Bryllupsdepression ….?

Bloggen har i flere måneder handlet om vores forberedelser til vores store dag, idag har vi været gift i 1 uge (allerede). Har jeg fået en bryllupsdepression? Jeg føler mig så tom indeni.

Nej, det tror jeg nu ikke, men NØRJ jeg er trist over dagen allerede er slut. Sådan rigtig tom over det allerede er overstået. Jeg synes virkelig dagen gik alt for hurtigt! Jo jo, jeg ved godt alle brudepar siger det og alle fortæller en, lidt ligesom med børn “nyd dagen” “nyd børnene imens de er små”, men lige meget, hvor meget vi nød dagen eller nyder børnene imens de er små, vil tiden alligevel gå ALT for hurtigt!

Jeg har den vildeste tomme følelse inde i min krop!! Det kan ikke passe min/vores dag allerede er overstået….! Jeg er klar på mere – kunne bo i min kjole i flere dag og spise mad under den smukkeste pynt!

Jeg fik mit drømmebryllup, meeeeen ….

Jeg kæmpede en del for at vores bryllupsfest skulle holdes lang pokker i vold, et sted i Jylland eller Lolland Falster (ja, nu vi jo fra København, derfor er Jylland og Falster langt væk). Men jeg var meget forelsket i tanken om at indlogere alle vores gæster på et slot, herregård eller anden form for større sted, hvor vi alle kunne komme over om fredagen, spise noget mad sammen, have en form for leg/eller anden aktivitet. Lørdag BRYLLUPSDAG og søndag skulle vi alle spise morgenmad/brunch og der skulle åbnes gaver. Altså et bryllup over 3 dage. Nørj jeg kunne det godt! (Skat, kan vi gøre det om igen?)

Marck synes det blev for meget! Men da vi vågnede søndag morgen på 19. etage på Bella Sky, kiggede vi på hinanden og var bare sådan helt, “hvor er vores gæster” …? Vi ville så gerne have krammet alle søndag morgen og hygget med dem! Marck har efterfølgende sagt, måske din ide ikke var helt dum 😀

Hverdagen vente for hurtigt tilbage

Vi var blevet anbefalet af alle på det kraftigste ikke at rejse væk på bryllupsrejse lige efter brylluppet. Alle synes man lige skulle blive og nyde roen og stilheden, gaverne, børnene mv. Der må jeg bare sige “NEJ, NEJ og atter NEJ” REJSE for pokker da! Særligt hvis du også er en børnefamilie.

Nu ved jeg godt vi har valgt at holde vores bryllup hjemme, hvilket gør der er meget praktisk omkring afhentning af telt, borde, stole, anlæg m.fl., men nørj hvor ramte hverdagen bare hurtigt, og alt har handlet om indkøb, afhentning, børn og planlægning af en ny uge. Der var jeg bare slet ikke mentalt efter sådan en fest, vores LIVSFEST! Jeg ville sådan have ønsket vi havde rejst mandag morgen og var taget væk Marck og jeg i en 2-3 dage, hvor at nyde hinanden, kærligheden og tosomheden. ØV !!

Men vi må glæde os over, at vi rejser på en lille kærlighedstur om en måned.

JEG VIL GIFTES IGEN !!!!!!!!! Vil opleve det hele igen.. Det kan ikke passe den bedste dag i vores liv, på kærligheds/festfronten er slut.. Hmmm.. Godt man ikke siger sådan om sine fødsler…. IGEN IGEN IGEN, bare fordi det er det største i denne verden 😀 hihi..

GemGem

DEL
VISSKJUL Kommentarer (14)
 1. Du skal ikke være ked af dermed bryllupsrejsen, til trods for vi fik penge til den i bryllupsgave kom vi først afsted to år efter – hverdagen rammer hurtigt, man skal bare være god til stadig at være kærester!!!

 2. Kan SÅ godt følge dig! Pudsigt i blev anbefalet ikke at rejse væk – vi blev anbefalet lige det modsatte, netop fordi det ellers alt for hurtigt er slut og en ny uge starter. Så vi tog en uges ferie efter brylluppet og tog 4 dage til Italien i en lille lejlighed i en lille bitte by, med udsigt over bjergene. Der sad vi og havde lange snakke, spillede spil, drak en masse god rødvin og rendte rundt i vores lille bryllupsboble <3. Det var fantastisk! Vil, ligesom dig, anbefale alle at tage noget ferie efter brylluppet!

 3. Kære Ditte
  Vi blev gift den 12/8. Festen holdte vi også hjemme i haven. Mandag holdte vi fri (gik med en masse praktisk) og tirsdag vendte vi tilbage til virkeligheden. Jeg har det fuldstændig på samme måde som dig! Jeg vil have mere af det hele ? og mest af alt mere tid med min mand ❤️

 4. Husk der kommer store fester når i rammer de forskellige bryllupsdage 😉 jeg ved godt det ikke er det samme, og at i skal vente en del år, men så kan i måske have en fest over tre dage der 🙂

 5. Jeg blev gift 4/6.16 med min kæreste gennem 13 år. Vi havde en fantastisk fest med venner, familie og vores 2 drenge på dengang 5 og 9 år. Jeg var indlogeret på hotel med min veninde fra fredag til lørdag, hun hjalp med det sidste praktiske, vi spiste go mad og hyggede. Min mand var hjemme hos os selv med noget familie som hjalp ham med drengene og lidt praktisk. På den måde var hyggen startet fredag ( dog ikke sammen, men alligevel) fest lørdag og så tilbage på samme hotel med min mand denne gang og vores familier og venner ( dem der havde lyst) så vi vågnede op til brunch med dem der også overnattede der:-) SÅ hyggeligt! Tirsdag morgen tog vi til Mallorca og slappede af i 5 dage sammen med drengene. Det var SÅ skønt at komme lidt væk. Vi havde brug for at det ikke blev hverdag lige med det samme:-) tror også jeg havde fået bryllups blues hvis ikke vi var rejst:-)

 6. Dette høres ganske normalt ut! 🙂 kjenner meg igjen i det hele ? Jeg ville også ha tre dagers fest – det er noe med disse menn som holder våre ben nede på jorden mens tankene våre flyr himmelhøyt! ?

 7. Ej, jeg kender det! Vi har lige været der selv, vi blev gift d 26/8 og jeg ramte ret hurtigt det sorte hul – tomheden og tristhed over, at det allerede var ovre. Det var faktisk ret svært, for Gud hvor var det en fantastisk dag – jeg vil også giftes igen og igen og igen!
  Lige om lidt rejser vi også et par dage væk, væk fra dagligdagen, arbejdet, sønnen og forpligtelser – vi skal bare nyde hinanden, god mad og kærligheden, og jeg GLÆDER mig til, at være alene med min mand i nogle dage!
  Så tillykke med et virkelig fint bryllup, og hinanden – og som alle andre siger, så må Lan bare nyde alle de andre store øjeblikke og fester der venter! <3

 8. Hej Ditte.
  Sådan havde jeg det også.
  Dagen gik så stærkt. Jeg savner min kjole og hyggen med alle gæsterne.
  Hverdagen kom så hurtigt igen. Ville ønske vi havde rejst væk i en lille uge for at nyde hinanden inden hverdagen bankede på igen.
  Men det må blive til vores kobberbryllup. Godt der kun er 2 1/2 år til 🙂
  Kh Connie

 9. Hej Ditte.
  Jeg forstår så godt din tanke om gerne at ville have mere. Jeg går selv så småt og er ved at planlægge bryllup men “slaget” skal først stå på en helt specielt dato, hvilket gør jeg har rigtig god tid til at undersøge, da der først er om lidt over 3 år.
  Nåh med egentlig tænkte jeg bare om du havde nogle præferencer til herregårds/gods bryllup på Falster eller Lolland, nu hvor det også var en af dine tanker? Jeg er selv helt pjattet med tanken om at holde et bryllup over flere dage, men samtidig har jeg slet slet ikke dit overskud (eller din fede stil og sans for detalje) så jeg ville helst gerne hvis jeg ikke skulle stå for alt for meget selv ☺️
  Tak for dig!
  Vh Charlotte

 10. I morgen om 1 uge har vi været gift i 1 år, og det er først nu jeg har fået min bryllups depression ? Det er så underligt at tænke på al den stress der var for 1 år siden og er der bare intet ? Udover selvfølgelig kærligheden ?
  Vi tog i sommerhus søndag aften, efter vi havde fået nogenlunde styr på huset, hvor vi havde holdt receptionen. Og det var det bedste vi kunne gøre for os selv. Destinationen var ikke vigtig for os, bare det at komme lidt væk fra det hele og sammen kunne nyde og snakke om det hele, var guld værd. Det kan du selvfølgelig ikke bruge til noget nu, men spred endelig budskabet ?
  Plus vi havde ikke fjernet pynten, så det var rigtig hyggeligt at komme hjem til ?

 11. Hej Ditte
  Min mand og jeg ( uha det skal man lige vænne sig til at sige! ) blev også gift i lørdags i telt i haven. Jeg har det på præcis samme måde, og har også fortrudt at vi ikke tog en lille get away for at nyde hinanden og blive i romantikken. Her har den også stået på praktiske gøremål, vi elskede at holde festen hjemme, meeen det gav også en del forpligtelser efterfølgende.
  Kæmpe tillykke til jer 🙂

 12. Søde Ditte ?
  Jeg følger dig og dine dejlige indlæg, det er altid skønt at følge det du skriver om, jeg har fuldt med i alt omkring jeres bryllupsforberedelser mm?
  Endnu en gang kæmpe tillykke til jer og jeres kærlighed til hinanden❤️
  Da jeg blev gift med min dejlige mand 23 maj 2015 efter vi i 13 år som kærester, og måneders planlægning omkring vores store dag.., var det vupti dagen hvor min elskede far skulle give mig væk og mit store ønske om han skulle følge mig op af kirkegulvet til min kommende mand gik i opfyldelse, et magisk øjeblik?
  Mine tanker var som dine, brylluppet skulle være over flere dage, men så alligevel ikke da vi også syntes det blev for voldsomt “måske”??, for dyrt.., ja’ mange tanker og overvejelser.
  Så vi fandt det hyggeligste sted meget personligt lige i vores ånd og alle vores drømme gik i opfyldelser ? Vi havde den mest magiske, romantiske og helt igennem fedeste dag-aften-nat❤️ Alle vores gæster storhyggede sig, det var også meget vigtigt for os. Den dag idag siger familie og vores venner det var så fed en fest og øv, den ikke varede evigt?
  Vi se tilbage på vores bryllup som den dejligste dag i vores liv ud over vores fire skønne unger da de kom til verden?
  Så min mand og jeg kunne også godt holde festen igen, men glæder os mega meget til vores kobberbryllup❤️
  Så søde Ditte og Mark nyd minderne de forsvinder aldrig, selvom jeg såå meget forstå dig og dine tanker?
  1000 kærlige tanker?

 13. Hejsa ..
  åh jo det er vist ikke helt unormalt at sidde med denne følelse af tomhed ..
  min mand ( dejligt at kunne sige det ?) og jeg blev gift i lørdags 9-9-17 og vi havde også et stort telt i haven med 52 gæster .. en borddekoration med masser af grønne og hvide storthovedet krysantemum .. og vores 3 børn blev passet til festen og var med i kirken og til kagen .. . vi havde et højt ønske om et dejligt septembervejr, men måtte opgive at tage billeder udenfor da det silede ned fra vi skulle i kirke og frem til ca kl 18 – herefter var det det dejligste sensommervejr og vi havde den fedeste dag og aften indtil kl 5.30 hvor jeg driblede i seng som den sidste ..
  Ja hverdagen kom godt nok hurtigt tilbage og både min mand og jeg sidder med blandede følelse .. æv det er slut .. vi ville holde den igen .. samtidig glæder vi os meget over gæsternes tilbagemeldinger og snakker meget festen igennem ..
  vi skal væk næste weekend ( desværre kun 1 overnatning men vi har ikke så mange babysittere til vores 3 børn ) og det glæder vi os rigtig til .. jeg vil helt sikkert også anbefale folk at rejse væk blot et par dage hvis det er muligt .. men igen folk er forskellige .. min mand gennemførslen en Ironman for et par år siden og der findes faktisk en beskrevet tilstand for perioden efter .. lidt ligesom efter vores bryllup ..
  tror det er vigtigt man får sat lidt ord på at man synes det er lidt tomt for den anden følelse af dagen var fantastisk er der jo heldigvis stadig ?

  Hilsen en der er lidt skabsfan af Mascha Vang og en dag faldt over dit indlæg om bryllup som jo så faldt sammen med vores ? Ellers har vi ikke så meget tilfælles for jeg har ingen evner i et køkken ? Men jeg overvejer faktisk, hvis du omkring juletid har opskrifter på noget let lavet konfekt, at afprøve en opskrift til min mand for han er helt juletosset ?..

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.