Græskarkage i forklædning // Bogreception hos Lars Jon

Skærmbillede 2017-10-24 kl. 19.44.51Min græskarkage med kanelcreme fra min bog, TID TIL KAGE var idag tryllet om til de fineste kranse-kager af en helt særlig årsag!

Idag udkom bogen “KRANS”, som min dejligste ven, Lars Jon er forfatter til! Jeg har forlængst kastet min kærlighed over Lars Jon! Det bliver så formelt, når jeg skriver Lars Jon, for vores forhold er langt fra formelt! Han er en ægte magiker og en tryllekunster indenfor sit håndværk! Jeg elsker at være blevet lukket ind i hans kreative hoved – nørj det er spændende!

Jeg kan ikke beskrive det, men der er opstået et særligt bånd mellem Lars og jeg, og jeg nyder hver gang vi er sammen, på en helt særlig måde. Jeg elsker at skabe kreationer sammen med ham – vi er ret fantastiske sammen (hvis jeg selv må sige det).

I forbindelse med bogen KRANS, skulle jeg kreere nogle fine kager, og de skulle naturligvis ligne KRANSE – og de skulle passe til hele det univers, som Lars ønskede at skabe for sin reception, og den kære mand ved hvad han vil have! Så jeg har gjort mit bedste for at opfylde han ønsker 🙂

WAUW en reception !!! Du har gjort det igen – jeg er virkelig stolt af dig og det bord!

KUN LOVE TIL DIG <3

Tak for den fineste gave !!

GemGem

DEL
VISSKJUL Kommentarer (2)
  1. Hej Ditte. Jeg skal lave kagen madam blå til 25 mennesker. Vil du mene jeg skal lave 2??
    Kan jeg bage bundene og lave mousserne 2 dage før og så samle kagen dagen før?? Vil bunden stadig være god så??

    1. Vil mene du skal lave 2 kager. Nej det kan du ikke. Du kan lave den hvide chokolademousse og bundene dagen før, men samme dag kagen samles, skal blåbær/brombørmoussen laves 🙂

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.