Et særligt tak ….

Idag har min kære mand fødselsdag (tænk jeg har det faktisk helt svært med det der mand…. han har jo altid været min kæreste). Det lyder så vildt at sige mand – jeg lærer det nok 😀

Men Marck skal have en særlig tak! Jeg synes simpelthen han har gjort det så godt de sidste år par i forhold til min karriere og hans rolle som far!

Hans frieri skal han ikke have tak for, for det var der intet romantisk over, udover han naturligvis spurgte! Og han havde spurgt min far om lov 😉 Marck valgt at fri foran 70 af vores venner og familie til Alberts dåb, hvilket gjorde han var så nervøs, at der ikke rigtig blev sagt noget, men flot en glidende takling og et “vil du gifte dig med mig” 😀

Jeg havde længe drillet Marck med, at talen til brylluppet skulle opveje du manglende ord “kan ikke leve uden dig eller jeg elsker dig”. Jeg var lidt bange for at blive skuffet, for hvis Marck ikke er en taler eller følte for det, så var det sådan det var. MEN jeg skal da love for Marck holdte sit livs TALE! WAUW .. Han tog røven på mig, og jeg var blæst bagover (tror jeg faktisk hele teltet var). Marck tale blev filmet og jeg har set talen flere gange. Alt for mange søde ord og ikke mindst bliver jeg lidt stolt af at se ham blomstre i opgaven – han kunne faktisk vil godt lide det 🙂 Tak for den fineste tale!

Marck af hjertet tak for at have været min kæreste og nu mand igennem de sidste 10 år, været min klippe, mit modstykke, min bedste ven, min livspartner og været MIN STØRSTE STØTTE i så mange år. Stort tillykke med fødselsdagen !!

GemGem

DEL
VISSKJUL Kommentar (1)

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.