KAGEMAGI på Kreative Dage i Fredericia den 27. – 29. oktober

Skærmbillede 2017-05-19 kl. 10.12.32Traditionen tro drager KAGEMAGI endnu engang på messe, Kreative Dage i Fredericia. Den sidste weekend i oktober, den . 27. – 29. oktober.

Vi glæder os til at driske op med en masse KAGEMAGI på vores stand! Vi skal også holde foredrag på scenen alle 3 dage, hvilket vi glæder os til! Vi har som altid samlet en masse lækkerier og gode tilbud til jer. Jeg siger det bare, gaven til dig selv, veninden, julegaven eller fødselsdagsgaven skal købes nu 😉

Hvad har KAGEMAGI med?

Vi har naturligvis min nyeste bog med, TID TIL KAGE og mit kagekrydderi CAKE FACTOR, Annemettes nyeste bog, KONFEKT med samt vi har KAGEMAGI bogen med, en del andre af Annemettes bøger samt en masse godt udstyr til jer. I kan godt glæde jer til en masse gode tilbud og ikke mindst højt humør og en masse kram.

Jeg vil bage nogle lækre kager og lave lidt kagepynt fra min bog, TID TIL KAGE og Annemette vil drille lidt dejligt konfekt til jer, fra hendes bog, KONFEKT.

Vi glæder os helt vildt til at vende tilbage den den dejligeste messe og møde jer alle sammen, og så håber vi naturligvis på at se så mange af jer som muligt!

GemGem

DEL
VISSKJUL Kommentarer (2)
  1. Det er altid inspirerende at læse med 🙂 Jeg vil lige høre, hvad tid arrangementet kommer til at finde sted fra d. 27.-29.?
    Hilsen Jeanette

    1. Dejligt at høre 🙂
      Vi vil være at finde der hele dagen, kender endnu ikke tidspunktet for vores foredrag – skal jeg nok fortælle, når jeg ved det 🙂

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.