Resultatet af 10 ugers hårdt arbejde // Personligtræner

personligtræner Ditte Julie JensenDet her bliver virkelig grænseoverskridende, jeg viser jer resultatet af mit 10 ugers forløb med Gustav! Gustav har været min personligtræner de sidste 10 uger.

Jeg opsøgte Gustav i forbindelse med brylluppet, idet jeg drømte om at få en stærkere krop efter to fødsler, smide det sidste mavefedt (NOT!!!), jeg følte helt ærligt ikke jeg kom med noget, som sådan skulle smides, men derimod en krop som skulle strammes op. Brylluppet og kjolen var den bedste motivationsfaktor, og Gustav skulle hjælpe mig!

I kan også læse om mine valg, og hvorfor Gustav blev min personligetræner.

10 uger med personlig træner

Jeg har knoklet som en gal, løbet som en gal, spist efter et kostprogram og været så GLAD hele vejen igennem. Træningen har fyldt meget, men det har givet mig energi, en stærk krop, og så har jeg mødt en dreng, som jeg faktisk synes er helt igennem herlig!

Gustav måtte indrømme han ikke helt troede jeg ville nå så langt! Jeg lever jo af kage, som han sagde. Men både Gustav og jeg tabte kæben, da jeg fredag morgen fik resultatet af 10 ugers hårdt arbejde.

Det er lykkes mig at smide 4,2 kg, tabe i alt 26 cm og smide 1/3 del af mit fedt. Min fedtproces er nu på 15,1 % – jeg kan slet ikke forklare hvor STOLT jeg er!! Jeg er blevet så glad for min krop, min styrke og min vilje! TAK for hjælpe Gustav.

Her kommer billederne – det er simpelthen så grænseoverskridende – men jeg er så stolt, at selvfølgelig skal I se dem!

(billederne må ikke bruges uden mit sammentykke)

GemGem

DEL
VISSKJUL Kommentarer (43)
 1. SÅ vildt og du skal være så pisse stolt!!

  Jeg mangler også at smide de sidste kilo efter graviditet og synes bestemt det er svært!!

 2. Ditte, du er virkelig en inspiration for mig. Det du har præsteret er jo vanvittigt flot!! Din figur er så flot – vilde resultater du har opnået med Gustav 🙂

 3. Hej Julie.
  Kæft det er flot – kan godt forstå du er stolt??. Muligt det ikke er “så meget” i kg men sikke en flot krop og ikke mindst holdning du nu har (og Wauw en fin mås??) Tænk at det i den grad kan trimme en krop så meget “bare” at træne. Måske man sku se og komme igang (mangler bare en gulerod som dig ?? ?)
  Tillykke med din flotte krop og selvf med brylluppet, som jeg også har læst om. Fantastisk gennemført eventyr bryllup ?
  Glæder mig til at se dig i den megen omtalte “gulerod”/brudekjole ❤️???

 4. Hold op der er sket meget, ikke kun med fedt der er forsvundet, men helt sikkert også noget med din holdning! ? hvor er du sej! ??

 5. Nejjj hvor er det godt gået????. Vildt så meget man kan se forskel, din numse er blevet så flot????. Tillykke med det flotte resultat?

 6. Det er super duper flot og du er blevet en endnu smukkere udgave af dig selv ??
  Vær du bare stolt, det er forståeligt ?
  Og tillykke med brylluppet for øvrigt ?????

 7. Shit. Den vildeste er da klart din røv. 🙂 Se lige et løft den har fået på det sidste billede. Piv frækt. Gid jeg selv kunne vise sådan en røv frem 🙂 sejt gået.

 8. ??????? så sindsyg flot resultat !!! ??❤️ Vildt resultat – men også affødt af virkelig hårdt arbejde – så flot!

 9. Så godt gået, bare det var mig, som kunne tage mig sammen og gøre det samme! Så flot Ditte og Ja sikke en forandring, især bagtil ? og flot flad mave ??

 10. Der er ikke så meget andet at sige end waaaauw, waaaauw, waaaauuuuuuuw ????
  Det er jo helt vildt hvad du har opnået på så kort tid — respekt!
  Mange tak fordi du deler billederne. Det er meget inspirerende
  Og tillykke med brylluppet.

 11. du er sgu sej! Den bedste forskel må dog være det psykiske. For det er jo lige meget hvad man der udadtil hvis du selv er glad. Må dog sige at jeg er mest overrasket over det sidste billede. Det jo helt vildt så meget den numse er blevet løftet! Går ud fra at du er blevet større i omkreds der (men på en god måde) så det jo bare vildt at du så stadig har tabt så mange centimeter! Føler næsten det sidste billede er photoshoppet! Også vildt du har tabt så mange kilo når din fedtprocent er blevet mindre og det jo vejer mindre end muskler! Du kan godt være stolt af dig selv!
  Mega flot at du viser dine resultater og kæmpe tillykke med brylluppet ???

 12. Hold nu fast, hvor er der sket meget og hvor er du sej!!!!! Shit du skal være stolt af sig selv!!!!! God gået, virkelig!!!!

 13. Wow hvor er det flot ?? ville selv gerne tabe mig min 15 kg men kan simpelhen ikke få træning en 2 årig dreng og en kæreste der arbejder om aftenen til at passer sammen så lige nu prøvet jeg at spise mere sundt altså efter sense principperne ☺️ Men igen Wow du ser godt ud ?

 14. Du er bare mega sej. Og sikke en flot ændring i holdning og lægger løftet mås ?
  Fedt du deler. Det giver så meget inspiration?

 15. Waauuw! ??
  Du så pisse godt ud K forevejen, men nu er du jo blevet endnu smukkere. Du skal virkelig være stolt. Wow! ?
  Det er så flot nået på kun ti uger. Du er mega sej, Ditte! ❤️

 16. Hvor har du bare mega god grund til at være pive stolt af dig selv! Hold da helt op ? Hvor er der bare sket meget! Wauw en flot numse du har fået ????

 17. Wow et inspirerende oplæg, mangler selv at tabe de sidste babykilo. Det er så sejt gået, virkelig?? Tillykke med brylluppet???

 18. Jeg tænkte egentlig at der da ikke var sket den vilde forandring – men så gik jeg øje på din mås ?? shit hvor vildt!! Så smuk en profil ????

 19. Wauw, Ditte!! Shit hvor er det bare flot! Jeg bøjer mig i støvet for din sejhed – både det at dele dine resultater, men også din indsats, det er så MEGA sejt og kræver mod og dedikation! Virkelig en flot krop du har dig – og sikke en flot mås du har fået! ?? Du er så sindsygt smuk både indeni og uden på.

 20. Shiiit en booty ??? Hvor er det bare sejt Ditte!!! Du har altid været meget smuk, men det ses at du er blevet en endnu bedre udgave af dig selv! Tillykke ??

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.

Instagram