1 måned efter brylluppet … Tiden efter et bryllup

….. Av, av AV !!! Det er allerede en måned siden vi blev gift, og tiden efter brylluppet har været meget blandet! Som i virkelig blandet!!! Jeg ved faktisk stadig ikke om jeg skal græde eller grine mest 😉

Som du har kunne læse, har jeg haft det lidt svært efter brylluppet. Altså sådan følelsesmæssigt! Jeg har haft rigtig svært ved at sluge, at det allerede var ovre og det blot var den ene dag! Jeg mener det virkelig, når jeg siger jeg nærmest ikke kan acceptere, det var det!

Hvordan sluger jeg lige tiden efter brylluppet?

Jeg har grædt en del, fordi jeg har været så ramt af tomhed og ØV-hed over dagen allerede var gået, og jeg aldrig mere skal opleve den dag, den stemning, den magi, de taler, de sange, den fest!!!! WOW altså for en dag! Jeg savner min kjole, jeg savner de følelser jeg havde i kroppen den 9. september og jeg SAVNER den magi der var imellem Marck og jeg.

Vores hverdag ramte allerede søndag/mandag, da ungerne skulle hentes, der skulle gøres klar til en ny uge med madpakker og arbejde. AV det var jeg ikke klar på! Al den oprydning, aflevering af ting vi havde lånt ifm. brylluppet. Der var været alt alt for meget praktisk. Vi skulle så meget være rejst på en mini ferie mandag og være blevet i følelsen og glæden fra dagen!

På fredag rejser vi på mini kæreste tur til Tyskland, og det glæder jeg mig helt vildt til! Vi skal bruge aftnerne på at kigge billeder og få følelserne frem igen, og mindes det hele, GLÆDER MIG!!!!

Jeg elsker alt ved vores dag og den lykkefølelse jeg har/havde på dagen! Men jeg må også indrømme de lidt “tomme” følelser jeg har følt efter sådan en dag og hele optakten dertil, har fyldt lige så meget. De følelser synes jeg ikke bliver italesat nok – for tænker jeg ikke er den eneste, som har følt/føler sådan. Det er som om alle kun snakker om de følelser der er forbundet med glæden og lykken, men der findes også andre følelser, som er negative og naturlige efter at have planlagt sådan en VILD fest!!

Jeg har haft rigtig meget brug for at græde og snakke med tætte veninder omkring det. Synes blot jeg ville dele mine tanker med jer, og ikke mindst sige, I er ikke alene, hvis I også har gået og været kede bagefter.

Hver gang jeg ser billeder fra vores dag er jeg lige ved at dø af LYKKE, for jeg har aldrig følt større lykke på dagen!! WAUW altså..

Foto er taget af Claudia Dons

GemGem

DEL
VISSKJUL Kommentarer (2)
  1. Det er fuldstændig rigtigt Ditte, ingen fortæller om den tomhed og forladthedsfølelde man har bagefter ?
    Jeg gik rundt og var semidepri i laaaang tid og det er faktisk ikke særlig rart at ha det sådan ?
    Vi skulle også være rejst væk lige efter, det ser man først bagefter ???
    Men Ditte du er ikke alene, kender det alt for godt ?
    PS: du var så uendelig smuk i kjolen og hele din udstråling i det hele taget ????

  2. Kender følelsen… I lang tid efter brylluppet kunne jeg ikke se på billederne fra dagen, da jeg blev så ked af om jeg nu havde nydt dagen nok… Og fordi de mindede mig om en begivenhed, der aldrig kommer igen.. Suk. Det er lidt a la “højt at flyve, dybt at falde”

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.