Kreative Dage du kan noget særligt …..

Skærmbillede 2017-10-30 kl. 19.27.02Kagemagi, som består af undertegnede og Annemette Voss drog endnu engang til Kreative Dage i Fredericia. Shit det har været en helt igennem fantastisk weekend!

Jeg må indrømme jeg har en smule svært ved at finde ord for, hvor vild en weekend det faktisk har været! Jeg føler denne weekend overgår de to tidligere gange vi har været afsted med længder. I overrasker år efter år, og I forstår slet ikke hvor lykkelige I gør os!

Hvis I ikke havde mulighed for at kigge forbi vores stand og hilse på til en lille snak eller et kram, så kan I se lidt billeder fra dagene. Vi vil i hvert fald gerne takke for jeres kram, søde ord, smil og jeres opmærksomhed!!!!

Jeg bagte min græskarkage fra min bog, TID TIL KAGE. Jeg tryllede den frem i mange forskellige variationer.

Vi havde vores dejlige mødre med I år, som var en kæmpe hjælp!

Annemette lavede konfekt fra sin nye bog, KONFEKT.

GemGem

DEL
VISSKJUL Kommentarer (2)
  1. Det ser ud til I har haft nogle super dage på messen 🙂

    Jeg vil bare sige at jeg er SÅ begejstret for dit krydderi. Jeg bruger det til alt muligt.
    I weekenden lavede jeg en tiramisu med rabarber, og den fik også lige et strøg af dit krydderi, og det giver bare en fantastisk smag.
    TAK!

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.