg havde en date med en masse dejlige mennesker fra Miele, andre undervisere fra Miele, andre bloggere og magasinfolk ude i lufthavnen kl. 05.15. Thanks gud for jeg bor så tæt på luftethavnen.

Ingen af os vidste, hvad der skulle ske i Berlin, udover vi var inviteret til et TAB-KÆBEN-EVENT på et nyt køkkenprodukt fra Miele. Vi var alle meget spændte på, hvad de havde i ærmet, for hvad kunne være så nyt igen?

Vi havde lidt tid i Berlin inden eventet, og den tid blev udnyttet på bedste vis! Berlin viste sig fra sin bedste side med små 25 grader og høj sol. Nørj det var dejligt!! Har jeg nærmest ikke prøvet i Danmark i år.

Herefter gik turen til Bolle Festsalen, hvor eventet skulle være (hvad sker der for navnet “Bolle Festsalen” hihi). Sikke et arrangement de havde stablet på benene! Alt var gennemført og alle detaljer var der kælet for – I like!

Beklager alle billeder har et rødt skær, men sådan var lyset i alle rum – så bær lige over med det 😀 Her var min sideplads. Bordet ændrede sig hele tiden alt efter hvilken ret vi skulle igennem og/eller hvad der skulle fortælles om det nye produkt.

Nu til det nye produkt!!

Indrømmer gerne jeg faktisk ikke helt selv har forstået, hvor vild den nye ovn kommer til at være! Men Miele lancerer en NY ovn (kommer til DK i 2018). Ovnen er en dialogovn, som har en helt særlig ny teknik og måde at tilberede maden på. Særligt derhjemme i dit eget køkken. Vi blev præsenteret for nogle forskellige retter, for at vise hvad ovnen kunne. Bl.a. tilberedning af fisk i en isblok, laks tilberedt måde varm og kold, til trods for den havde været i ovnen og ikke mindst oksekøb tilberedt i bivoks. Den ovn er FOR VILD og jeg glæder mig helt hysterisk meget at lege med den.

Jeg har simpelthen mødt de skønneste mennesker og ikke mindst mødt lidt flere undervisere ude fra Miele (Miele-familien), og de dejlige drenge bag gastromand.dk – alt i alt, en SVÆR hyggelig dag!! (som man jo siger ;O))

GemGem

DEL
VISSKJUL Kommentarer (2)
  1. Hej Ditte!

    Jeg har et spørgsmål, som egentlig ikke er releateret til ovenstående indlæg – det håber jeg er okay (selvom nu den ovn nu også lyder mega spændende – og dyr!;))

    Det handler egentlig om din fortid. Du nævnte på et tidspunkt at du har været advokatsekretær i næsten 10 år inden dit bageeventyr – er det mon noget du kunne tænke dig at lave et indlæg om, på et tidspunkt?
    Jeg går nemlig selv med tanken om at skulle tage uddannelsen til det, men ved helt ærligt ikke hvad jobbet præcist indebærer, hehe. Jeg håber selvfølgelig du har lyst. Tak for en skøn blog og en hyggelig instagram – jeg elsker dine mange stories!!

    Mvh Sofie

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.