Happy Helper gør vores liv nemmere, i hver fald for os // RABATKODE

Skærmbillede 2017-10-01 kl. 15.25.28

Sponsoreret af Happy Helper

Marck og jeg tog en beslutning for nogle måneder siden, og det var at få hjælp til det vi kan skændes aller mest om, nemlig rengøring!!

Vi bruger for meget dum energi på at skændes om, hvem der skal gøre rent, og hvem der så ikke gør det godt nok osv. Vi kan ikke finde tiden til at komme rigtigt i bund og vil faktisk også heller bruge tiden på at være sammen som familie. Vi kan stadig godt skændes lidt, men efter vi har fået Happy Helper er det ikke længere en diskussionsklub, men derimod en vanvittig letteste over, at vi hvert 14. dag kommer helt i bund herhjemme, og kun i den modsatte uge skal tage overfalderne, eller lige tage det værste.

Happy Helper

Happy Helper er et rengøringsfirma, hvor man online kan vælge sin Happy Helper (rengøringsdame eller -mand) og booke dem fast til at komme og gøre rent så oftes du har råd til 🙂

Vi elsker det!! Vi er simpelthen så glade for vi har taget den beslutning at happy helper skal gøre rent hos os.

Rabatkode

Lige nu kan du få den første time GRATIS, når du booker Happy Helper. Fra idag og en uge frem gælder rabatkoden “Happydittejulie”, og denne kode gælder til de første 50, som booker rengøring.

 

GemGem

GemGem

DEL
VISSKJUL Kommentarer (0)

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.