Mini bryllupsrejse // “Ein smuttur” til Tyskland

Sponsoreret af Tysk Turist Information, “Ein smuttur” i Nordtyskland

Idag rejser vi til Nordtyskland på lidt af en tur, nemlig “Ein smuttur” til smukke Vonpommern og Usedom. Turen som være en slags mini bryllupsrejse i 4 dage for kun Marck og jeg. Senere tager vi en lang bryllupsrejse med børnene, det skal jeg nok fortælle meget mere om, men nu går turen til Tyskland, og vi glæder os!

Bryllupsferie i Nordtyskland.

Jeg har via Tysk Turist Information fået arrangeret lidt af en oplevelsestur for Marck og jeg, og trods en meget udførlig handlingsplan over, hvor meget vi skal opleve, er det faktisk mest Marck, som har sat sig ind i vores tur, da jeg virkelig gerne vil tage turen dage for dag, og få ÈN på opleveren! Trænger sådan til det. Jeg vil gerne overraskes, og se Tyskland med hele nye øjne, og jeg er slet ikke i tvivl om, at vi skal opleve et helt andet Tyskland, men den motorvej eller Berlin vi kender.

Jeg har naturligvis læst det jeg skulle i forhold til, hvad og hvor meget vi skal have med, for vi skal ud og havørne vandre (MANGE kilometer) i naturrige Peenetal – shit det bliver fedt! Der vil også være tid til wellness, så badetøjet er også pakket.

Vi skal bo 3 forskelligesteder, da vi skal nå at se så mange slotte/herregårde som muligt samt vi skal ud og spise på Gutshaus Stolpes gourmetrestaurant, som har haft en michelin stjerne. Vi skal opleve bayersk aften, dans, musik og nærvær mellem Marck og jeg – det kan kun blive en fed tur. Vi bliver kastet ud i så mange oplevelse, som kun kan ende med at blive en HELT IGENNEM fantastisk tur.

Afsted med os til færgen! Vi skal nemlig køre en del rundt i Nordtyskland, hvorfor vi tager bilen.

Ps. Vi ved godt det er fredag den 13. – så lad os også bare få lidt uhygge, på den hyggelige måde ;o)

GemGem

DEL
VISSKJUL Kommentarer (2)

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.